Sieviešu horoskops nedēļai no 10. līdz 16. jūnijam – nostipriniet savu enerģiju un gatavojieties pārmaiņām!

Lai visas lietas novestu pie panākumiem, un lai izvairītos no nepatikšanām, jūs varat apskatīt astroloģisko prognozi. Sieviešu horoskops jums pateiks, ko gaidīt un ko jūnija vidus sagatavojis dažādām zodiaka zīmēm.

Nākamā nedēļa būs bagāta ar dažādiem debess ķermeņu un konstelāciju aspektiem un savienojumiem. Saule joprojām atrodas Dvīņos, tāpēc ir pienācis laiks nostiprināt savu enerģiju. Centieties pavadīt šīs 7 dienas maksimāli izdevīgā veidā, jo drīz mainīsies planētu konfigurācija, kas pavērs pavisam jaunas perspektīvas dažādās dzīves jomās.

Auns

Auns pārstāvēm ir veiksmīga nedēļa, jo negatīvā Venēra neparādās, kamēr Saule, Marss un Jupiters ir diezgan aktīvi un piesaista pareizos cilvēkus un daudzsološas iespējas Auniem. Tomēr, vienkārši saglabājot sevi virs ūdens, jūs varat iekrist apstākļu slazdā, tāpēc ir vērts uzsākt globālus projektus un domāt par lieliem projektiem – tas nav īstais laiks sīkumiem. Auns nedomā, kā sakārtot visu, nevilcinieties personīgā labuma gūšanai, lai mēneša beigās kļūtu veiksmīgākas.

LASI ARĪ: 5 skaistākās Zodiaka zīmes

Vērsis

Sievietēm Vēršiem turpinās periods, kad zvaigznes ir labvēlīgas viņām: šonedēļ viņu ietekme būs vislabākā, un vārdi un lēmumi kļūs svarīgāki. Ja vēlaties pārsteigt varas iestādes, lai pārietu uz pakalpojumu vai sasniegtu Jekpotu, tad visu nedēļu rīkojietis. Tomēr, aktīvi pavodot nedēļu, jums ir jāatstāj spēks nedēļas nogalē, lai nedarbotos nākamajā nedēļā ar dalījumu. Venēras ietekme Dvīņos 13. un 15. jūnijā var dot negaidītu efektu, kad veiksme izrādās neveiksme, un pacelšanās kritums. Šajos datumos labāk ir atturēties no svarīgiem lēmumiem.

Dvīņi

Saule Dvīņu zīmē neatrodas labākajā veidā, bet pirmdien un otrdien, ņemot vērā aspektus, tas būs vēl neērti. Šī iemesla dēļ astrologi iesaka Dvīņu sievietēm būt uzmanīgākām jautājumos, kuros viņas spēlē pirmās vijoles lomu. Redzot vieglumu, ja ir nepieciešama nopietnība, jūs varat atteikties no daudzām pozīcijām. Šonedēļ nepārprotami tiek ievēroti plāni prioritārā kārtā. Tas ir vienīgais veids, kā panākt panākumus.

Vēzis

Astrologi iesaka sievietēm Vēžiem atlikt liktenīgus lēmumus. Marss un Merkurs saplūst tavā zīmē, nonākot konfliktā ar smagajām planētām. Tas var radīt nopietnas problēmas un personisku pieredzi, tāpēc Vēzis nespēs sasniegt ārpasauli. Bet pat iekšējo problēmu analīze ir vēlama apzināti. Vēži uzvarēs, kas nolemj strādāt ar sevi un  atbrīvoties no nevajadzīgas trauksmes. Bet sievietēm, kas ir kaislīgas par paškritiku, veiksme nesmaidīs, jo ar tukšām šaubām un pašsūdzībām nebūs iespējams mainīt dzīvi uz labāku.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment