Horoskops 1. decembrim – neatklājiet savus plānus, jo visapkārt rosīsies nelabvēļi!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 1. decembrim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Diena ir labvēlīga kontaktiem un saziņai ar partneri, aktīvai atpūtai un izklaidei. Iespējamas jaunas tikšanās, negaidītas paziņas. Intīmā dzīve sāks atkal iepriecināt jūs: no šīs dienas jūs saplūstat ar maiguma un mīlestības sajūtu. Klausieties savas sirds balsi un rīkojieties, kā tā jums stāsta.

Lasi arī: 2019.gada Dzeltenās Cūkas raksturs un īpašības

Vērsis

Liktenis atkārtoti nosūta jums raksturu cietības pārbaudi. Ja jūs izturēsiet pārbaudi, pēcpusdienā ievērojami palielināsies sabiedriskums un personīgais šarms. Iespējams, ka Vēršu sievietes varēs piesaistīt jaunus sabiedrotos savos projektos, un Vēršu vīrieši saņems ziņas, kas ļaus viņiem atrast jaunu ienākumu avotu.

Dvīņi

Ārpus ietekmes, nepatiesi padomi vai subjektīvs situācijas vērtējums var nelabvēlīgi ietekmēt biznesa tikšanās un kontaktu rezultātus pirmās dienas pusē. Centieties risināt nepatikšanas ar nelielām detaļām. Liktenis nosūta jums pārbaudījumu par apņēmību un drosmi.

Vēzis

Pirmā dienas puse ir labvēlīga saziņai un jaunu attiecību veidošanai, sola lielāku spēku un ietekmīgu patronu atbalstu. Pastāv iespēja uzlabot savu finansiālo stāvokli un izvairīties no pretinieku lamatām. Pēcpusdienā ir negatīvas tendences. Neapmierinātība vai strīds ar partneri var kļūt par skandālu. Sapnis piepildīsies četras dienas.

Lasi arī: Sieviešu horoskops 2018. gada decembrim – sagaidāma vilšanās!

Lauva

Nesaskaņas, aizstāvot savu viedokli vai nelikumīga laulības pārkāpšana, traucē garīgo progresu, izjauks līdzsvaru un uzticību ģimenei. Izslēdziet jaunus paziņas vai saziņu ar cilvēkiem, kas jums nepatīk. Ārēja ietekme novedīs pie negatīviem rezultātiem. Lai samazinātu negatīvās tendences dienā var būt tikai augsts morāls raksturs.

Jaunava

Prognozēšanas un pārdomāto rīcības plānu panākumi būs veiksmīgi. Augsta līmeņa dzīves potenciāls, seksuālā potence, palielinās intuīcija. Neparedzēts šķērslis, kas saistīts ar ienaidnieku intrigām, var ietekmēt mērķu sasniegšanu. Meklējiet veidus, kā stiprināt savu pozīciju, parādīt iniciatīvu un neatlaidību.

Svari

Veiksmīga diena Svariem, kas nodarbojas ar uzņēmējdarbību un tirdzniecību. Tirdzniecības darījumi un noslēgtie līgumi gūs peļņu. Panākumi ir iespējami arī riskantās operācijās. Profesionālajā darbībā ir iespējams negaidīts sasniegums. Laba diena, kuru pavadīt ar draugiem, ģimenes attiecībās, ar otro pusīti.

Lasi arī: Kurām austrumu horoskopa zīmēm 2019. gadā veiksies

Skorpions

Diena ir labvēlīga mīlestībai, ģimenes attiecībām, koncepcijai, radošo ideju iemiesojumā. Nav vēlams uzsākt jaunu biznesu – rezultāts būs vairāk nekā apšaubāms. Izvairieties no riska, slēdzot komerciālos darījumus. Nenovietojiet sev globālus mērķus – koncentrēties uz galvenajām lietām un aktīvi un mērķtiecīgi rīkojieties. Personīgajā dzīvē ir paredzēts patīkams notikums. Iespējams, ka jūs varēsiet veiksmīgi atrisināt visas radušās mīlestības problēmas.

Strēlnieks

Šodien ir iespējami neērti piedzīvojumi, katastrofas, Sli**ba. Ja braucat, uzmanieties ceļā. Droši vien problēmas, kas saistītas ar mīļoto vai radinieku. Tikai tas būs atkarīgs no jums, jūs šķirsieties uz visiem laikiem vai turpināsiet attiecības. Ir bīstami atļauties pārēšanos vai iesaistīties alkoholisko dzērienu lietošanā. Iespējams, ka jums vajadzēs palīdzēt draugiem vai radiniekiem.

Mežāzis

Harmoniska diena. Jūs izceļaties ar garīgo līdzsvaru, spēju sekot tradīcijām un vispārpieņemtajām normām. Jūtieties brīvi veikt jebkuru uzņēmējdarbību, jo visur jūs varat gūt panākumus. Jūsu rīcība nebūs pārāk apgrūtinoša. Līdz ar to darba dienas beigās jūs nejutīsiet nogurumu. Pēcpusdienā var būt nepieciešams pārskatīt attiecības ar draugiem.

Lasi arī: Zīlēšana pēc attēla: kā izmainīsies jūsu dzīve 2018.gada decembrī

Ūdensvīrs

Diena ir izdevīga kontaktiem. Iespējams, jums būs izdevies izveidot jaunus biznesa kontaktus, kas jums palīdzēs nākotnē. Iespējams, ka tev būs ietekmīgs patrons. Iespējams saņemt vilinošu piedāvājumu. Bet nesteidzieties piekrist. Ja jūs šaubāties par jūsu pieņemtā lēmuma pareizību, uzticieties pieredzējušo kolēģu ieteikumiem.

Zivis

Intriga, skaudība, negaidīti šķēršļi aizkavēs plānu īstenošanu. Tas var būt nepieciešams, lai palīdzētu draugiem, radiem vai ietekmīgiem cilvēkiem. Palieciet dabā, nepievērsiet uzmanību drūmām domām. Dodieties gulēt agri, mierīgi izgulieties, jo nākamā diena arī solās būt smaga.

Avots: vedmochka

Leave a Comment