Mīlestības horoskops nedēļai no 2. – 8. janvāra

 

stocksy-comp-494564lede-1482249188

 

AUNS

Auniem šajā nedēļā astrologi iesaka būt nedaudz maigākiem un piekāpties savam partnerim. Tas Jums palīdzes uzsākt aktīvu “aplidošanu” un dažādot Jūsu privāto dzīvi. Apdomīgs risks un neatlaidība palīdzēs atrast otro pusīti un uzlabot attiecības arī brīvajiem Auniem. Esiet patiesāki, un Jūsu mīļotais cilvēks noteikti noticēs Jūsu nopietnajiem nolūkiem.

 

VĒRSIS

Vēršiem šis mēnesis iesāksies visnotaļ veiksmīgi, ja vien viņi spēs laicīgi apstāties un ļaus uzņemties iniciatīvu savam partnerim. Maigums un uzticamība parādīs viņam Jūsu vēlmi būt blakus. Ceturtdien Jums vajadzētu apsvērt domu par kopīgu atpūtu un pavadīt šo dienu visnotaļ aktīvi. Zvaigznes Jums iesaka atslābināties un vienkārši baudīt dzīvi. Pie horizonta pagaidām neviens neparādīsies, tāpēc nepalaidiet iespēju uzkrāt spēkus tālākajai rīcībai.

 

DVĪŅI

Dvīņiem šī nedēļa dos iespēju stiprināt savas esošās attiecības. Nopietna saruna un atklāta atzīšanās ļaus Jums pārliecināties par abpusējām jūtām, sākot kalt nopietnus nākotnes plānus. Godīgums un patiesums ļaus Jums atklāties un paskatīties uz attiecībām no cita skatu punkta. Šis periods būs ļoti labvēlīgs tiem, kuri ir gatavi piekāpties un rast kompromisu.

 

VĒZIS

Vēžiem janvāris iesāksies ļoti pozitīvā noskaņojumā. Jūs piesaistīsiet cilvēkus acu skatienus, taču tas nebūt nenozīmē, ka varat atslābt. Zvaigznes iesaka vērst visu savu uzmanību uz cilvēku, kurš Jums ir iepaticies, dodot viņam iespēju saprast, ka vēlaties šīs attiecības attīstīt. Panākumi un pozitīvas emocijas noteikti neliks ilgi gaidīt!

 

LAUVA

Lauvām astrologi prognozē pozitīvu emociju un prieka pilnu nedēļu. Jūsu partneris par Jums rūpēsies tik ļoti, ka Jūs noteikti sajutīsiet to, cik ļoti viņš Jūs mīl, izbaudot katru mirkli kopā ar viņu. Šis ir ļoti labvēlīgs laiks bezrūpīgai jautrībai un neordinārai rīcībai, tāpēc ļaujieties tam visam un uzlādējiet sevi ar pozitīvo enerģētiku, ko šī nedēļa Jums dāvās.

 

Lasi vēl: Lielais saderības horoskops 2017. gadam

 

JAUNAVA

Jaunavām zvaigznes šajā nedēļā iesaka atklāt savas jūtas un uzņemties iniciatīvu. Vēlēšanās būt kopā un maiga atzīšanās tajā palīdzēs pārnest Jūsu attiecības pavisam citā līmenī. Jūsu personīgie lēmumi palīdzēs saprast, ko Jūs īsti gribat no sava mīļotā cilvēka. Laime ir Jūsu rokās – rīkojieties!

 

SVARI

Tiem Svariem, kuri jau ir attiecībās, zvaigznes iesaka atstāt malā visas sadzīves lietas un sīkās nesaskaņas. Romantika sagrozīs Jums galvu un atgādinās par šo skaisto attiecību sākumu. Tuvība ar partneri stiprinās arī attiecības, piepildot tās ar patīkamām atmiņām un laimi. Brīvajiem Svariem ir pienācis laiks padomāt par otrās pusītes meklējumiem un ļoti vērīgi skatīties apkārt – Jūsu laime ir pavisam tuvu, nepalaidiet to garām.

 

SKORPIONS

Skorpioniem šajā nedēļā ir ieteicams nevadīties pēc savām emocijām un rūpīgi pārdomāt savu rīcību. Ja jūtat, ka attiecības ir nonākušas strupceļā, paņemiet pauzi un uzkrājiet spēkus nopietnai sarunai. Tā noteikti visu saliks pa vietām un dos izvēles iespēju.

 

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem astrologi šajā nedēļā iesaka nemeklēt nekādas slēptās domas un zemtekstus. Patiesums un godīgums palīdzēs izvēlēties vislabāko stratēģiju un liks saprast, vai Jums ir vērts uzsākt jaunas attiecības. Strēlniekiem, kuriem jau ir attiecības, zvaigznes prognozē mierīgu un klusas ģimenes laimes piepildītu nedēļu.

 

MEŽĀZIS

Mežāžiem šajā nedēļā vajadzētu paņemt pauzi un vērst savus spēkus uz to, lai atjaunotu savas dzīves enerģiju. Uzturēt attiecības var būt visnotaļ sarežģīti, tāpēc izturiet pauzi un pārdomājiet sava partnera rīcību. No Jūsu tālākās rīcības šajā periodā būs atkarīga arī tālākā notikumu gaita.

 

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem zvaigznes prognozē visnotaļ romantisku nedēļu. Maigās emocijas un jūtas, kas pār Jums valdīs,  ļaus izbaudīt katru dienu sava mīļotā cilvēka kompānijā. Notikumu attīstība solās būt visnotaļ ātra, kas nozīmē, ka pavisam drīz Jūs iespējams nonāksiet arī līdz laulībām. Ļaujiet sev ienirt šajā laimes pilnajā atmosfērā, un veiksme Jums noteikti uzsmaidīs!

 

ZIVIS

Zivīm šajā nedēļā uzlabosies intuīcija. Tas dos pārliecību par sevi un spēku rīkoties ļoti tieši un izlēmīgi. Pozitīvā pasaules uztvere šajā periodā palīdzēs Jums arī otrās pusītes meklējumos, bet tām Zivīm, kuras jau ir attiecībās, šī nedēļa dos iespēju izbaudīt laimi un mīlestību.

Leave a Comment