Mīlestības horoskops no 30. maija – 5. jūnijam

 

AUNS

Šajā nedēļā privātajā dzīvē Jums tiek rekomendēts turēties pa gabalu no visa tā, kas pat tīri hipotētiski var kļūt par problēmu cēloni – divdomīgām situācijām un strīdiem ar cilvēkiem, kuriem nav vienaldzīga Jūsu nākotne. Tas ir vienlīdz aktuāli gan tiem, kas vēl brīvi, gan tiem, kas jau aizņemti.

VĒRSIS

Šajā nedēļā Jūs gaida kāda oriģināla un, visticamāk, arī diezgan dārga dāvana, kuru Jums būs sagādājis jau esošais vai potenciālais partneris, tomēr, ja Jūs vēl esat brīva un neplānojat ar šo vīrieti neko nopietnu, tad no šīm attiecībām būtu labāk atteikties, jo pretējā gadījumā Jūs varat nokļūt visnotaļ neveiklā situācijā un apdraudēt savu reputāciju.

DVĪŅI

Šajā nedēļā Jums parādīsies iespēja uzsākt attiecības. Liela iespējamība, ka satikties Jums piedāvās uzreiz divi potenciālie partneri, tāpēc nekļūdieties ar izvēli. Ja esat jau precējušies, šajā nedēļā, visticamāk, Jūsu ģimenes dzīve pāries pavisam citā līmenī.

VĒZIS

Šajā nedēļā Jums, visticamāk, nāksies stāties pretī kārdinājumam. Nav izslēgts, ka Jūs “pazaudēsiet galvu” un jau būsiet gandrīz gatavs intīmam sakaram ar kādu pretējā dzimuma pārstāvi, taču pēdējā brīdī tomēr pārdomāsiet. Ja esat attiecībās, tad nāksies apmierināt visas savas otrās pusītes vēlmes un izdabāt kaprīzēm.

LAUVA

Šajā nedēļā Jums stingri tiek rekomendēts atturēties no gadījuma sakariem un jauniem paziņām. Liela iespējamība, ka vēlme iegūt seksuālo baudu izspēlēs ar Jums kādu muļķīgu joku un Jums vēl ilgi nāksies maksāt par savu neuzmanību, pie tam tas ir vienlīdz aktuāli kā brīvajiem, tā arī jau aizņemtajiem.

JAUNAVA

Šajā nedēļā Jūs, visticamāk, apzināti distancēsieties no sava partnera. Nav izslēgts, ka tas Jums būs vajadzīgs, lai tiktu skaidrībā ar savām jūtām pret šo cilvēku, jo varbūt Jūs pēkšņi būs sākušas kaitināt tās lietas, ka agrāk Jums viņā likās pievilcīgas. Ja vēl joprojām esat brīvi, tad šajā periodā diez vai kaut kas mainīsies.

SVARI

Šajā nedēļā Jums tiek rekomendēts atturēties no jaunām paziņām un apiet ar līkumu tos, kuri Jums izrāda pastiprinātu uzmanību. Liela iespējamība, ka Jūs sāks nomocīt kāds cilvēks, kuram attiecībā uz Jums nav tie labākie nodomi. Tas ir vienlīdz aktuāli gan tiem, kas vēl brīvi, gan tiem, kas jau aizņemti.

SKORPIONS

Šajā nedēļā starp Jums un jūsu partneri var izvērsties kāds skaļš skandāls. Nav izslēgts, ka šis cilvēks nenovērtēs kaut kādas Jūsu pūles vai arī atteiksies rēķināties ar Jūsu vajadzībām, kas arī kļūs par šī strīda galveno iemeslu. Ja pagaidām vēl esat brīvi, tad šajā periodā zvaigznes nekādas izmaiņas šajā jomā nesola.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā Jūs ar savu partneri varat sastrīdēties par pilnīgi nebūtiskām lietām. Nav izslēgts, ka kāda pavisam nevainīga šī cilvēka piezīme sadusmos Jūs un kļūs par skandāla iemeslu, tāpēc centieties “neuzsprāgt”, bet gan būt savaldīgi. Ja Jūs vēl joprojām esat brīvi, tad šajā periodā zvaigznes nekādas izmaiņas nesola.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā Jums, visticamāk, var nākties saņemt kādu informāciju, kas būs saistīta ar Jūsu partneri. Pacentieties to uztvert adekvāti un priecājieties par savu partneri, jo Jūsu nepamatotie apvainojumi un neobjektīvie izteicieni var negatīvi ietekmēt Jūsu attiecības. Ja pagaidām esat brīvi, tad šajā nedēļā diez vai kas mainīsies.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā Jūs, visticamāk, izrādīsiet savam partnerim augstāku uzticību, kas ļoti labvēlīgi atsauksies gan uz Jūsu šī brīža attiecībām, gan arī uz Jūsu nākotni ar šo cilvēku. Ja Jūs vēl joprojām esat brīvi, tad pastāv iespējamība, ka blakus Jums parādīsies cilvēks, kas spēs aizskart Jūsu dziļākās dvēseles stīgas.

ZIVIS

Šajā nedēļā nav jēga pretoties pārmaiņām, kuras Jūsu dzīvē cenšas ieviest kāds Jums simpatizējošs cilvēks vai Jūsu partneris. Netiesājiet viņu par viņa izgājieniem, kurus Jūs nesaprotat, atlaidiet situāciju, jo pēc kaut kāda laika Jūsu būtība izmainīsies uz labāko pusi.

 

Leave a Comment