Mīlestības horoskops 2018.gada aprīlim – labvēlīgs laiks, lai iepazītos

Planētu ietekme bieži palīdz cilvēkiem, dodot telpai pozitīvu enerģiju. Apsveriet astrologu padomus, lai izvairītos no mīlestības problēmām un stiprinātu attiecības.

Aprīlī ne tikai daba zied. Cilvēki arī vēlas mainīt dzīvi uz labo pusi un cenšas iegūt personīgu laimi. Lai jūsu mīlestība būtu patiesa un savstarpēja, izmantojiet mīlas horoskopa ieteikumus. Tajā atrodami padomi, kas palīdzēs jums izvairīties no konfliktiem un baudīt sajūtas. Šajā mēnesī kosmosa ķermeņu enerģija pozitīvi ietekmēs noskaņojumu, tādēļ astrologi prognozē labvēlīgu laiku jaunām paziņām. Būtisks notikums būs Plutona retrograda kustība, kas palīdzēs atbrīvoties un atvērties saziņai.

Auns

Līdz 20. aprīlim spēcīgā Saules nostāja palīdzēs Aunam viņa personiskajā dzīvē. Tās enerģijas būs pietiekami, lai jūs varētu uzmundrināt un atteikties no brīvā laika pavadīšanas. Pēc tam, Saule atslābināsies, pārcelsies Vērša zvaigznājā. No mēneša vidus jūsu zīmes pārstāvji var izjust spēka trūkumu, un komunikācija ar pretējo dzimumu netiks attīstīta vislabākajā veidā. Tomēr ne viss ir tik skumji, jo spītīgie Auni var konkurēt par viņu laimi. Šim nolūkam ir svarīgi pielāgoties pozitīvam vilnim un pārtraukt izrādīt savu egoismu.

Lasīt arī: Horoskops 2018.gada aprīlim: gaida daudz jaunu pārsteigumu

Vērsis

Vērsim ar romantiskām attiecībām palīdzēs Mēness, tavas zīmes patrons. Viņa spēcīgā enerģija no 12. līdz 22. aprīlim dos jums spēku gan partnera atrašanai, gan attiecību veidošanai ģimenē. Šis periods jums būs visaktīvākais, tāpēc nekautrējieties. Arī Saturns nāks jums palīgā. Viņa atpakaļgaitas kustība veicinās aktīvu darbu uz personīgo laimi. Pārējā laikā astrologi iesaka būt piesardzīgiem, lai nepārdomāta rīcība neradītu jūsu attiecībās sastrēgumu.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment