Mīlestības horoskops 2018. gada decembrim – sarežģīti piedzīvojumi!

Laimīgā mīlestība lielā mērā ir atkarīga no kosmosa objektu ietekmes. Kad jūs uzzināsiet, kā zvaigznes un planētas ietekmēs jūs decembrī, jūs varat izvairīties no problēmām savā personīgajā dzīvē, stiprināt attiecības vai atrast savu mīlestību.

Feng shui padomi var palīdzēt piesaistīt mīlestību. Tie ir vispārēji ieteikumi, kas ir vecāki par 3000 gadiem. Ja planētu enerģija nepārtraukti mainās, tad Austrumu gudrība vienmēr ir efektīva. Kopumā astrologi šajā mēnesī sola diezgan sarežģītus attiecību piedzīvojumus, tādēļ visas labas veiksmes piesaistīšanas metodes būs noderīgas.

Auns

Kopumā Aunam mēnesis būs diezgan produktīvs attiecībā uz mīlestību. Līdz pat 22. decembrim varat droši doties uz randiņiem, baudīt mīlas piedzīvojumus, flirtēt. Decembra beigās, pēc 22. decembra, notiks maksimālais miera periods, kurā mīlestības meklējumi nebūs veiksmīgi kronēti.

Tiem, kas ir attiecībās, jāuztraucas par viņu garastāvokli. Visbīstamākās dienas ir 14. un 16. decembris. Šajā laikā ir liela varbūtība, ka radīsies konflikti un strīdi ar otro pusi vai ģimeni. Visveiksmīgākā diena attiecību lietām ir 6. decembris. Jūs varat atzīties mīlestībā, veidot kopīgus plānus un izbaudīt romantiku.

Lasi arī: 2019.gada Dzeltenās Cūkas raksturs un īpašības

Vērsis

Gada decembrī zvaigznes un planētas enerģētiski samazināsies, tādēļ nopietnas izmaiņas mīlas sfērā nav paredzamas. No otras puses, tas samazinās strīdu un konfliktu varbūtību, padarīs Vēršus mierīgākus.

Attiecību problēmas, iespējams, ir 1., 8., 24., 30. un 31. decembrī. Šajās dienās ir iespējami strīdi, greizsirdības uzplūdi, prioritāšu izmaiņas. Ja Vērsis klausās mīļotajā, viņi var saprast viņa motīvus, apskatīt pasauli ar viņu acīm. Tas palīdzēs tuvināties un atrast kopīgu valodu.

Pozitīvākās dienas ir 14. un 16. decembris. Ir mīlas uzvaras un likteņa dāvanas patīkamu tikšanās un paziņu formā.

Dvīņi

Decembra otrā pusē, Dvīņu spēks tiks samazināts. Lai meklētu otro pusi, šis laiks būs neveiksmīgs. Ja nepieciešams, palielināt enerģijas līmeni, palīdzēs spēka mantra.

23. decembrī vajadzētu būt ļoti piesardzīgiem, jo ​​šajā dienā Dvīņus atstās intuīcija un pašapziņa. 2. un 22. decembrī planētām būs labvēlīgākā ietekme uz mīlestības veiksmi, tāpēc jūs varat noorganizēt romantiskas tikšanās un pavadīt pēc iespējas vairāk laika ar savu mīļoto.

13. decembrī planētu radošā vara kļūs mazāk pamanāma. Radinieku, draugu, kolēģu un otrās puses kritika būs nepieņemama: komentāri var radīt nopietnas domstarpības.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment