Mīlestības horoskops nedēļai no 26. novembra līdz 2. decembrim – ļoti romantiska nedēļa!

Lauva

Saules ietekme var radīt nepamatotu satraukumu lauvām. Astrologi iesaka nodrošināt, ka šis garastāvoklis neietekmē partneri, it īpaši kā greizsirdība. Tie, kas meklē otro pusīti, var veikt konkrētus pasākumus un nebaidīties.

Lasi arī: Vai drīkst turēt vijolītes mājās: ticējumi

Jaunava

Jaunavas, kas piedzīvo īslaicīgu attiecību krīzi, ir labāk ieviest sarunās lielu skaidrību. Jūs varat meklēt palīdzību no pozitīvas domāšanas vai tuva drauga. Vientuļās Jaunavas gaida iespēju piesaistīt daudzsološu romānu, it īpaši svētdien. Ģimenes Jaunavas šajā dienā var stiprināt attiecības ar partnera radiniekiem.

Svari

Venēra ir labvēlīga Svariem šonedēļ. Iespējams palielināt romantisku un seksuālu interesi par partneri. Astrologi iesaka nezaudēt kaislības un censties panākt  emocionālo līdzsvaru. Svētdiena ir vienīgā bīstamā diena no enerģijas punkta. Piespiedu polaritātes asas izmaiņas izraisīs emocionāls stress.

Lasi arī: Monogāmie vīrieši saskaņā ar Zodiaka zīmi: visuzticamāko reitings

Skorpions

Jupitera aspektu ietekme 26., 28. un 29.novembrī var iedvesmot Skorpionus uz dažiem mīlas eksperimentiem. Lielākā daļa darbību būs intuitīva un tiem būs pārsteidzoši pozitīva ietekme uz partneri. Astrologi iesaka izmantot zvaigznes iespējas un  uzlabot viņu attiecības.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment