Mīlas horoskops 2015. gada aprīlim

Auns (21.03-20.04)

1

Brīvajiem auniem  aprīlī uzradīsies iespēja samērā veiksmīgi iekārtot savu personīgo dzīvi. Liela varbūtība,  ka romāns sāksies no kaut kādām tematiskām sarunām un no abpusējas profesionālas vai radošas divu sarunas biedru intereses. Galvenais, laicīgi raidīt savas neitrālās sarunas uz mīlas ligzdiņu .

Ja jūs jau esat precējusies (precējies), tad nav vērts izrādīt egoismu un likt laulātajam (laulātajai) izpildīt jūsu kaprīzes. Pacentieties dot viņam (viņai) vairāk, nekā jums vajag pašiem.  Smalki tveriet savas otrās pusītes noskaņojumu, daudzveidojiet attiecības, esiet dāsnāks pirkumos un izsmalcinātāks intīmajā tuvībā.

Mēneša sākumā jums nāksies izlemt, ko vēlaties no reālajām vai pagaidām potenciālajām mīlas attiecībām. Aprīļa vidū  radīsies iespēja atbrīvoties no kaut kādiem iekšējiem kompleksiem vai no iekšējiem bremzējošiem faktoriem. Mēneša beigās kāda no jūsu rīcībām nākotnē ietekmēs jūsu personīgo dzīvi.

Vērsis (21.04-20.05)

2

Brīvos vēršu aprīlī gaida tikšanās ar cilvēku, kurš spējīgs ne tikai izmainīt viņu personīgo dzīvi, bet arī viņu iekšējo būtību. Liela varbūtība, ka viņš tik pareizi saliks jūsu personiskās prioritātes, ka nopelnīs gan jūsu mīlestību, gan jūsu neierobežoto uzticību.

Ja esat jau precējusies (precējies) tad ar vīru (sievu) nāksies meklēt kādu risinājumu, kas apmierinās jūs abus. Un no tā, cik labi jums tas izdosies, būs atkarīgas tālākās ģimenes savstarpējās attiecības. Bez tam, jums var uzrasties simpātija no malas.

Mēneša sākumā pirmajā vietā būs garīgais komponents reālajām vai potenciālajām attiecībām. Aprīļa vidū neapdraudiet to, kas jums ir ,mirkļa iegribas apmierināšanai. Mēneša beigās daudz kas būs atkarīgs no tā, kas jums ir svarīgāks- tagadne vai nākotne.

Dvīņi (21.05-21.06)

3

Brīvajiem dvīņiem zvaigznes aprīlī sola zīmīgu tikšanos. Liela varbūtība, ka atradīsiet savu otro pusīti un sāksiet ar šo cilvēku galvu reibinošu, bet galvenais samērā perspektīvu romānu. Nav izslēgts, ka no pirmajām sekundēm zināsiet, ka gribat nodzīvot ar šo vīrieti (sievieti) visu dzīvi.

Ja esat jau precējusies (precējies), tad dažas nesaprašanās starp jums un jūsu laulāto, kas var rasties pirmajā dekādē, pazudīs, pateicoties jūsu centībai  un mērķim  uz spilgtāku un interesantāku ģimenes dzīvi. Galvenais, novirziet savu enerģiju uz ģimeni, nevis ārpus tās.

Mēneša sākumā  neļaujieties kārdinājumam daudzveidot jūsu personīgo dzīvi ar gadījuma sakaru palīdzību.  Aprīļa vidū jūs gaida pozitīvas pārmaiņas, kas paliks ar jums ilgi, ja nepieļausiet kļūdu. Mēneša beigās jūs gaida kāda svarīga un uzrunājoša dāvana no reālā vai potenciālā partnera.

Vēzis (22.06-22.07)

4

Brīvajiem vēžiem  aprīlī rekomendē rūpīgi izanalizēt visas potenciālo mīlas partneru rīcības. Liela varbūtība, ka jums blakus uzradīsies cilvēks, kuru jūs uztversiet kā kaut ko uzticamu un perspektīvu, kaut gan pēc tam jūs, visticamāk, sapratīsiet, ka jūs vienkārši veikli muļķoja.

Ja jūs jau esat precējusies (precējies). tad jums var uzrasties slepena erotiskā pieķeršanās. Nav izslēgts, ka atradīsiet cilvēku, kurš seksuālajā plānā dos jums to, kas jums trūkst ģimenes dzīvē. Un ja jums viss ļoti patiks, tad sakars, iespējams, turpināsies diezgan ilgi.

Mēneša sākumā zvaigznes sola jums jaunu iepazīšanos vai satuvināšanos ar cilvēku, kuru pirms tam jūs ne pārāk labi zinājāt. Aprīļa vidū sagaidāms seksuālās aktivitātes uzplūdums. Mēneša beigās ir varbūtība kādām šaubām reālajā vai potenciālajā mīlas partnerī, tāpat iekšējam diskomfortam.

Lauva( 23.07-22.08)

5

Brīvās lauvas aprīlī, visticamāk, diez vai nopietni ņems vērā personīgo dzīvi. Ja arī jūs uzsākat kādas mīlas vai seksuālās attiecības, tad tikai tādēļ, lai vienkārši daudzveidotu savu eksistenci. Jums šis sakars  kļūs par sava veida sportu vai izklaidi, bet neaizskars jūsu sirdi.

Ja esat jau precējusies( precējies), tad jūsu attiecības ar laulāto var pasliktināties. Nav izslēgts, ka jums pēkšņi paliks ļoti garlaicīgi un jūs meklēsiet spilgtus iespaidus un seksuālās baudas no malas. Iespējams, jūs piesaistīs cilvēks, kurš apveltīts ar kādiem unikāliem talantiem.

Mēneša sākumā jūsu psiholoģiskā nostāja un nogurums no rutīnas var virzīt jūs uz impulsīvu satuvināšanos ar jums simpatizējošu cilvēku. Aprīļa vidū jūs interesēs tikai sekss. Mēneša beigās personīgā dzīve vispār nonāks otrajā (vai pat piektajā plānā), kaut gan no intīmās komunikācijas jūs, visticamāk, neatteiksieties.

Jaunava(23.08-23.09)

6

Brīvajām jaunavām aprīlī var uzrasties jauns pielūdzējs (pielūdzēja). Pie tam liela varbūtība, ka jūs praktiski uzreiz attieksieties pret viņu samērā  labvēlīgi, kaut gan arī jūs viņā kaut kas radīs piesardzību. Nav izslēgts, ka jums nepatiks viņa (viņas) vieglprātība dzīvē, bet jūs nolemsiet, ka tas ir ārstējams.

Ja jūs jau esat precējusies(precējies), jūsu laulātais (laulātā) var kaut kādā veidā jums sagādāt vilšanos. Iespējams viņš (viņa) neizpildīs jums doto solījumu, kas savukārt novedīs pie ieilgstoša konflikta un atsvešināšanās un ja jūs vairs nemīlat šo cilvēku, tad strīds, visticamāk, pamudinās jūs uz krāpšanu vai šķiršanos.

Mēneša sākumā jūs aktīvi analizēsiet reālā vai potencionālā partnera rīcības. Aprīļa vidū kāds notikums var provocēt rīcību, kuru jūs paši no sevis negaidījāt. Mēneša beigās uzradīsies acīmredzamas atšķirības starp jums un tiem, kas jums blakus.

Svari(24.09-23.10)

7

Brīvos svarus aprīlī gaida mīlas vēlmju piepildījums. Liela varbūtība, ka jums blakus uzradīsies cilvēks, kuram visi jūsu sapņi un vajadzības izrādīsies kā instrukcija rīcībai. Visticamāk, viņš sāks “lasīt” jūs un dot jums visu to, ko šajā vai citā mirklī vajadzēs jums.

Ja jūs jau esat precējusies (precējies), tad neliels strīds ar laulāto, kas sagaidāms pirmajā dekādē, liks jums abiem veikt vērtību pārvērtēšanu un saprast, cik viens otram esat dārgi. Tā kā pēc konflikta ģimenes dzīve uzlabosies un kļūs praktiski ideāla.

Mēneša sākumā nav izslēgtas negatīvas emocijas, saistībā ar mīlas sfēru, bet tās būs nāks par labu. Aprīļa vidū reālais vai potenciālais partneris sagādās jums ne mazums patīkamu pārsteigumu. Mēneša beigās attiecības ar šo cilvēku nostiprināsies un jums ar viņu radīsies kādi īpaši plāni nākotnei.

Skorpions (24.10-22.11)

8

Brīvie skorpioni aprīlī var nolemt iekāpt vienā un tajā pašā upē divreiz. Nav izslēgts, ka gribēsiet atjaunot attiecības ar cilvēku, ar kuru jums jau ir bijis romāns. Lai gan nav fakts, ka viss izdosies labāk, nekā kādreiz. Tā kā labi padomājiet, pirms atkal tērētu laiku uz šo indivīdu.

Ja jūs jau esat precējusies (precējies), tad ir varbūtība ģimenes konflikta atkārtošanai, kuru uzskatījāt par izsmeltu. Iespējams, būsiet spiesti atgriezties pie kādas iepriekšējās situācijas, tā kā jūsu uzmanību tai pievērsīs tas, kura vārdus un viedokli jūs vienkārši nespējat ignorēt.

Mēneša sākumā izvairieties no radikālu lēmumu pieņemšanas, kas saistīti ar personīgo dzīvi – jūsu izvēle diez vai izrādīsies pareiza. Aprīļa sākumā jūsu tagadni ietekmēs pagātne un visticamāk ne pārāk pozitīvā veidā. Mēneša beigās daudz kas būs atkarīgs no jūsu objektīvas notiekošā atzīmes.

Strēlnieks( 23.11-21.12)

9

Brīvajiem strēlniekiem aprīlī diez vai kas mainīsies. Liela varbūtība, ka pat ja jūs satiksiet simpātisku un interesantu cilvēku, jūs nejūtat pret viņu  neko līdzīgu mīlestībai. Lai gan nav izslēgts, ka jums uzradīsies jauns pretējā dzimuma draugs, bet turpmāk savstarpējās attiecības nepāraugs romānā.

Ja esat jau precējusies (precējies), tad šis mēnesis, iespējams, izrādīsies par lūzuma punktu ģimenes attiecībās. Jebkurš strīds var kļūt par to pašu faktoru, kas pieliks punktu laulības dzīvē. Tā kā ja jums ir svarīgs laulātais (laulātā), izvairieties no konfliktiem un esiet savaldīgāka, maigāka, mierīgāka.

Aprīļa sākumā nav vērts norādīt mīlas partnerim uz viņa (viņas) pagātnes kļūdām un neadekvātajām rīcībām. Mēneša vidū vai beigās izslēdziet no jūsu leksikas vārdus, kas reiz noveduši pie strīdiem un pacentieties parādīt savai otrajai pusītei, ka viņš (viņa) jums patiešām svarīgs. ja vien, protams, jūsu mērķis nav- attiecību pārtraukšana.

Mežāzis (22.12-20.01)

10

Brīvajiem Mežāžiem zvaigznes aprīlī sola abpusējas mīlestības sākumu. Liela varbūtība, ka satiksiet to, ar kuru jums būs tik komforti, ka pielaidīsiet viņu krietni tuvāk, nekā visus iepriekšējos mīlas partnerus. Protams, nav izslēgts, ka kādā momentā jums blakus uzradīsies jūsu bijušais (bijušā) un pacentīsies iztraucēt jūsu laimi.

Ja esat jau precējies (precējusies), tad kāds brīnišķīgs notikums nostiprinās ģimenes savienību un atvērs tajā jaunas robežas. Galvenais,  neielaidiet attiecībās ar laulāto viņa (viņas) ļoti vecos draugus un radiniekus, ar kuriem jūsu otrā pusīte sen nav kontaktējusies.

Mēneša sākumā jūs gaida brīnišķīgas un spilgtas pārmaiņas privātajā dzīvē. Aprīļa vidū abpusējās attiecības ar esošo vai potenciālo partneri var negatīvi ietekmēt cilvēki, kas pēkšņi uzradušies no pagātnes. Mēneša beigās jūs ar tuvu cilvēku sagaida pāreja nākošo attiecību līmenī.

Ūdensvīrs (21.01-18.02)

11

Brīvos ūdensvīrus aprīlī sagaida satraucoša tikšanās. Liela varbūtība, ka liktenis jūs savedīs ar cilvēku, kas kaut kādā ziņā būs līdzīgs jums. Visticamāk, jūs ar viņu vienos  dvēseļu radniecība, identiski paradumi, vienāda reakcija uz kaut kādiem notikumiem. Un ja jums tas patīk, no romāna neizbēgt.

Ja esat jau precējusies( precējies) tad neliels saspringums ģimenes attiecībās, kurš uzradīsies pirmajā dekādē, nomainīsies ar pilnīgu abpusēju sapratni. Jūs atradīsiet ar laulāto veidu kā ne tikai nostiprināt savienību, bet arī padarīt to daudz interesantāku un pat, var teikt, izdevīgu jums abiem.

Mēneša beigās daudz būs atkarīgs no tā, vai esat gatavi adekvāti uztvert reālo vai potenciālo partneri. Aprīļa vidū jūs sagaida brīnišķīgs pārsteigums, kas pilnībā izmainīs jūsu privāto dzīvi.  Mēneša beigās iespējams ceļojums vai arī sāksiet kopdzīvi ar savu jauno kavalieri (dāmu).

Zivis(19.02-20.03)

12

Brīvajām zivīm aprīlī var uzrasties  jauns godājamais (godājamā). Liela varbūtība, ka šis cilvēks būs ļoti uzticīgs jums, bet jūs paši diez vai šajā mēnesī atbildēsiet viņam (viņai) ar to pašu, kaut gan, arī neatgrūdīsiet. Nav izslēgts, ka jūs vispirms izlemsiet tikt skaidrībā ar savām jūtām, nedodot gala atbildi un neatņemot viņam (viņai) cerību.

Ja esat jau precējusies (precējies), tad daudz būs atkarīgs no tā, ko tagad jūs jūtat. Ja jūtat no sava laulātā (laulātās) emocionālu nogurumu, tad, iespējams, piedāvāsiet viņam (viņai) šķirties un kādu laiku padzīvot atsevišķi un atpūsties vienam no otra.

Aprīļa sākumā jums, visticamāk, nāksies pārliecināties, ka kādam cilvēkam esat vajadzīgs vairāk, nekā viņš jums. Mēneša vidū jūsu abpusējās attiecības ar reālo vai potenciālo partneri būs tiešs atspulgs jūsu garastāvoklim. Aprīļa beigās jums nāksies pieņemt svarīgu lēmumu, pie tam tas izrādīsies spontāns.

Avots: www.passion.ru

Leave a Comment