Merkurs Aunā no 17. aprīļa – 6. maijam: jūsu iekšējā līdera pamošanās

Merkurs būs Aunā no 17. aprīļa līdz 6. maijam. Planēta Merkurs ir slavena ar komunikāciju, un Auns ir darbības zīme, un tā būs. Ja vēlaties, lai jūsu vārdi kļūtu par rīcību, tad nav nevienas tādas izraušanās, kas jums palīdzētu, kā Merkurs Aunā.

Tā ir kaislīga saskaņošana, kas jums paver jaunas perspektīvas un enerģiju, liekot jums izjust jaunas un biedējošas lietas. Auns ir arī pirmā Zodiaka cikla zīme, kas norāda uz līdera īpašībām, vadot visus jaunajā astroloģiskajā gadā!

Merkurs Aunā

Auns ir pilns kaislību un vienmēr virzās uz savu mērķi. Tātad, kad merkurs atrodas Aunā, mēs kļūsim nedaudz nemierīgi, jo īpaši attiecībā uz mūsu saziņu.

LASI ARĪ: Kaķis talismans: kurš piesaista naudu, veiksmi un mīlestību

Tomēr Auns dod mums daudz drosmes, un Merkura uzturēšanās laikā Aunā, mēs sāksim teikt tieši to, ko mēs domājam un jūtam.

Mēs būsim atklāti par to, ko atklājam un neuztraucoties par to, ko citi par to domā. Lai gan atklātība ir lieliska, ir jābūt arī mazliet taktam un līdzjūtībai komunikācijā.

Bet, no otras puses, mēs kļūstam novatoriskāki un drosmīgāki. Mēs saņemsim atjauninātu informāciju par lietām, kas mums bija jāpatur prātā, jo mēs nezinājām, kā tās apstrādāt.

Tagad, kad pie jums nāk jauni risinājumi, nesāciet tos apšaubīt. Šobrīd tie ir vislabākie, jo Mekurs sniedz intelektuālu uztveri, un Auns nodrošina drosmi, 2 svarīgus lēmumu pieņemšanas aspektus.

avots: esotericblog

Leave a Comment