Mīlestības horoskops katrai zīmei, 3. novembrim

Auns

Šodien mīlestības jomā veiksies labāk, kaut arī varētu būt grūti izlemt, vai vēlaties sekot savai sirdij vai tomēr prātam. Ja jums šķiet, ka konkrētas attiecības varētu izdoties, tad, iespējams, vēlēsieties riskēt un mēģināt. Ja tomēr intuīcija apgalvo pretējo, tad vajadzētu tajā ieklausīties.

Vērsis

Ja jums ir jāizvēlas starp kāda svarīga darba uzsākšanu vai kopīgu laika pavadīšanu ar savu jauno simpātiju, tad nebūs grūti izlemt. Jūs abi vēlēsieties kaut kur iziet un pavadīt laiku kopā, nedaudz citādāk kā ierasts. Pavadiet laiku kopā ar draugiem vai apmeklējiet kādu jaunu izstādi. Pamēģiniet jebko, kas papildinātu jūsu zināšanas.

Dvīņi

Šodien jūs varētu iesaistīties aktīvās un produktīvās sarunās. Ja satiksieties ar draugiem, tad gatavojieties jautrībai. Ja esat vieni un meklējat mīlestību, tad nesēdiet mājās, bet pieņemiet jebkuru uzaicinājumu, kas jums izteikts, un runājiet, kamēr pazūd balss. Mīlestība atnāk tad, ja dalāties ar savām interesēm un ļaujat citiem ienākt savā pasaulē.

Vēzis

Ja šodien kopā ar otro pusīti plānojat darīt kaut ko īpašu, tad, iespējams, vajadzētu padomāt par dažādām aktivitātēm. Jums abiem varētu patikt kāds izstādes apmeklējums, vai tā ir māksla vai vienkārši kaut kas izglītojošs. Pēc tam varat izbaudīt romantiskas un īpašas vakariņas sveču gaismā, bet, kas sekos tālāk, atkarīgs no jums pašiem.

Lauva

Dariet visu iespējamo, lai šodien pārspētu paši sevi. Ja meklējat mīlestību, varat izmantot savu spēju izcelties situ vidū, un tādā veidā piesaistīsiet savas simpātijas uzmanību.  Protams, citi arī vēlēsies pamēģināt, bet jūs sapratīsiet, kad būsiet satikuši savu īsto cilvēku, kad ieskatīsieties viņa acīs.

Jaunava

Jums parasti patīk palikt aizkadrā un pārliecināties, kas viss notiek, kā vajag, skatoties no malas. Taču šodien jums nāksies sevi atklāt un būt pašiem. Ja meklējat mīlestību, tad nesēdiet stūrī, rokas klēpī salikuši, bet celieties augšā un ejiet dejot, runājiet ar cilvēkiem un labi pavadiet laiku! Iegūsiet daudz vairāk, ja būsiet patiesi un atvērti.

Svari

Šī ir lieliska diena, lai sarīkotu ballīti, kā arī paplašinātu savu paziņu loku. Šodien jebkurā kopīgā sanākšanā būs jūtama harmonija, dzīvesprieks un jautrība. Ja meklējat īpašo cilvēku, tad pilnveidojiet savu humora izjūtu un ejiet uz vietām, kur varat atpūsties un jautri pavadīt laiku. Šis nav piemērots laiks, lai sēdētu mājās un skatītos televizoru.

Skorpions

Šodien gaisā virmos dzīvesprieks. Ja pēdējā laikā esat slēpušies savā nostūrī, gluži kā sikspārņi alā, tad pienācis laiks iziet ārā un satikt jaunus cilvēkus. Ja jums pēdējā laikā bijušas attiecību problēmas un to dēļ jūtaties nomākti, tad aizejiet uz kādu vietu, kur varat uzlabot garastāvokli un kārtīgi pasmieties.

Strēlnieks

Jūs izbaudīsiet šodienas enerģiju, kas sniegs jautrību un optimismu. Jums būs iespēja satikt kādu īpašu cilvēku, iespējams, atrodoties sporta zālē vai kādā sporta pasākumā. Nesēdiet mājās, bet tā vietā ejiet izkustēties. Ja vēlaties iegrimt pārdomās, izmēģiniet jogu vai meditāciju, lai kārtīgi relaksētos un sagatavotos randiņam, kas sekos vēlāk.

Mežāzis

Nepavadiet savu brīvo laiku vienatnē, jo tā izniekosiet lielisku dienu. Jūs vēlēsieties iziet ārā un satikt jaunus cilvēkus, bet jo īpaši, aiziet uz kādu vietu, kur varētu patiešām atpūsties un labi pavadīt laiku. Tas atjaunos jūsu dzīvesprieku un ļaus satikt dažus ļoti interesantus cilvēkus.

Ūdensvīrs

Šī ir lieliska diena ballītei, jo jums būs iespēja uzaicināt jaunus un ļoti dažādus cilvēkus, tādā veidā paplašinot savu draugu loku. Veidojot draudzīgas attiecības, jūs varētu piesaistīt kādu, ar kuru būs lielāka saderība, nekā ar iepriekš satiktajiem cilvēkiem. Jūs ne tikai varētu satikt kādu labu draugu, bet arī potenciālo partneri.

Zivis

Šis ir piemērots laiks, lai izietu sabiedrībā un paplašinātu savu paziņu loku, satiekot jaunus draugus. Jūsu dzīvē atkal varētu ienākt kāds cilvēks, ko pazināt koledžas vai universitātes laikā, turklāt, kad vismazāk to gaidīsiet. Šoreiz jums varētu būt vairāk kopīga, un, iespējams, jūs labāk sapratīsiet viens otru. Kas zina, pie kā tas novedīs.

 

Leave a Comment