Mīlestības horoskops 2018.gada aprīlim – labvēlīgs laiks, lai iepazītos

Dvīņi

Dvīņi aprīlī spēs sasniegt panākumus viņu personīgajā dzīvē. To veicinās Saturns, kura atpakaļgaitas enerģija palīdzēs atrast pareizo ceļu mīļotā cilvēka sirdī. Visu mēnesi jūs pavadīs veiksme mīlestībā. Vientuļiem Dvīņiem būs daudz jaunu paziņu, starp kuriem jūs noteikti atradīsiet kādu, kas būs jūsu otrā puse. Ģimenes attiecībās iestājas harmonijas periods, un jūs un jūsu mīļākais var sasniegt pilnīgu savstarpēju saprašanos.

Lasīt arī: Astroprognoze 2018.gada aprīlim: gatavojieties atjauninājumiem un pārmaiņām

Vēzis

Aprīlis var nebūt visveiksmīgākais personīgās dzīves mēnesis. Mēness vājā pozīcija pirms 12.datuma atņems jums darbību, un jūs varat justies nedrošībā. Nedos drosmi Saturns, kas pēc 18.datuma sāks atpakaļgaitu. Tomēr mīļotājiem nav šķēršļu, un, ja jūs esat pielāgojušies romantiskām attiecībām, tad rīkojieties savās interesēs. Uzticieties savai sirdij, un tad nekādi šķēršļi nevar apturēt jūs ceļā uz laimīgu un savstarpēju mīlestību.

Lauva

Lauvai aprīlī veiksmīgi būs divi posmi: no 1. līdz 12. un no 23. līdz 30.datumam. Šajā laikā mēness, jūsu pretinieks, vājinās jūsu ietekmi, un jūs varēsiet attīstīt darbību mīlas priekšā. Pateicoties atpakaļgaitas Saturna enerģijai, jūsu zīmes pārstāvji var ātri identificēt krāpšanu, tādējādi izvairoties no problēmām, meklējot partneri romantiskas attiecības. Pāriem astrologi iesaka izslēgt pārmetumus un strīdus, lai konfliktu situācijas neaizkavētu kopīgu laimi.

Jaunava

Jaunavas plūsma un vēlme mainīties uz labo pusi, jutīs pēc 15. aprīļa. Šajā brīdī Merkūrs vairs nebūs atgriezenisks, un tāpēc jums tiks nodrošināta jauna uzvara jūsu personīgajā dzīvē. Astrologi iesaka atstāt šaubas un atklāt brīnišķīgu mīlestības sajūtu. Tiem, kas jau ir attiecībās, ir svarīgi klausīties partneri un mēģināt pavadīt vairāk laika ar viņu. Īpaši svarīgi ir noslēpumainas brīvdienas, kas ļaus Jums tuvināties un labāk saprast vienam otru.

Lasīt arī: Fen Šui: mājdzīvnieku ietekme uz jūsu mājokļa enerģiju

Svari

Mēneša otrajā pusē, astrologi iesaka parādīt aktivitāti. Saule zaudēs spēku pēc 20.datuma, kas nozīmē, ka Svari var justies pārliecināti par savām spējām. Veidojot pāri, Svariem vajadzētu parādīt maigumu, nevilcinieties runāt par jūtām. Pāriem, kas ir precējušies, jāiemācās piedot nelielas nepilnības, citādi attiecības var kļūt saspringtas, kur pēc 24.aprīļa palīdzēs vājā Venēra.

Skorpions

Izmēģiniet savu veiksmi ar mīlestību. Skorpioniem ir periodos no 1. līdz 12. un no 23. līdz 30.datumiem. Šajās dienās Mēness vājais stāvoklis neierobežos jūs, kas ir labs gan jaunām paziņām, gan ģimeņu attiecību veidošanai. Tie, kas meklē pāri, jums ir jābūt atvērtiem un patiesiem, lai ieinteresētu personu, kura patīk.

Strēlnieks

Strēlniekiem, veiksme mīlestībā smaida mēneša pirmajā pusē. Jūs varat paļauties uz Sauli, kas līdz 20. aprīlim atbalstīs jūsu pozitīvo attieksmi. Meklēt jaunu mīlestību, jūsu zīmes pārstāvjiem vajadzētu Plutona reversās kustības laikā. Pēc 22. datuma, planētas sāk sniegt ieskatu Strēlniekiem, izvairīties no draugiem, cilvēkiem, ar kuriem būtu grūti izveidot patiesi laimīgas un ilgstošas attiecības.

Lasīt arī: Retrograda Jupiters no 9.marta līdz 9.jūlijam: tā ietekme uz Zodiaka zīmēm

Mežāzis

Mēneša pirmā pusē veiksies mīlas attiecības. Mēness vājais stāvoklis atgriezīs brīnišķīgu Vese***as stāvokli, kas pozitīvi ietekmēs romantisko attiecību meklēšanu. Aprīļa sākumā precētiem pāriem astrologi iesaka aizmirst aizvainojumus un sūdzības, lai izbaudītu savstarpējas sajūtas. Pēc 15.datuma Merkūrs atgriezīsies normālā stāvoklī, un priekšplānā būs vēlēšanās risināt biznesa jautājumus.

Ūdensvīrs

Mēneša pirmajā pusē jūsu zīmju pārstāvjiem būs grūti Saules agresīvās ietekmes dēļ, kas nedos jums pārliecību. Tomēr pēc 20.datuma tā zaudēs spēku. Antagonista pāreja uz Vērša zvaigznāju atjaunos jums labu garastāvokli, kas nozīmē, ka jūs varat droši atklāt burvju romantisko attiecību pasauli. Ģimenes pāriem mēneša otrajā pusē būs labvēlīgs periods.

Zivis

Zivis pieredzēs Mēness spēku. Viņa spēcīgo stāvokli aizstās vājāks, kas negatīvi ietekmēs noskaņojumu. Tomēr mīlestībai nav šķēršļu, un, ja jūs vēlaties baudīt savstarpējas sajūtas, tad šaubas būs liekas. Vieglāk izdzīvot nepatikšanas gadījumā, ja tuvumā atrodas kāds cilvēks, kas ir gatavs tev sarežģītā laikā atbalstīt. Veidojiet personīgo dzīvi, pat ja planētas nespēj jums tajā palīdzēt. Atcerieties, ka laime aprīlī būs tavās rokās.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment