Horoskops nedēļai no 10. līdz 16. jūnijam – būs nepieciešams iziet no komforta zonas!

Jūnijs ir pilnā sparā. Šīs nedēļas planētas būs ārkārtīgi svārstīgas un ļoti neparedzamas. Astrologu padomi palīdzēs katras Zodiaka zīmes pārstāvjiem padarīt viņu dzīvi skaistāku.

Katram no mums ir sava komforta zona. Šonedēļ būs jāpaplašinās, jo zvaigznes un planētas var likt mums justies uzsvērtiem. Dažiem tas noteikti sniegs labumu, bet ir vēlams, lai lielākā daļa cilvēku būtu uzmanīgi no šādām situācijām, cenšoties būt uzmanīgiem visās dzīves jomās.

Auns

Aunam ir nepieciešams palielināt enerģiju šonedēļ, jo aktīvās planētas pastāvīgi to atņem vai liks tērēt kaut kādam sānu biznesam. Negatīvi domājošās planētas parādīsies piektdien. Pēdējā darba diena var likt šiem cilvēkiem izniekot visu savu spēku. Esiet uzmanīgi ar impulsivitāti un rupjību, dusmām un skaudību.

Ļoti labas dienas būs pirmdiena, otrdiena un sestdiena. Aunu var sagaidīt lielas izmaiņas šajās dienās. Visticamāk, ka Visums sniegs cilvēkiem iespēju izvēlēties šo zodiaka zīmi. Ar pozitīvu attieksmi viss būs labi, bet šaubu un baiļules gadījumā dzīve var kļūt tālu no spilgtas krāsas.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 10. līdz 16. jūnijam – nostipriniet savu enerģiju un gatavojieties pārmaiņām!

Vērsis

Planētas, lai gan būs negatīva noskaņa, bet tās palēninās darbību. Visbīstamākās dienas Vērsim būs 13., 14. un 15. jūnijā. Šajās trīs dienās jums ir jābūt pēc iespējas tuvākiem savai ģimenei, radiniekiem un draugiem. Vienotība var izraisīt depresijas domas.

Citās dienās jūs varat mēģināt gūt panākumus, bet tikai vienā virzienā. Divi zaķus nav nepieciešams censties notvert. Finanšu jautājumos labklājības likumi būs noderīgi, un mīlestībā jūs varat sekot savai intuīcijai. Kopumā tas būs neparasts laiks, tāpēc nestandarta risinājumi var būt galvenais risinājums problēmu risināšanā.

Dvīņi

Nākamā nedēļa var nebūt Dvīņu labākais laiks – atvadīšanās, strīdi un konflikti. Katrs piedzīvos šķiršanos savā veidā, bet Dvīņiem ir jāatceras, ka planētas un zvaigznes mēģinās pārbaudīt savu spēku šonedēļ. Svētku svētība: daudziem šī Zodiaka pārstāvjiem, telpa palīdzēs atbrīvoties no slēpto ienaidnieku negatīvās ietekmes.

Starp tiem, kuri atstās Dvīņu dzīvi, būs daudz nepatīkamu personību. Cilvēki parādīs savu patieso dabu, parādīs savu patieso seju. Turklāt planētas pastiprinās Dvīņu uzmanību un atmiņu, kas palīdzēs mācīties un radošajā darbībā.

Vēzis

Vēžiem astrologi stingri iesaka veikt mājsaimniecības darbus un risināt ar finanšu nozari saistītās problēmas. Mājas talismani palīdzēs uzturēt pozitīvu atmosfēru un atbrīvoties no negatīvās enerģijas. Nedēļas sākums būs standarta, bet piektdien un svētdien, 14. un 16. jūnijā, dzīve tiks gleznota spilgtākajās krāsās. Nedēļas beigās var notikt kaut kas svarīgs.

Lai turpinātu virzību uz mērķiem, Vēžiem jākoncentrējas uz mācīšanos. Ir svarīgi, lai jūsu ziņkārība būtu degviela, jo tā ir progresa dzinējspēks. Zvaigznes uzlabos šo cilvēku atmiņu, veicinās labvēlīgus ceļojumus, darījumu braucienus un situācijas izmaiņas kopumā. Notikumi var attīstīties ļoti strauji, tāpēc labāk ir ievērot piesardzību un mērenību.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment