Mīlestības Horo***ps 2017. gadam visām zodiaka zīmēm: dzīves slāpes un kaislību virpulis

1

Mīlestības Horo***ps Aunam 2017. gadam

Auns jau no gada pirmajiem mēnešiem attapsies ierauts romantiskos notikumos. Zvaigznes brīdina: lai cik spēcīga un reibinoša nebūtu šī aizraušanās, vērts saglabāt veselo saprātu un neļauties bezprātam. Ne visas iepazīšanās, kuras Aunam sola 2017. gads, nesīs laimi un harmoniju.

Kaislīgie un nenogurdināmie Auni būs cieši pārliecināti – nav vērts atteikties ne no viena varianta. Kāpēc gan nesākt uzreiz vairākus romānus? Liktenis ir viltīgs, jo jau vasaras sākumā būsi gatavs izdarīt galīgo izvēli.

Gads vēlīgs ciešu attiecību nodibināšanai, un tām ir visas izredzes kļūt ilglaicīgām. Ja Auns ir pārliecināts, ka saticis savu otro pusīti, nāksies piestrādāt pie personīgās emocionalitātes un īsti auniskās ietiepības. Būsi gatavs iet uz kompromisiem, toties tie būs pilnībā attaisnoti un sasniegtā mērķa vērti.

Auniem, kuriem jau ir ilgstošas attiecības, zvaigznes iesaka tās padarīt likumīgas. Nebaidies zaudēt personīgo brīvību – gads labvēlīgs ģimenes pavarda veidošanai.

Auni – ģimenes cilvēki – var domāt par mantiniekiem. Dodieties kopā ar mīļoto uz kūrortu vai romantiskās brīvdienās ārpus pilsētas. Laime nebūs ilgi jāgaida!

Mīlestības Horo***ps Vērsim 2017. gadam

Ugunīgā Gaiļa gads iezīmēsies ar emocionāliem, jutekliskiem un dvēseliskiem pārdzīvojumiem privātajā dzīvē. Emocionālu pacēlumu izjutīs par tie Vērša zīmes pārstāvji, kuriem jau ir ilglaicīgas attiecības. Jums izdosies paskatīties uz partneri ar jaunām acīm, sirdī atkal atmodīsies pirmā randiņa romantika.

2017. gada pēdējais ceturksnis gan prasa piesardzību: pārliecība par savu pievilcību un spējš emocionāls pacēlums var veicināt sānsoļus. Bēdz no šīm domām – laimi un apmierinājumu neiegūsi, bet nesaprašanās ar mīļoto var izraisīt neatgriezeniskas sekas.

Vientuļie Vērši jau no gada pirmajām dienām var iegūt iespēju veidot romantiskas attiecības. Pat ja tās nenoslēgsies dzimtsarakstu nodaļā, kopā pavadītās dienas paliks spilgtā atmiņā.

Izvērtējot ilglaicīga partnera kandidātus, Vērši var pilnībā paļauties uz savu iekšējo izjūtu – mirkļa aizraušanos no nopietnām jūtām izdosies atšķirt bez problēmām

Iespējams, partneris būs vecāks un materiāli nodrošinātāks. Esi gatavs saistīties laulības saitēm? Droši ej uz šī mērķa īstenošanu. Vērsim, kas pieņēmis lēmumu un gatavs to īstenot, ir neiespējami atteikt!

Mīlestības Horo***ps Dvīņiem 2017. gadam

Gada pirmajā ceturksnī šīs zīmes pārstāvjiem nebūs laika pievērsties mīlas lietām. Dinamiskā karjeras izaugsme pārņems visas domas un vēlmes. Tomēr, ja tev jau ir otrā pusīte, nāksies vien atrast laiku savā blīvajā grafikā, lai attiecības nebeigtos ar bēdīgu fiasko tavas vainas dēļ.

Atvieglojums gaidāms gada otrajā pusē. Dvīņi pārstās rauties uz pusēm starp divām frontēm – darbu un attiecībām.

2017. gadā Dvīņu zīmē dzimušie iemācīsies ar lielāku nopietnību un atbildību izturēties pret savām attiecībām, un šīs prasmes nāks par labu gaisīgajiem un koķetajiem Dvīņiem.

Ja tev jau sen ir stabilas attiecības, pienācis laiks vīt ģimenes ligzdiņu. Nesteidzies iesniegt pieteikumu laulības reģistrācijai, pārbaudi savas jūtas ikdienas kopdzīvē. Ja savienība ir pietiekami stipra, visas grūtības būs pārvaramas.

Vientuļiem Dvīņiem zvaigznes iesaka ieskatīties draugos, varbūt tavas dzīves mīlestība ir tuvāk, nekā biji domājis?

Mīlestības Horo***ps Vēzim 2017. gadam

Gada sākumā Vēzi būs grūti nosaukt par racionāli domājošu partneru izvēlē, šajā zīmē dzimušie strauji pārslēgs uzmanību no viena romantiskas intereses objekta uz citu.

Pienācis laiks pārskatīt garo prasību un vēlmju sarakstu, kuru tu dari zināmu ikvienam, ar kuru esi nupat sasveicinājies vai kurš tev jauki uzsmaidījis.

Galvenais – savlaicīgi atšķirt patiesas jūtas no mirkļa aizraušanās, veltīt pietiekami daudz uzmanības darbam ar agrāk pieļautām kļūdām.

Attiecībās esošie Vēži visu gadu baudīs harmoniju un savstarpēju sapratni ar partneri. Bīstami sev būs tikai paši Vēži, ja vainos partneri iedomātās intrigās un sānsoļos. Saņem sevi rokās, pat pašiem pacietīgākajiem un mīlošākajiem partneriem var apnikt asaras bez iemesla. Iemācies ziedot personīgās vēlmes mīļotā cilvēka labā un tu iegūsi divreiz vairāk prieka.

2017. gads Vēžiem ir ģimenes gads. Domā par ģimenes pieaugumu? Ugunīgais Gailis sola šajā jautājumā būt vēlīgs.

Mīlestības Horo***ps Lauvam 2017. gadam

Pašas lepnākās horoskopa zīmes pārstāvji šogad nejutīs uzmanības trūkumu no pretējā dzimuma puses. Pašās negaidītākajās situācijās Lauva saņems piedāvājumus iepazīties. Uz rudens pusi pie apvāršņa parādīsies cilvēks, kura dēļ vērts atteikties no īslaicīgiem romāniņiem.

Astrologi iesaka izvairīties no vienas nakts sakariem, pretējā gadījumā tie var ievērojami pabojāt tavu reputāciju un Vese***as problēmas neliks mieru līdz pat gada beigām.

Lauvas, kas jau atraduši savu otro pusīti, aicināti izbrīvēt dažas stundas no ikdienišķā sevis apbrīnošanas rituāla, lai dāvātu šo uzmanību partnerim. Ja vēlies attīstīt attiecības, nāksies ziedot dažus principus un pieļaut kompromisu kopīgās atpūtas un sadzīves jautājumos.

Tiem Lauvas zīmē dzimušajiem, kurus pārņēmušas šaubas, 2017. gads kļūs par ilgi gaidītās atbrīvošanās gadu. Ja nejūtu patiesu pieķeršanos partnerim – atlaid viņu. Atvieglojumu izjutīsiet abi. Nebaidies no vientulības, jo, kā vēsta tautas gudrība, labāk būt vienam, nekā kopā ar ko
pagadās.

Mīlestības Horo***ps Jaunavai 2017. gadam

Jaunais gads solās salikt visu punktus uz “i” tieši romantiskajā jomā. Ja nesēdēsi, rokas klēpī salicis un iegrimis dvēseles mokās, mīlas frontē vari gūt ievērojamus panākumus.

Īpaši labvēlīgas laimes sasniegšanai privātajā dzīvē būs pavasara beigas un vasara. Karstais laiks ļaus atvērt sirdi partnerim un uzsākt ne vien kaislīgu romānu, bet pat ļaut ieskanēties kāzu valsim.

Pavasaris visām Jaunavām varētu sagādāt dažas raizes: vientuļās Jaunavas nespēs izvēlēties starp daudzajiem attiecību kandidātiem, iemīlējušies iegrims kāzu gatavošanas virpulī, bet ģimeniskie pāri var piedzīvot otro medus mēnesi.

Rudenī par vispragmatiskākie un materiālistiskākie šīs horoskopa zīmes pārstāvji ļausies romantiskām vēsmām, sagribēsies skaistas pastaigas lietū vai sēdēšanu uz soliņa zem zvaigžņotām debesīm. Šāda rīcība ne tikai piešķils jaunu dzirksti attiecībām ar partneri, bet arī sagādās abpusēju prieku.

Gads labvēlīgs tām Jaunavām, kas sapņo par lielāku dzīves telpu. Mājokļa iekārtošana satuvinās arī ar otro pusīti un mudinās pievērsties dzimtas turpināšanai.

Vientuļām Jaunavām zvaigznes iesaka lūkoties pēc jaunām attiecībām ārzemēs. Pat nedēļu ilgs atvaļinājums tūkstoš kilometru attālumā no mājām var beigties ar ilgstošu romānu un dzīvesvietas maiņu.

Mīlestības Horo***ps Svariem 2017. gadam

Zvaigznes neiesaka dzīt jokus ar pretējā dzimuma jūtām. Jau no gada pirmās puses izrādi īpašu iejūtību, lai nesalauztu kāda sirdi. Tavu rotaļīgo flirtu daudzi var uztvert kā nopietnu soli!

Privātajā dzīvē šīs zīmes pārstāvjiem traucēs pārliecības trūkums. Blakus esošais cilvēks var nogurt no tavām kaprīzēm un paviršās attieksmes pret dzīvi, biežāki kļūs strīdi un konflikti. Negaidi, kamēr problēmas atrisināsies pašas no sevis, ja tev dārgas šīs attiecības – rīkojies. Tavs iedzimtais talants panākt līdzsvaru palīdzēs pārvarēt likstas arī mīlas frontē.

Gada otrajā pusē attiecībās iestāsies miers un sapratne. Šāds klusuma periods ir lieliska iespēja iepazīstināt draugu ar vecākiem vai doties kopīgā atvaļinājumā.

Svari vientuļnieki jau no gada sākuma būs gatavi mesties flirtā bez saistībām. Vieglai uzvedībai var būt šādas tādas negatīvas sekas, piemēram, baumas, skandāli un intrigas, kas var ievērojami
sabojāt tavu garastāvokli.

Lasi vēl: Labklājības Horo***ps. Kurā vecumā katrai zodiaka zīmei ir izredzes kļūt bagātai?

Mīlestības Horo***ps Skorpionam 2017. gadam

Visu 2017. gadu šajā zīmē dzimušie nejutīs uzmanības trūkumu. Skorpioni izstaros agrāk nemanītu šarmu, kas apburs visus apkārtējos. Šī ir lieliska izdevība uzsākt jaunas, nopietnas attiecības vai nostiprināt esošās.

Aprunājies ar partneri par intīmām vēlmēm, izrādi iniciatīvu mīlas rotaļās. Atpūties, ceļo, sporto – to visu kopā ar mīļoto cilvēku.

Liktenīga iepazīšanās var notikt gada vidū. Šī tikšanās būs negaidīta, bet, ja pazīšanās turpināsies, Skorpiona pasaule var apvērsties kājām gaisā.

Tiem Skorpioniem, kas jau satikuši savu otro pusīti, nav jābaidās zaudēt neatkarību. Varētu būt, ka pienācis laiks noformēt attiecības oficiāli! Zvaigznes būs labvēlīgas tiem Skorpioniem, kuri gatavi vīt ģimenes ligzdiņu. Lai īstenotu šo svarīgo mērķi, atradīsies gan nauda, gan laiks un spēki.

Pārliecinātie vientuļnieki, kas parasti izvēlējušies īslaicīgus romāniņus, iztērēs šo gadu pa tukšo neeksistējoša ideāla meklējumos.

Mīlestības Horo***ps Strēlniekam 2017. gadam

Bezrūpīgais un gaisīgais Strēlnieks pilnībā iekaros partnera sirdi ar neparastu jūtu dziļumu un negaidītu pastāvīgumu. Esi uzmanīgs pret otro pusīti, pielūko, lai nenotiktu pārmērīga vilcināšanās un svārstīšanās. Neizlēmība var nākt tev par sliktu.

Jūtu dziļums pamudinās Strēlniekus uz nopietnu soli – ģimenes stāvokļa maiņu. Ugunīgais Gailis šos centienus tikai atbalsta! Kopīga sadzīve jūsu attiecības nostiprinās.

Brīvie Strēlnieki, iespējams, satiks īstu mīlestību. Laimei ceļā var stāties vien tā pati neizlēmība. Kļūsti drošāks, ja lemts pieļaut kļūdu, tu to izradīsi, nav vērts izsvērt katru soli. Romantiskums un praktisku apsvērumu neesamība – lūk, par ko tevi iemīlēs izredzētā otrā pusīte.

