Mīlestības horoskops nedēļai no 24. – 30. oktobrim

AUNS

Brīvajiem Auniem šajā nedēļā ir vērts būt vērīgākiem, jo zvaigznes saka, ka mīlestības jomā Jūs pilnīgi noteikti sagaida kaut kādi piedzīvojumi, turklāt pilnībā iespējams, ka Jūs uzsāksiet jaunas attiecības. Tos Aunus, kuri jau ir attiecībās, sagaida visnotaļ aizņemta nedēļa, kas dažas ģimenes problēmas novirzīs otrajā plānā, taču tas nebūt nenozīmē, ka šī problēma pazudīs. Ļoti svarīgi ir nesākt nervozēt un jau laicīgi pārvarēt stresu, tādā gadījumā Jūs šo situāciju kontrolēsiet.

VĒRSIS

Jums šajā nedēļā vajadzētu veltīt vairāk laika pašrealizācijai, nevis mīlas spēlēm. Attiecībās vēlams uzticēties tikai pārbaudītiem cilvēkiem, jo, rīkojoties citādi, Jūs varat smagi kļūdīties. Ņemot vērā zvaigžņu stāvokli, uzsākt jaunas attiecības nebūtu vēlams, bet rūpēties par esošajām gan vajadzētu!

DVĪŅI

Šīs nedēļa attiecību jomā būs vairāk kā veiksmīga, tāpēc visi tie, kuri vēlas atrast savu lielo mīlestību, var sākt rīkoties – biežāk apmeklējiet sabiedriskas vietas un nebaidieties iepazīties. Tie Dvīņi, kuriem jau ir attiecības, būs mīlestības un rūpju ieskauti, un Jums vajadzētu mēģināt savai otrajai pusītei atbildēt ar to pašu.

VĒZIS

Daudziem šajā nedēļā var būt nepieciešama Jūsu palīdzība, un, ja vien tas ir Jūsu spēkos, būtu jauki šo palīdzību neatteikt. Zvaigznes paredz to, ka Jūsu savstarpējās attiecībās var rasties kaut kādas problēmas, kas atrisināsies, ja vien Jūs viens otru atbalstīsiet, bet kalt mīlestības plānus attiecībā uz tikko iepazītiem cilvēkiem gan nevajadzētu.

LAUVA

Šīs nedēļas nogalē noteikti tiks rīkota kāda ballīte, ko Jūs noteikti nevēlaties palaist garām. Tas ir pareizi, jo zvaigznes saka, ka Jums noteikti pievērsīsies kāds pretējā dzimuma pārstāvis, kuram būs visas iespējas kļūt par Jūsu jauno partneri. Aizņemtās Lauvas šajā nedēļā gaida patīkamas brīvdienas ģimenes lokā, tikai izdomājiet, kā tas noorganizēt.

JAUNAVA

Jums šis noteikti nav labākais laiks, lai kārtotu attiecības, jo, ja Jūs to darīsiet, tad gala rezultātā sabojāsiet sev garastāvokli un zaudēsiet tik dārgās nervu šūnas, tāpēc pacentieties izvairīties no bieža kontakta vai arī vienkārši neradiet problēmas, vienkārši noskaidrojiet visu problēmu iespējamo cēloni. Jaunavas, kurām viss ir normāli, var cerēt uz auglīgu darba nedēļu.

SVARI

Jums šī nedēļa solās būt emocionāli piesātināta. Jūs var iepriecināt jaunas attiecību perspektīvas, kā arī jaunas iepazīšanās, taču tas nenozīmē, ka šī nedēļa paies pilnībā bez strīdiem un konfliktiem. Vienkārši Jūsu pacietība un spēja atrast pieeju katram cilvēkam palīdzēs Jums iziet no sarežģītām situācijām.

 

Lasi vēl: Sieviešu horoskops ar nelielu humora devu: kā atrast vīru

 

SKORPIONS

Līdz nedēļas nogalei Jums būs diezgan jānopūlas darba jautājumos, tāpēc ar teikt, ka Jums daļēji būs zudusi jebkāda veida interese par attiecībām kā tādām. Brīvdienās gan Jums kā nākas vajag atpūsties, un draugi noteikti varētu būt tie, kas Jums to palīdzēs izdarīt, jo pilnīgi viss brīvais laiks vienmēr nav jāvelta tikai un vienīgi otrajai pusītei.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā ņemiet vērā to, ka, ja Jūs iemīlēsieties cilvēkā, kurš būs jaunāks par Jums, šīm attiecībām ir izredzes būt vienkārši ideālām, bet tie Strēlnieki, kuri jau ir attiecībās, šajā nedēļā var būt pārāk neatlaidīgi, kas varētu nepatikt viņu otrajai pusītei, tāpēc pacentieties rast kompromisu, kas apmierinātu Jūs abus.

MEŽĀZIS

Jums šajā nedēļā ļoti būtiski palielināsies jūtīgums, kas attiecībās ar tuviniekiem noteikti netraucēs, gluži otrādi – ļaus Jums ar viņiem atrast kopīgu valodu, bet lietišķajā sfērā savas jūtības dēļ Jūs varat kļūt mazāk piesardzīgi, taču no tā noteikti nevajadzētu baidīties. Ja Jūs mīlat, tad atdodieties šai sajūtai pilnībā, ar darbu Jūs tāpat tiksiet galā!

ŪDENSVĪRS

Jums šajā nedēļā būs visnotaļ rotaļīgs noskaņojums, kas modinās Jūsos tieksmi uz piedzīvojumiem, tai skaitā uz mīlestību, tāpēc tiem Ūdensvīriem, kuri jau ir attiecībās, vajadzēs pacensties nenokrāpt. Zvaigznes Jums šajā nedēļā paredz to, ka Jums var parādīties uzreiz vairāki potenciālie partneri. Ja Jūs esat brīvi, Jums noteikti vispirms vajadzētu šos cilvēkus nedaudz iepazīt, pirms sākt tikties pa nopietno.

ZIVIS

Jūsos šajā nedēļā pamodīsies nopietnība un izlēmība, kas ļaus pieņemt svarīgus lēmumus par ģimenes radīšanu un pārdomāt arī citus svarīgus soļus, bet tām Zivīm, kuras vēl ir brīvas, nāksies vēl pavisam nedaudz pagaidīt, jo zvaigznes saka, ka mīlestība pie Jums noteikti atnāks, tikai ne gluži tagad.

Leave a Comment