Mīlestības horoskops nedēļai no 10. līdz 16. oktobrim

AUNS

Jums šajā nedēļā ļoti daudzas lietas nevajadzētu ņemt tik ļoti pie sirds – tas būs ļoti vērtīgi! Jūs varat nepamanīt, kā par visu un neko “piekasāties” savam mīļotajam cilvēkam, taču no otras puses – ja Jūs nekas neapmierina, Jums vajadzētu aizdomāties – vai Jūs vispār esat labs pāris?!

VĒRSIS

Jums šajā nedēļā ļoti daudz laika atņems ikdienas pienākumi, tāpēc, ja Jūs pamanāt, ka tas sāk traucēt Jūsu attiecībām, izrunājiet to ar savu otro pusīti, turklāt, lai neatsvešinātos viens no otra, Jums noteikti vismaz brīvdienās vajadzētu atvēlēt laiku viens otram.

DVĪŅI

Šajā nedēļā attiecībām Jūsu dzīvē būs ļoti liela loma, turklāt arī tuviniekiem būs nepieciešamas Jūsu rūpes. No vienas puses – tas ir pat labi, jo zvaigznes Jums šajā nedēļā paredz ļoti ciešas attiecības ar otro pusīti, bet, ja Jums vēl nav mīļotā cilvēka, nekrītiet izmisumā – visam savs laiks!

VĒZIS

Zvaigznes Jūs brīdina par to, ka šajā nedēļā Jūs gaida ļoti daudz sīkumu un dažādu problēmu. Jūs visas šīs lietas noteikti varēsiet atrisināt, taču ikdienas steigā nepalaidiet garām savu mīlestību. Tas attiecas uz tiem, kuri vēl pagaidām ir brīvi, bet tiem, kuriem jau ir izdevies atrast savas otrās pusītes, vajadzētu pacensties kaut kādā veidā atdzīvināt esošo jūtu maigumu.

LAUVA

Sakari, kuri Jums uzradīsies šajā nedēļā, būs patiesi spēcīgi, tāpēc Jums noteikti vajadzētu pievērst uzmanību pretējā dzimuma pārstāvjiem, lai beidzot atrastu to īsto un vienīgo, vienīgais nosacījums – izvēlēties gudri!

JAUNAVA

Šajā nedēļā Jūsu emocionālais stāvoklis ne tajā labākajā veidā var ietekmēt Jūsu veselību, tāpēc pacentieties laicīgi izvairīties no visiem iespējamiem konfliktiem ar savu otro pusīti. Nedēļas nogali Jums zvaigznes iesaka pavadīt jautrā draugu kompānijā – tas palīdzēs Jums atpūsties un paraudzīties uz daudzām lietām no cita skatu punkta, tai skaitā uz nesaskaņām ar partneri vai pauzi mīlas frontē.

SVARI

Jums šī nedēļā solās būt visnotaļ daudzsološa, jo, visticamāk, Jūs ar savu šarmu apbursiet kādu pretējā dzimuma pārstāvi, tāpēc esiet gatavi iespējamam romantiskajam piedzīvojumam, taču tiem Svariem, kuriem jau ir attiecības, labāk būtu koncentrēties uz ikdienas dzīvi.

SKORPIONS

Jum šajā nedēļā mīlestības dēļ var uznākt vēlme pamest visu un visus, kas, protams, ir visnotaļ apsveicami un patīkami, taču vispirms noteikti kārtīgi visu apdomājiet, jo agri vai vēlu varam kļūdīties mēs visi. Šajā nedēļā Jums ir ļoti labas izredzes karjeras izaugsmei, bet visu iekavēto mīlestības jomā Jūs varat izdarīt nedēļas nogalē.

STRĒLNIEKS

Ceļā uz Jūsu personīgo laimi šajā nedēļā Jūs varat sastapties ar ļoti daudziem šķēršļiem. Vislabākais veids, kā šos šķēršļus pārvarēt – pieturēties pie savas taktikas un vēlmēm, jo Jūsu jūtas šajā nedēļā ies caur sava veida izturības pārbaudījumiem.

MEŽĀZIS

Attiecībās ar ģimeni Jums šajā nedēļā būs diezgan daudz patīkamu notikumu, kas palīdzēs Jums stiprināt savas jūtas. Zvaigznes Jums šajā nedēļā iesaka pacensties pēc iespējas vairāk atbalstīt savu mīļoto cilvēku, kā arī brīdina par to, ka Jūsu darba vietā iespējamas kādas intrigas.

ŪDENSVĪRS

Tie Ūdensvīri, kuriem pagaidām nav attiecību, šajā nedēļā baudīs brīvību – darbs sagādās gandarījumu, un Jūs pat nepamanīsiet, kā pienāks brīvdienas. Tiem, kuri jau ir attiecībās, nevajadzētu no nekā izdomāt kaut kādas problēmas – vienkārši pavadiet laiku savas ģimenes un tuvinieku lokā, bet brīvdienās ieplānojiet jautru tikšanos ar draugiem.

ZIVIS

Jūs šajā nedēļā jutīsieties labi jebkura veida attiecībās, tai skaitā arī romantiskajās. Brīvajām Zivīm zvaigznes iesaka iepazīt jaunus cilvēkus, jo, iespējams, ka kaut kur tepat ir cilvēks, ar kuru Jūs izlemsiet pavadīt kopā visu savu dzīvi. Ja Jūsu sirds jau ir aizņemta, tad nedēļas sākumā sarīkojiet pārsteigumu savai otrajai pusītei un atdzīviniet savu ikdienu!

Leave a Comment