Mēs iemīlamies tikai tad, kad mēs nolemjam to darīt!

Kas ir mīlestība? Tas nav kaut kas tāds, ko mēs varam iegādāties tuvākajā veikalā, vai kaut ko, kas tiek mācīts skolā vai universitātē, tas nav atkarīgs no tā, cik bagāti, gudri esam vai kāda ir mūsu reliģija. Tomēr visiem cilvēkiem ir viena kopīga vēlme: atrast patiesu mīlestību un saglabāt to.

Gadu gaitā dziesmas, karikatūras, filmas un grāmatas ir palīdzējušas romantizēt mīlestības ideju. Mēs tērējam savu dzīvi, sakot, ka tā nav „mēs izvēlamies, kad iemīlēties.” Mēs uzskatām, ka mīlestība gaida, lai to atrastu, tā izskatās kā materiāla lieta, kas pastāv pati par sevi. iemīlēties un atrast mīlestību, vai ne?

Atšķirībā no šī viedokļa, mīlestība nav kaut kas, kas notiek ar jums. To nekad nevar atrast. Tas nebūs, ja vien to neatļaujiet. Šis ir lēmums, ko jūs pieņemat, jo jūs zināt, cik brīnišķīgi ir baudīt šo sajūtu! Mīlestība ir kā īsziņas sūtīšana. Ja to nekad nesūtīsiet, atbilde netiks saņemta. Mīlestība ir tāda, ko jūs apzināti izvēlaties, nevis to, ko jūs jūtat, kas notika ar jums.

LASI ARĪ: 5 lietas mājā, no kurām jums ir nepieciešams atbrīvoties, lai kļūtu bagātāki un laimīgāki

Patiesībā mīlestība izriet no jūsu darbībām un lēmumiem. Ja jūs nejūtat mīlestību, tad ir kaut kas, kas neļauj jums to darīt! Diemžēl daudzi cilvēki pavada savu pieaugušo dzīvi, gaidot mīlestību, meklējot pareizo cilvēku un beidzot paliekot vieni.

Mīlestību var raksturot kā pieredzi, kas saistīta ar spēcīgu sajūtu. Savukārt pieķeršanās ir „prāta un ķermeņa stāvoklis vai stāvoklis / kas bieži ir saistīts ar jūtām un mīlestību.” Tātad jūs saņemsiet to, ka jūs kaut ko darāt, nevis kaut ko dara ar jums.

Kad sākas sākotnējais arests un jūs nolemjat pieņemt patiesu mīlestību, tad sākas īstais tests. Būs laiki, kad nevēlaties tikt galā ar jūsu partnera drāmām un problēmām. Būs laiki, kad jūs darbosieties diezgan egoistiski. Un tieši šajos brīžos jums ir jāizlemj, vai jūs izvēlaties mīlestību vai nē. Tiklīdz jūs saņemsiet atbildi no sevis, jūs precīzi zināt, ko darīt!

Jebkurā gadījumā, pat ja ideāla mīlestība nepastāv, jums nevajadzētu samierināties ar kaut ko mazāk. Tiklīdz jūs sapratīsiet, ka neesat atraduši mīlestību, bet radījis to, tad tikai jūs sapratīsiet, kas ir mīlestība! Pieņem lēmumu mīlēt un sekot šim lēmumam ar mīlestību un apbrīnu!

avots: esotericblog

Leave a Comment