Mīlestības horoskops no 9. – 15. maijam

AUNS

Šajā nedēļā ir iespējama tikšanās ar cilvēku, kurš ne tikai kļūs par Jūsu mīlestības partneri, bet arī visnotaļ labvēlīgi ietekmēs Jūsu psiholoģisko stāvokli, uzdāvinot Jums jaunu dzīves jēgu. Ja esat precējušies, tad Jūs ar laulāto partneri sagaida kāds visai romantisks pasākums.

VĒRSIS

Šajā nedēļā komunikācijā ar reālo vai potenciālo partneri Jūs viennozīmīgi sargāsiet tikai savas intereses, pat ja Jūsu partnerim Jūsu rīcība liksies egoistiska vai galīgi nevietā. Visticamāk, ka Jūs vienkārši izlemsiet viņam pierādīt, ka viņš – tā vel nav visa Jūsu dzīve.

DVĪŅI

Šajā nedēļā ir iespējama satikšanās ar cilvēku, kas ļoti labi izturēsies ne vien pret Jums, bet arī pret Jūsu ģimeni. Nav izslēgts, ka Jūs ar šo cilvēku saistīs dziļas un ilglaicīgas jūtas. Ja Jūs jau esat aizņemti, tad Jūsu otrā pusīte, visticamāk, Jums ļoti savlaicīgi palīdzēs kaut kādā lietā, kas atsvaidzinās Jūsu jūtas vienam pret otru.

VĒZIS

Šajā nedēļā Jūs gaida ļoti nozīmīgas pārmaiņas. Ja Jūs pašlaik vēl esat brīvi, tad ir iespējama tikšanās ar kādu, ar kuru Jums būs visas iespējas nodzīvot ilgu un laimīgu dzīvi, pilnu mīlestības un rūpēm vienam par otru. Ja esat jau ar kādu kopā, tad nav izslēgts, ka Jūs uzzināsiet par to, ka Jums būs bērniņš.

LAUVA

Šajā nedēļā Jūs, visticamāk, tik bieži “piekasīsieties” savam partnerim, ka viņš centīsies no Jums aizbēgt. Liela iespējamība, ka Jūs to darīsiet tāpēc, lai parādītu, ka Jums ir vara pār šo cilvēku. Ja Jūs vēl joprojām esat brīvi, tad šajā nedēļā diez vai kas būtiski mainīsies.

JAUNAVA

Šajā nedēļā Jūs ar partneri gaida kaut kādi pārbaudījumi, kuri gala rezultātā vēl vairāk nostiprinās Jūsu attiecības un palīdzēs Jums pietuvotos kaut kādam Jūsu kopīgam mērķim. Ja pagaidām esat brīvi, tad ir iespējama simpātiju uzrašanās pret cilvēku, kurš pēc temperamenta un dzīves prioritātēm ir ļoti līdzīgs Jums.

SVARI

Šajā nedēļā Jūs ļoti nopietni varat sastrīdēties ar savu partneri. Liela iespējamība, ka par strīda iemeslu kļūs kāda pret Jums vai Jūsu partneri negatīvi noskaņota persona, tāpēc centieties no malas nevienu neielaist savā privātajā dzīvē. Ja esat brīvi, tad šajā jomā diez vai kaut kas būtiski mainīsies.

SKORPIONS

Šajā nedēļā Jums nāksies atbildēt par kaut kādu savu pagātnes rīcību un agrāk pieļautajām kļūdām. Nav izslēgts, ka kaut kādi Jūsu soļi, kurus Jūs centāties slēpt no sava partnera, taps atklāti un Jūs būsiet spiesti tikt galā ar tā sekām. Ja esat brīvi, tad šajā periodā Jūsu statuss diez vai mainīsies.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā Jums tiek rekomendēts izbēgt no jaunām iepazīšanām un gadījuma sakariem, jo pastāv liela iespējamība, ka Jūs ievilks nedabiskās attiecībās, kas negatīvi ietekmēs gan Jūsu reputāciju, gan psiholoģisko stāvokli. Tas ir vienlīdz aktuāli gan tiem, kas jau aizņemti, gan tiem, kas vēl brīvi.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā Jūs, visticamāk, ņemsiet savās rokās kaut kādu situāciju, kas būs saistīta ar Jūsu reālo vai potenciālo partneri. Liela iespējamība, ka Jūsu izlēmība un praktiskums radīs labvēlīgu vidi ne tikai tam cilvēkam, bet arī Jūsu turpmākajām attiecībām.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā Jūs, visticamāk, sāksiet uzvesties tā, kā klasiski būtu jāuzvedas attiecībā pret savu partneri. Nav izslēgts, ka šī pēkšņā jūtu demonstrācija aiz sevis slēps atsvešināšanos, kuru Jūs pēkšņi esat izjutuši. Ja pagaidām vēl esat brīvi, tad šajā periodā tas noteikti nemainīsies.

ZIVIS

Šajā nedēļā Jūs, acīmredzot, darīsiet visu iespējamo, lai izbēgtu no vismazākā strīda ar Jūsu reālo vai potenciālo partneri. Liela iespējamība, ka Jūs viņam būsiet tik ļoti pateicīgi, ka centīsieties viņu nesarūgtināt, nedusmoties un neizprovocēt uz greizsirdību.

Leave a Comment