Mīlestības horoskops 21. – 27. martam– laiks atklāt īstās jūtas!

AUNS 

Šajā nedēļā Tu vari riskēt un piedalīties kādā seksuālā eksperimentā, kas atvērs Tev ceļu uz pilnīgi citu iekšējo sajūtu pasauli. Pastāv iespēja, ka dosies kādā romantiskā ceļojumā, bet, ja vēl joprojām esi brīva, tad Tevi ar Tavu potenciālo partneri, visticamāk, saistīs reāls vai metafizisks ceļš, kas ļaus Jums vienam otru beidzot atrast!

VĒRSIS 

Šajā nedēļā Tavu personīgo dzīvi pozitīvi ietekmēs cilvēks, kas jūt pret Tevi kādas īpašas sajūtas. Nav izslēgts, ka viņš dos Tev kādu nenovērtējamu padomu un pamudinās Tevi uz kaut kādu aktīvu darbību, pie tam tas ir aktuāli gan tām, kas pagaidām vēl ir brīvas, gan tām, kas jau ir paspējušas apprecēties!

DVĪŅI

Šajā nedēļā Tavs reālais vai potenciālais partneris var izrādīt ne gluži veselīgu entuziasmu. Nav izslēgts, ka viņš centīsies Tevi “ieraut” kādā piedzīvojumā, kuram Tu neesi gatava un kas Tevi pat mazliet biedē. Piekrist vai nē – tā jau ir Tava individuāla darīšana, bet atceries, ka riskēt šajā konkrētajā brīdī nav ieteicams!

VĒZIS 

Šajā nedēļā var izmainīties kaut kādi apstākļi, kas piespiedīs Tevi atteikties no kaut kādiem plāniem vai nodomiem, kas būs saistīti ar Tavu reālo vai potenciālo partneri, bet pastāv liela iespējamība, ka tieši tas rezultātā atnesīs Tev tikai labu – piemēram, pasargās Tevi no nopietnu kļūdu pieļaušanas!

LAUVA

Šajā nedēļā Tavas attiecības ar reālo vai potenciālo partneri var pāriet citā līmenī, pie tam nav izslēgts, ka tas notiks tik savlaicīgi, ka Tev izzudīs kaudze jautājumu, kurus jau sen esi vēlējusies uzdot šim cilvēkam!

JAUNAVA 

Visticamāk, ka šajā nedēļā privātā dzīve nespēlēs lielu lomu, jo pastāv iespēja, ka kaut kādu notikumu dēļ vispār aizmirsīsi par to, ka pastāv tāds aspekts. Zvaigznes Tev šajā nedēļā rekomendē saudzēt savu reproduktīvo sistēmu un izbēgt no apsaldējumiem. Tas ir vienlīdz aktuāli gan tām, kas vēl ir brīvas, gan tām, kas jau ir atradušas savu otro pusīti!

SVARI 

Šajā nedēļā Tev ir ieteicams atturēties iepazīties ar jaunām paziņām, jo pastāv liela iespējamība, ka blakus var parādīties kāds indivīds ar kriminālām tieksmēm, bet, ja esi precējusies, tad nav izslēgts, ka Tava sievasmāte kaut kādu iemeslu pēc centīsies noskaņot Tavu vīru pret Tevi, tāpēc esi modra!

SKORPIONS 

Šajā nedēļā, kontaktējoties ar reālo vai potenciālo partneri, Tu vari atkārtot kādu senu kļūdu, tāpēc pacenties no tā izvairīties, apsver pagātnes negatīvo pieredzi, jo Tava pagātnes kļūdas atkārtošana var izprovocēt strīdu un neļaut iegūt no šī cilvēka to, ko Tu biji gaidījusi!

STRĒLNIEKS 

Šajā nedēļā Tavs partneris var kļūt par iemeslu finanšu problēmām, kas būs radušās. Nav izslēgts, ka Tev nāksies tikt galā ar viņa parādiem un segt dažus no viņa izdevumiem. Ja esat brīva, tad nelaidiet sev klāt nepazīstamus  vai mazpazīstamus vīriešus, jo var izrādīties, ka sasaistīsieties ar tādu, kas mēdz dzīvot uz sieviešu rēķina!

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā zvaigznes Tev iesaka noskaidrot attiecības ar savu reālo vai potenciālo partneri, jo tas palīdzēs atbrīvoties no kaut kādām šaubām vienam par otru un noskaidrot kaut kādas radušās neskaidrības, kā rezultātā – tas nāks par labu Jūsu ilgtermiņa saistībām!

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā nevajadzētu sev pielaist pārāk tuvu nepazīstamus vai mazpazīstamus vīriešus, jo var izrādīties, ka beigās Tu iekritīsi spēcīgā psiholoģiskā atkarībā, ar kuru nespēsi cīnīties. Ja esi jau precējusies, tad, iespējams, ka šonedēļ Tev nāksies kaut kādā jautājumā viņam piekāpties, lai neizprovocētu strīdu!

ZIVIS 

Šajā nedēļā, lai sasniegtu kaut kādu mērķi, kas būs saistīts ar privāto dzīvi, Tev nāksies kaut ko upurēt. Nav izslēgts, ka, upurējot kaut ko mazu, tas liksies lielāks upuris nekā būsi iedomājusies! Tas ir vienlīdz aktuāli gan tām, kas jau aizņemtas, gan tām, kas vēl izbauda brīvību!

 

Leave a Comment