Sieviešu horoskops nedēļai: 2. – 8.aprīls – var gadīties daudz šķēršļu ceļā

Aprīlī skaistās dzimtes pārstāves sagaida nopietnas pārmaiņas. Sarežģītos brīžos jūs vienmēr varat paļauties uz planētas patronu atbalstu, un astrologu ieteikumi palīdzēs jums atrast izeju pat no vissarežģītākajām situācijām.

Pirmais pavasara mēnesis ir beidzies, un pienācis laiks īstenot agrāk izstrādātos plānus. Ceļā uz mērķi var būt daudz šķēršļu, bet sarežģītos brīžos jūs varat rēķināties ar palīdzību ne tikai tuviem cilvēkiem, bet arī no planētām. Šomēnes, daudzas no planētām nostiprinās pozīcijas, kas nozīmē, ka varat paļauties uz to atbalstu. Lai atrastu laimi un sasniegtu panākumus šonedēļ, izmantojiet padomus no astrologiem, ko jūs varat atrast nedēļas horoskopā.

Auns

Šonedēļ sievietes-Aunus gaida lieli panākumi. Tas ir saistīts ar faktu, ka jūsu patroni, Saule un Marss kļūs spēcīgāki un varēs jums palīdzēt sasniegt jūsu mērķus. Jūsu pretinieks Venēra arī iegūs spēku, taču tas jūs nekādi neietekmēs. Vienīgais, kas var apturēt jūs, ir skaudīgs cilvēks. Īpaši bīstamas ir intrigas un tenkas no citām sievietēm. Ja esat diskusiju upuris, labāk iejaukties laikā. Nebaidieties parādīt savu personāža spēcīgo pusi, lai turpmāk jūsu ienaidnieki mēģinātu izvairīties no tevis un neiejauktos tavā dzīvē.

Ja pēdējā laikā esat pastāvīgā stresa režīmā un jūtaties aizkaitināta pat no sīkumiem, atrodiet laiku, lai dotos uz SPA salonu un atpūtas procedūrām. Neaizmirstiet, ka sieviete var palikt skaista tikai tad, ja viņa ir mierīga un dzīvo harmonijā ar sevi un apkārtējo pasauli.

Lasīt arī: Finanšu horoskops nedēļai: 2. – 8. aprīlis – solās daudziem būt dinamiska nedēļa

Vērsis

Astrologi iesaka Vērsim atlikt darbu un virzīties ar visiem viņa centieniem, lai saskaņotu viņa personīgo dzīvi, un Venera, patronese tev palīdzēs. Vērsis bieži ir kautrīgs, kas dažreiz liedz viņām atrast savu mīlestību. Turklāt sievietēm nepatīk veikt pirmo soli, lai sasniegtu mērķi, dodot iespēju vīriešiem. Jums jāstrādā ar savu pašapziņu, lai vientulība nekļūtu par tavu valsti. Nebaidieties pievērst uzmanību personai, kura patīk: reizēm mums nav pietiekami daudz drosmes, lai iegūtu laimi.

Papildu grūtību cēlonis var būt Marsa pasliktināšanās. Lai izvairītos no neatgriezeniskām sekām, šonedēļ neveic svarīgus lēmumus un izvairies no darba, kam nepieciešama lielāka koncentrācija.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment