Finanšu horoskops nedēļai no 10. līdz 16. jūnijam – esiet uzmanīgi ar izdegšanas sindromu!

Finanšu horoskops vasarā ir īpaši svarīgs – priekšā ir brīvdienu sezona. Jūnijā ir svarīgi glābt zaudējumus un turpināt strādāt, cenšoties ieviest dzīvību naudas plūsmā.

Lai finanses netiktu nodotas, jūs varat plānot izdevumus, mēģināt augt karjerā vai sākt cūciņa banku, lai savāktu sapņa iegādei – jo vairāk pūļu, jo labāk rezultāts. Tomēr ir svarīgi neizdedzināt, tāpēc astrologi atgādina par nepieciešamību atpūsties, atsākt darbu starp darba dienām. Īpaši tagad, kad vasarā ir kalendārs, un domas arvien vairāk pievēršas brīvdienām vai brīvdienām. Naudas meditācija palīdzēs atrisināt problēmu , un astrologu ieteikumi jums pateiks, kā piesaistīt Fortune jūsu pusē.

Auns

Darba dienu un nedēļas nogales sākums ir īpaši labs laiks, lai iepirktos. Pirmdienu un otrdienu ir labāk veltīt patīkamām lietām, bet sestdiena ir laba diena lielām iegādēm. Tomēr ir svarīgi pārliecināties par izvēles lojalitāti: astrologi neiesaka ņemt vērā pirmo lietu, kas nāk rokās, vai arī būt pārāk aizņemtiem ar iepirkšanos. Darbs arī pie enerģijas palielināšanas ir noderīgs, jo tā stāvoklis ietekmēs finanses.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 10. līdz 16. jūnijam – nostipriniet savu enerģiju un gatavojieties pārmaiņām!

Vērsis

Šonedēļ Vērsis var mainīt finansiālo situāciju, ja viņi sāk mainīties. Ir pienācis laiks atteikties no vārdiem, kas piesaista nabadzību un neveiksmes un ticiet sev un jūsu mērķim. Jūs varat tērēt naudu nepieciešamajai apmācībai vai kursiem, ieguldīt tēlā, it īpaši, ja esat pirms svarīgām  intervijām vai svarīgām sanāksmēm. Kopumā labāk ir koncentrēties nevis uz īstermiņa priekiem, bet arī uz daudzsološiem ieguldījumiem nākotnes labad.

Dvīņi

Uzmanība uz detaļām novedīs pie panākumiem: šonedēļ, pat no pirmā acu uzmetiena, neredzamie sīkumi neizbēgs. Šo apstākli var izmantot jūsu priekšrocībai: izsekot atlaides un lieliskus piedāvājumus, atrast veidu, kā palielināt jūsu lojalitāti savai personai, nepalaidiet garām piemērotu vakanci vai pirkumu, kas ilgs un iepriecinās Dvīņus katru dienu. Jūs varat atbrīvoties no lietām, kas atvaira naudu, jo atjauninājums dos labumu Dvīņiem.

Vēzis

Naudas sfēra šajā periodā Vēzim var būtiski mainīties: karjeras, komandējumu vai sanāksmju izmaiņas, prēmijas, algu pieaugums ir diezgan iespējams. Tomēr nav iespējams gaidīt, kamēr pats ūdens plūst zem guļamakmens: panākumi nonāks to cilvēku rokās, kuri to drosmīgi izpilda. Pat ja situācija tagad ir nelabvēlīga budžetam, kaut kas jādara: atlieciet daļu naudas, lai atmaksātu aizdevumus. Un neaizmirstiet par saviem pienākumiem darba laikā.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment