Mīlestības horoskops nedēļai no 10. līdz 16. jūnijam – nesteidzieties risināt attiecību problēmas!

Mīlestība ir vērtīga sajūta, kas ātri izzūd, ja jūs par to nerūpējieties un neesat uzmanīgi pret to. Katru nedēļu atbalsts nāk no zvaigznēm, bet ir svarīgi arī to neaizmirst.

Nedēļa sākas ar Venēras pāreju uz Dvīņu zvaigznāju. Mīlestības planēta ieies zīme, kas parasti liek mums mainīties un ievieš pārāk optimistiskas cerības. Šonedēļ var būt vēlme atrisināt visus uzkrātos jautājumus, bet steiga tagad ir bezjēdzīga. Spilgtu iniciatīvu vietā labāk iedvesmoties ar harmonijas meklēšanu.

Auns

Aunu personīgajā dzīvē šonedēļ viss ir grūti: vai nu viņi ilgu laiku nav pavadījuši laiku ar partneri, un viņš sāka atriebties ar vienaldzību, vai starp partneriem bija plaisa. Jebkurā gadījumā mēs runājam par problēmām. Aunam, kas noskaņots attiecību saskaņošanai, ir jāsāk rīkoties.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 10. līdz 16. jūnijam – nostipriniet savu enerģiju un gatavojieties pārmaiņām!

Vērsis

Neskatoties uz Venēras patrona darbības samazināšanos, Vēršus gaida patīkamas sajūtas, kas notiek pēc neveiksmju beigām. Nāks kaut kas liels un svarīgs, un ir iespējams, ka tā būs mīlestība. Labas ziņas arī gaida šīs zīmes ģimenes pārstāvjus: jums izdosies atbrīvoties no trauksmes un saprast jūsu partnera patiesās vajadzības.

Dvīņi

Mīlestības planēta apmeklē Dvīņu zīmi, kas šiem pārstāvjiem sola daudzas jaunas izmaiņas un atklājumus. Ja vēlaties pārsteigt mīļoto cilvēku, ir pieejama visa nedēļa. Astrologi iesaka pāriet no kaitinošām ikdienas problēmām, pretējā gadījumā pārmaiņas, kurām ir visas iespējas kļūt laimīgām, kļūs par jauniem šķēršļiem mīlestībā.

Vēzis

Merkurs un Marss Vēzī, piektdien un svētdien atklās konfrontāciju ar Jupitru, Neptūnu un Saturnu. Iekšēji Vēzis atrisinās dažas problēmas, kas viņus skar personīgi. Tajā pašā laikā, tas var būt pilnīgi nepamanīts ar mīļoto cilvēku. Jums nevajadzētu aizvainoties par vienaldzību: ir svarīgi, lai šī mācība būtu pati par sevi, izmantojot metodes, kā atbrīvoties no negatīvā.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment