Mīlestības horoskops 2018. gada decembrim – sarežģīti piedzīvojumi!

Vēzis

Astropsihologi identificē vairākas negatīvas attieksmes, kas iznīcina attiecības. Decembrī šādas attiecības var būt divkārši bīstamas. Lai izvairītos no problēmām, sazinoties ar savu mīļoto, jums no tiem jāizvairās. Mēneša beigās vēžiem būs iespēja labot pagātnes kļūdas un atvainoties par nepareizām darbībām.

Kopumā decembris Vēžiem būs laiks pārdomāt attiecības, prioritātes un mērķus. Pastāv iespēja, ka viņi grib kaut ko mainīt, lai attiecības nonāktu jaunā līmenī. Visbīstamākā diena, kurā var sagaidīt neparedzētas problēmas – 22. decembris. Šajā brīdī var rasties strīdi, pārpratumi un nepamatota greizsirdība. Šādā situācijā labāk ir atrisināt visas problēmas kopā, neiesaistot citus cilvēkus konfliktā.

Lasi arī: Kurām austrumu horoskopa zīmēm 2019. gadā veiksies

Lauva

Šajā mēnesī Lauvas dos daudz labu mīlestības lietās, taču būs arī grūtas dienas. Tas ir aptuveni 1., 8. un 24. decembrī. Šajā laikā planētu negatīvā enerģija būs spēcīga un nekontrolējama. Ir iespējami strīdi un pārpratumi visos attiecību līmeņos. Pat tuvākie draugi un mīļie var sadusmot. Jūs varat viegli pateikt kaut ko papildus, nepareizu piezīmi. Lai no tā izvairītos, ir nepieciešams kontrolēt emocijas.

Decembra beigās, sākot ar 22. decembri, būs grūtāk atrast kopīgu valodu ar cilvēkiem, tāpēc pirms Jaunā gada Lauvām nav ieteicams meklēt otro pusi: pastāv risks, ka veltīgi zaudēsiet laiku. Bet ziemas sākumā, Lauvas harisma un šarms palielināsies.

Jaunava

Pirmās piecas dienas decembrī Jaunavām būs grūti, jo šīs zīmes pārstāvjus var pārņemt nesaprātīgas šaubas. Tad situācija uzlabosies.

No 6. decembra līdz 12. decembrim Jaunavas gaida mīlas uzvaras un labs garastāvoklis. Viņas kļūs daudz apburošākas un pievilcīgākas pretējā dzimuma acīs. 13. decembrī notiks izmaiņas planētu enerģijā, kas sola Jaunavām globālās izmaiņas attiecībās.

Decembra otrā puse būs neparedzama. Pirms Jaunā gada tuvie cilvēki var parādīt savtīgumu saistībā ar Jaunavu. Šī ir pagaidu parādība, kuru eksperti iesaka izdzīvot bez īpašām rūpēm vai bezjēdzīgas cēloņu meklēšanas.

Svari

Šis mēnesis Svariem dos mieru, bet atņems gara apņēmību un grūtības. Tas nozīmē, ka mīlestībā jums jāiemācās gaidīt un pieņemt visas izmaiņas ar cieņu. Decembra sākumā mīlas lietās ir iespējamas neparedzētas problēmas. No sirds uz sirdi, izrunāšanās un kopīga brīvā laika pavadīšana palīdzēs samazināt to rašanās iespējamību. Vientuļajiem Svariem bieži vien jātiekas ar pozitīviem cilvēkiem. Pozitīvas un negatīvas enerģijas pazīmes palīdzēs izšķirt patīkamu cilvēku no bīstamas personas.

1., 2., 14., 16. un 31. decembrī zvaigznes un planētas ļoti labvēlīgi ietekmēs Svarus. Tie palielinās spēku piedāvājumu, atjaunos enerģiju un izlīdzinās emocionālas brūces.

Lasi arī: Zīlēšana pēc attēla: kā izmainīsies jūsu dzīve 2018.gada decembrī

Skorpions

Skorpioni biežāk būs tuvu  romantiskiem un mīlošiem cilvēkiem. Šīs zīmes pārstāvji varēs uzlabot savu personīgo dzīvi, izmantojot pareizo vidi. Ģimenes Skorpions spēs stiprināt attiecības, un vientuļie – atrast dvēseles draugu.

Mīlestībā laime vienmēr būs tur, jo planētas negatīvā ietekme nav gaidāma. 9., 10., 25. un 26. decembris ir vislabvēlīgākās mēneša dienas, kurās jūs varat droši iesaistīties kopīgās aktivitātēs, organizēt romantiskas tikšanās un flirtēt. 20. decembris – labākā iepazīšanās diena. Kopumā decembris būs labvēlīgs mēnesis, kas dos Skorpioniem daudzas jaunas emocijas.

Strēlnieks

Strēlnieki šajā mēnesī iemiesos mieru mīlestībā. Planētas un zvaigznes būs tik harmoniskas, cik vien iespējams, šī Zodiaka pārstāvjiem, tāpēc viņu garastāvoklis būs stabils un veicinās mīlestības piedzīvojumus. Galvenais pozitīvo emociju avots būs Strēlnieka paša emocionālais stāvoklis. Tas nozīmē, ka decembrī jūs varat piepildīt sapni ar domas spēku. Jums ir jādomā par mīlestības panākumiem un biežāk jāpasaka sev kaut ko iedvesmojošu un patīkamu, aizmirstot par negatīvo.

Jūs nedrīkstat pakļauties kārdinājumiem, pārliecināšanai, skaudības vārdiem un klausīties tenkas. Iespējams, Strēlniekam decembrī būs jāpierāda savas sajūtas. Ja agrāk mīlestības priekšā neauglība radīja dusmas, tad drīz tā var mainīties. Nevairieties no sazināšanās ar savu mīļoto.

Mežāzis

Astrologi iesaka izlemt par mīlestības pārmaiņām – jaunām paziņām, ainavu maiņu vai esošo attiecību izbeigšanu, ja tās kļūst novecojušas. Planētas palīdzēs izdarīt pat visnopietnāko solis ceļā uz laimi, kas kļūs par milzīgu lēcienu.

Neatsakieties sazināties ar mīļajiem. Mežāzim jācenšas pavadīt vairāk laika ar draugiem un radiniekiem. Tas jo īpaši attiecas uz bīstamākajām mēneša dienām – 14., 22. un 27. decembrim.

Jums nevajadzētu pārāk daudz uzmanības piesaistīt jūsu partnerim, jo ​​mīlestība ir divvirzienu process. Jums jāmēģina visu izdarīt kopā. Decembris ir laiks, kad notiek tuvināšanās un savstarpēja sapratne.

Lasi arī: Finanšu horoskops 2018. gada decembrim – mēnesis paies optimistiski, bet sīkas problēmas iespējamas!

Ūdensvīrs

Astrologi saka, ka Ūdensvīram būs daudz izredzes gūt panākumus mīlestībā, it īpaši pēc 22. decembra. Harmoniskās attiecības starp zvaigznēm un planētām ietekmēs šīs zīmes pārstāvju noskaņu. Ūdensvīrs spēs izcelties no pārējām zīmēm nedēļā pirms Jaunā gada. Tā būs ļoti veiksmīga nedēļa visiem, kas meklē savu mīlestību.

Tiem, kuri jau ir atraduši dvēseles draugu, galvenā uzmanība jāpievērš kopīgam biznesam, jo ​​īpaši mājsaimniecībai. Neatstājiet uz nākamo gadu to, ko var izdarīt tagad.

Zivis

Ģimenes Zivis un visi, kas jau ir atraduši savu mīlestību, labāk ir tikties pēc iespējas biežāk, diplomātiski un saprātīgi. Nav ieteicams padarīt savu mīļoto greizsirdīgu. Pat ja Zivis joprojām meklē otro pusi, jums nevajadzētu nodarboties ar mīlestības piedzīvojumiem. Panākumi mīlas jomā pārsteigs šī zīmes pārstāvjus. Pagaidiet mazliet.

Zivīm ir svarīgi neradīt konfliktus un strīdus. Taisnību ir labāk pierādīt ar darbiem, nevis paaugstinot savu balsi un negatīvo reakciju. Tas var atvēsināt mīļoto un pat izraisīt atšķirtību.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment