Mīļas lietas, ko izdarīt sava partnera labā

1. Ieklausies viņā!

Tu nevēlies būt tikai viņa meitene, bet arī labākais draugs. Viena no īpašībām, kas raksturo labāko draugu, ir spēja klausīties. Dažkārt ir grūti klausīties un tajā pašā laikā censties nekomentēt un nenosodīt, taču sava drauga dēļ tu būsi uz to spējīga, vai ne?

Ļauj viņam izkratīt savu sirdi – liec viņam stāstīt pilnīgi visu, ko viņš vēlas pateikt. Viņš noteikti novērtēs tavu vēlmi ieklausīties tajā, kas viņam ir sakāms.

2. Ģērbies pēc viņa gaumes!

Tas nav nekas uzspiests, bet vienkāršs apliecinājums tam, ka vari izdarīt ko jauku viņa dēļ. Iespējams, ka tavam draugam nepatīk kādas nianses tavā apģērbā, piemēram, tu ģērbies pārāk pievilcīgi un viņš paliek greizsirdīgs, ka citi vīrieši uz tevi atskatās – kādu dienu izvēlies apģērbu, kas neatsedz tās vietas, kas tavam puisim tevī patīk visvairāk.

Bet atceries – tev nav jādara nekas tāds, kas liek tev pašai justies neērti! Tas tikai liks tev vēlāk justies nesaprastai un pakļautai.

3. Pagatavo viņam kaut ko īpašu!

Tev nav jāvelk ārā pavārgrāmata un jāpagatavo restorāna cienīgs ēdiens – vienkārši pagatavo kaut ko, kas viņam ļoti garšo – vīrietis būs spējīgs to novērtēt. Kā nekā – vīriešiem mīlestība iet caur vēderu!

Pat, ja tu neesi pārāk laba pavāre, viņš novērtēs, ka esi centusies viņa dēļ!

4. Uzrīko viņam neaizmirstamu nakti!

Velti kādu nakti tikai tam, lai apmierinātu viņa kvēlākās vēlmes. Aizdedzini sveces, ieslēdz romantisku mūziku un dari visu tā, lai viņš justos lutināts.

Tev taču ir svarīgi, lai viņš zinātu, ka tev viņš ir svarīgs – šis ir brīnišķīgs veids, kā to pierādīt.

5. Uzdāvini dāvanu bez iemesla!

Nekas tā neapliecina mīlestību kā spēja dot. Un ne tikai dzimšanas un vārda dienās – protams, tev nav viņam jānopērk mašīna tikai tādēļ, ka ir pirmdiena. Izvēlies kādu mazu nieciņu, kas viņam varētu nozīmēt daudz – piemēram, uzdāvini viņam atslēgas piekariņu un nopērc sev tādu pašu. Tas viņam dienas gaitā atgādinās par tevi un tavu mīlestību!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Shnore</cite>

    Katrreiz, kad izlasu šeit kādu rakstu, jūtos pazaudējusi laiku…
    Un kur ir jēga tai “lapu pāršķiršanai”?

Leave a Comment