Strēlnieki, kuri jau ir ģimenes cilvēki, var sastapties ar partnera neuzticību. Lai sevi pasargātu no graujošām ziņām, ej solīti pa priekšu notikumiem – organizē romantisku vakaru, izpildi senu partnera sapni vai dodieties ilgi gaidītā atvaļinājumā.

Mīlestības Horo***ps Mežāzim 2017. gadam

Ugunīgais Gailis veicinās neparastu Mežāža talantu izpausmi un attīstību. Pretendēsi uz ideālā saimnieka vai saimnieces goda nosaukumu! Kardinālās tava rakstura pārmaiņas nepaliks nepamanītas partnera acīm. Vienīgā problēma, ar ko jūsu ģimene saskarsies 2017. gadā – apkārtējo skaudība.

Mežāžiem, kuriem ir ilgstošas, bet oficiāli nenoformētas attiecības, pienācis laiks pievienot vēl vienu atzīmi pasē. Gatavojoties kāzām, varat sastapties ar šķērsli radinieku personā. Nesaprašanos būs iespējams atrisināt, ja uzstāsi uz savām tiesībām uz privāto dzīvi mierīgā un pārliecinātā veidā.

Vientuļo Mežāžu galvenā problēma – negatīvas emocijas, aizdomīgums un neuzticēšanās cilvēkiem, kas saistīta ar iepriekš piedzīvotajām neveiksmēm mīlas jomā. Jaunais gads piedāvās lielisku iespēju sākt visu no baltas lapas. Dod sev iespēju uz laimi, un tā tevi noteikti atradīs.

Mīlestības Horo***ps Ūdensvīram 2017. gadam

Ūdensvīra zīmē dzimušo sabiedriskums un šarms nodrošinās ar garu otrās pusītes kandidātu sarakstu. Bet līdz gada beigām galīgo izvēli izdarīt spēs vien nedaudzi Ūdensvīri.

Ūdensvīri, kuri spēs pārvarēt savu visaptverošo egoismu, rudenī iegrims depresijā, no kuras ir tikai viena izeja – nopietnu attiecību izveidošana. Tiecoties rast mierinājumu pretējā dzimuma pārstāvja apskāvienos, neizmaini savu kaislību īslaicīgos sakaros.

Ģimenes cilvēkiem jāatceras, ka mājās gaida otrās pusītes un bērni, tāpēc karjeras centienus nāksies nedaudz ierobežot. Tie, kuri turpinās likt darbu pirmajā vietā, riskē saņemt paziņojumu par šķiršanos.

Ugunīgais Gailis ir labvēlīgs ģimenes pieaugumam. Mazais Zemes iedzīvotājs apvērsīs tavu ikdienu kājām gaisā.

Mīlestības Horo***ps Zivīm 2017. gadam

Visi mēģinājumi pavadīt vairāk laika kopā ar ģimeni būs veltīgi – darbs un citas rūpes kļūs par nopietnu šķērsli ceļā uz ģimenes laimi 2017. gada pirmajā pusē. Nav grūti uzminēt, ka tava biežā prombūtne kļūs par iemeslu strīdiem, kas nereti pāraugs īstos skandālos. Risinājums tomēr ir – sestdienā un svētdienā izslēdz darba telefonu un dodies ar ģimeni piknikā, uz parku vai kino.
Šajā zīmē dzimušo nemierīgais rakstus liks pastāvīgi meklēt partnerī kādus trūkumus. Dzen šīs domas projām, arī pats taču neesi bez grēka! Mūžīgā piekasīšanās un neapmierinātība graus harmoniju un draudēs ar jauniem strīdiem.

Zvaigznes būs labvēlīgas vientuļām Zivīm. Gailis tev gatavo daudzas interesantas un perspektīvas iepazīšanās. Zivju zīmē dzimušo iedzimtais magnētisms kompensēs viņu aizmāršību un nepastāvīgumu. Iepazīšanās, kuru vērtēji kā kārtējo flirtu uz pāris randiņiem, izrādīsies ar dziļu potenciālu apveltīta. Nepalaid garām savu iespēju!

2017. gadā Zivīm nav ieteicams stūrēt laulības ostā. Bet tas ir lielisks laiks, lai pārbaudītu jūtu noturīgumu un iekrātu naudu svinībām kādā no nakamajiem gadiem.

Leave a Comment