Mīlestības horoskops nedēļai: 2. – 8.aprīlis – daudzus sagaida veiksme un globālas pārmaiņas

Dvīņi

Šonedēļ Merkūrs turpinās jums nepalīdzēt, kas nozīmē, ka jūsu laime ir jūsu rokās. Dvīņi vēlas redzēt personu blakus sev, kura dalīsies viņu interesēs un kaislībās, bet šādus cilvēkus nav viegli atrast. Varbūt ir pienācis laiks nolaist latiņu un mēģināt mainīt savus ideālus. Nepiesienieties tik ļoti savam partnerim, un tad jūsu personiskajā dzīvē vienmēr būs harmonija.

Lasīt arī: Astroprognoze 2018.gada aprīlim: gatavojieties atjauninājumiem un pārmaiņām

Vēzis

Astrologi brīdina Vēžus par iespējamām grūtībām. Mēneša uzvedība ir mainīga, kas nozīmē, ka nav ieteicams pieņemt svarīgus lēmumus periodā no 2. līdz 8. aprīlim. Jūsu antagonists Marss darīs visu, lai jūs pieļautu kļūdas. Lai šāda iespēja viņam nebūtu, labāk atlikt mīlas meklējumus uz labvēlīgāku laiku. Šajos meklēšanas vaicājumos steiga tikai jūs kavē, tādēļ mēģiniet meklēt rezultātu.

Lauva

Lauvas pieradušas sajust sevi augstumā, un tas viss, pateicoties jūsu Saules patrona palīdzībai. Mēness nevar pārtraukt jūsu plānus, bet citi antagonisti var novērst jūs vissvarīgākajā brīdī. Astrologi iesaka jums būt mierīgākam, jo ​​īpaši, ja atklājat attiecības ar partneri. Dažreiz jūsu vēlme dominēt var kairināt jūsu mīļoto, kas pēc tam var novest pie šķiršanās.

Jaunava

Jaunava vēlas, lai viņu dzīve būtu perfekta, līdz ar to, ka viņam blakus esošajai personai visur vajadzētu būt ideālai. Šonedēļ jūs atradīsiet lielu vilšanos, un tas notiks, pateicoties pastiprinātas Venēras iejaukšanās. No 2. līdz 8. aprīlim astrologi neiesaka plānot randiņus un atbildēt uz līdzīgiem priekšlikumiem, jo ​​tie nesniegs vēlamo rezultātu.

Lasīt arī: Fen Šui: mājdzīvnieku ietekme uz jūsu mājokļa enerģiju

Svari

Jūsu patrons, Venēra ir nostiprinājusies, kas nozīmē, ka šonedēļ jums ir visas iespējas atrast savu mīlestību. Papildu grūtības var radīt Saule un Marss, bet tas notiks tikai tad, ja jūs pieļaujat nedrošībai valdīt pār jums. Jums piemīt skaistas īpašības, kas ir veids, kā iekarot pretējo dzimumu. Nebaidieties tās parādīt, un tad jūs varat piesaistīt cilvēka uzmanību, kas jums patīk.

Skorpions

Cīņa starp jūsu patronu un antagonistu var ietekmēt jūsu personīgo dzīvi. Marss dos spēku un pārliecību, un Venēra radīs neērtas situācijas saziņas laikā ar pretējo dzimumu. Lai nekļūtu par upuri šajā cīņā, jums ir jāpaļaujas uz iekšējo balsi, un veikt jebkādus lēmumus pašam.

Strēlnieks

Strēlniekiem šī nedēļa būs stabila. Jūs neiegūsiet nekādus īpašus panākumus mīlestībā, jo jūsu patrons Neptūns virzīs jūsu domas pilnīgi citā virzienā. Astrologi iesaka jums veltīt vairāk laika strādāt un sasniegt savus mērķus. Varbūt jūsu patiesais dzīve pavadonis joprojām ir tālu, taču tas nenozīmē, ka jums ir jāatsakās un jāpārtrauc meklēšana. Kaut arī horoskops nesola pārmaiņas personiskajā dzīvē, bet jebkurā laikā viss var mainīties.

Lasīt arī: Kaķis – talismans: izvēlieties to pēc savas horoskopa zīmes

Mežāzis

Mežāzis varēs piesaistīt divu patronu – Saules un Marsa – atbalstu. Viņu palīdzība būs īpaši vajadzīga tiem, kas plāno meklēt mīlestību šonedēļ. Saskaņā ar speciālistiem, tas ir vislabvēlīgākais laiks tikšanās un jaunām paziņām. Lai viss iet pilnīgi veiksmīgi, izmantojiet astrologu padomu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram astrologi iesaka atbrīvoties no neskaidrībām un kompleksiem, jo ​​reizēm tie atbaida pretējā dzimuma pārstāvjus. Neskatoties uz tikai divu jūsu patronu atbalstu, jūs nevarat atrast mīlestību, ja jūs nepastrādāsiet ar sevi. Marss jums traucēs visu nedēļu. Viņa negatīvā ietekme neapturēs jūs, mēģiniet piešķirt tik daudz laika, cik vien iespējams sev, un meklēt otro pusi atlikt uz labvēlīgāku laiku.

Zivis

Venēra palīdzēs Zivīm atrast savu mīlestību, bet jums būs nepieciešama rūpība. Jūsu pastāvīgā uzturēšanās komforta zonā bieži kļūst par mīlestības neveiksmju cēloni. Jūs vienkārši baidāties, ka pasaule ir pilna ar daudzām briesmām. Tomēr, ja jūs neuzņemsieties risku, vientulība beidzot pārņems tevi, un pēc tam atradīsies daudz sarežģītāks dzīves partneris. Astrologi uzskata, ka šīs nedēļas drosme ir galvenā panākumu atslēga.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment