5 lietas mājā, no kurām jums ir nepieciešams atbrīvoties, lai kļūtu bagātāki un laimīgāki

Dažas lietas sev piesaista negatīvu enerģiju, kas atspoguļojas mājsaimniecības dzīvē. Ja vēlaties uzlabot savu finansiālo stāvokli un kļūt veiksmīgāki, jums ir jāatsakās no pieciem mājā esošiem priekšmetiem.

Melnā līnija var sākties jebkuras personas dzīvē. Šajā brīdī ir svarīgi nepievērsties problēmām, bet gan pēc iespējas ātrāk rast risinājumu. Kad parādās naudas problēmas un neveiksmes, cilvēki sāk vainot sliktu darbu vai karmu, bet bieži vien šādu grūtību cēlonis ir mājas enerģija. Katru mājas objektu ieskauj enerģijas lauks. Daži no viņiem spēj piesaistīt negatīvu. Šajā sakarā eksperti iesaka atbrīvoties no piecām lietām, kas neļauj iegūt naudu un labu veiksmi.

LASI ARĪ: Kā noskaidrot cilvēka raksturu pēc to acu krāsas

Veci laikraksti

Šādu „kolekciju” var redzēt gandrīz katrā mājā. Daži cilvēki neizmet vecos laikrakstus, lai lietotu mājsaimniecībā. Bet laikrakstu kalni ne tikai aizkrāmē māju, bet arī pasliktina tās enerģiju. Šī iemesla dēļ mājsaimniecībām var rasties grūtības ar naudu un pastāvīgu neveiksmju plūsma. Tas notiek tāpēc, ka veco laikrakstu enerģija uz ilgu laiku uzkrājas negatīva, un pēc tam sāk to izstarot un neitralizēt pozitīvo enerģiju. Vecām grāmatām ar saplēstām lapām, kas redzamas kolekciju un senlietu fanu plauktos, ir vienāda īpašība.

Saplēstas drēbes

Valkājot vecas, bojātas drēbes, tas ir ne tikai nekārtīgs, bet arī pilns ar sekām. Ja jūsu garderobē ir vecas lietas ar noplēstām pogām vai neuzkrītošiem caurumiem, tad viņu enerģija ietekmēs ne tikai jūs, bet arī citus mājsaimniecības dalībniekus. Kad cilvēks uzvelk drēbes, tas ar viņu saskaras ar ciešu enerģisku saikni. Un, ja kādam apģērbam ir defekts, tas ietekmēs īpašnieka enerģētiku un radīs neveiksmes un monetāras problēmas. Ir vērts atzīmēt, ka pēdējā laikā plēsti apģērbi ir populāri. Neskatoties uz to, ka šī ir tikai dizaina ideja, šādas lietas var būt arī negatīvas un nabadzības avots.

Saplēstas un apdauzītas lietas

Bieži vien cilvēki turpina uzglabāt traukus ar mikrosplaisām, spoguļus ar plaisām un citas lietas ar defektiem. Šķiet, ka nav vajadzības atbrīvoties no lietām, ja tajā ir maza plaisa, bet šajā gadījumā tas pakāpeniski uzkrās negatīvu un piesaistīs nelaimi un naudas trūkumu. Jau ir pierādīts, ka mājās, kur ir bojāti priekšmeti, negatīvs vienmēr valda. Mājsaimniecības dalībnieki paši sūdzas par neveiksmēm un problēmām ar naudu, kā arī pastāvīgām domstarpībām ģimenē. Vissvarīgākais – nekad nemēģiniet salīmēt bojāto lietu, jo nebūs iespējams atjaunot tās enerģiju.

LASI ARĪ: Kāpēc vīrieši zaudē interesi?

Nauda

Pirmkārt, tas attiecas uz tiem, kas kolekcionē veco naudu. Protams, tie, kas nodarbojas ar kolekcionēšanu, pamanīja, ka laika gaitā naudas izskats pasliktinās. Maz ticams, ka nonēsātas banknotes un dzeltenas monētas kļūs par bagātības magnētu, bet drīzāk tās piesaistīs mājām finansiālas problēmas. Pievērsiet uzmanību arī naudas līdzekļiem, ko jūs glabājat savā makā: ja starp tiem ir saplēstas banknotes, iztērējiet to pēc iespējas ātrāk.

Fotogrāfijas

Neapšaubāmi, fotogrāfijas ir personas dzīves daļa, kas attēlo patīkamus pagātnes mirkļus. Bet, ja attēli vai cilvēki, kas uz tiem attēloti, rada negatīvas atmiņas un emocijas, labāk tos izņemt no fotoalbuma. Ja fotoattēls liek justies fiziski vai emocionāli slimam, tas nozīmē, ka tas nes negatīvu enerģiju. Šādas fotogrāfijas iznīcinās jūsu mājas enerģijas lauku un bloķēs pozitīvas enerģijas plūsmu, kas radīs finansiālas problēmas un neveiksmes.

avots: dailyhoro

Leave a Comment