Mīlestības horoskops nedēļai: 2. – 8.aprīlis – daudzus sagaida veiksme un globālas pārmaiņas

Ikvienam ir vajadzīga mīlestība. Ja neesat atradis savu dvēseles draugu, tad šonedēļ jums būs iespēja atbrīvoties no vientulības. Palīdzēs jums noderīgie padomi no astrologiem, kurus jūs varat atrast iknedēļas mīlas horoskopā.

Cilvēkam mīlestība ir neaizstājams laimes elements, bet dažreiz nav viegli atrast savu ideālo dvēseles draugu. Šonedēļ daudzus zodiaka zīmes pārstāvjus sagaida veiksme un globālās izmaiņas viņu personīgajā dzīvē, bet vai tie būs pozitīvi, atkarīgs no jūsu patronu planētu noskaņojuma. Smags darbs, pašapziņa un zvaigžņu sniegtais atbalsts palīdzēs jums atrast vajadzīgo.

Auns

Saules un Marsa pastiprinātā enerģija nodos uzticību jau drosmīgam un aktīvam Aunam. Šonedēļ mīlestība var pēkšņi pārspēt jūsu dzīvi, un jūs nedrīkstat palaist garām svarīgu brīdi. Dažreiz mēs pat nesaprotam, ka mūsu otrā puse ir kaut kur tuvu. Astrologi iesaka jums būt uzmanīgākam, lai nepalaistu garām savu laimi.

Lasīt arī: Horoskops 2018.gada aprīlim: gaida daudz jaunu pārsteigumu

Vērsis

Pirmās nedēļas laikā ir svarīgi nezaudēt un justies pārliecināti. Pateicoties Venēras atbalstam, jūs nebaidīsieties veikt pirmo soli pretī jūsu laimei. Ar Mēness atbalstu nav jārēķinās, jo tā noskaņojums būs nestabils. Jūsu panākumi lielā mērā ir atkarīgi no jums. Vissvarīgākais ir tas, ka esat gatavs pārmaiņām un uztver tos kā likteņa dāvanu.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment