Mēness kalendārs: labvēlīgās un nelabvēlīgās dienas aprīlī

Mēness kalendārā aprīlī ir 30 dienas. Pirmā mēness diena atrodas jauna mēness fāzē. Tā ir ļoti laba diena, lai uzsāktu kaut ko jaunu, paanalizētu pagātni un aizmirstu senus aizvainojumus. 

Ja jūs, piemēram, vēlaties atmest smēķēšanu, tad vislabāk to būtu darīt tieši Jaunā Mēnesī vai arī pēc tā. Tādās dienās mēs mazāk strīdamies, labāk saprotam apkārtējos un vieglāk pārciešam dažādas Sli**bas. Parādās enerģija, spēks, izdodas piepildīt visu iecerēto. 14. un 20. mēness diena garantē zibenīgus panākumus, tāpēc šajās dienās var atvērt jaunas firmas un parakstīt dažādus līgumus.

Nelabvēlīgajās dienās Mēness pāriet no vienas fāzes citā. Šajā laikā cilvēki mēdz uzvesties ne visai adekvāti, nesaprot, kas īsti notiek. Pieaug avāriju skaits, viss burtiski krīt ārā no rokām. Tas gan, protams, nenozīmē, ka jūs nedrīkstat darīt pilnīgi neko, jums vienkārši jābūt maksimāli piesardzīgiem, tāpēc arī mēs esam apkopojuši visas šī mēneša labvēlīgās un nelabvēlīgās dienas vienuviet, lai jūs pēc iespējas labāk tajās varētu orientēties.

Lasi vēl: Kā es atbrīvojos no vēnu varikozes!

Šķir nākamo lapu, lai ielūkotos aprīļa labvēlīgajās un nelabvēlīgajās dienās!

Leave a Comment