Mīlestības horoskops nedēļai no 26. novembra līdz 2. decembrim – ļoti romantiska nedēļa!

Pēdējā nedēļa sola būtiskas izmaiņas dažu Zodiaka zīmju personīgajā dzīvē. Tās dos laimi vai problēmas – astrologi pastāstīs.

Venera, mīlestības, harmonijas un laimes patrons, šonedēļ būs ļoti aktīva. Astrologi iesaka steigties ar tādām patīkamām lietām kā iepazīšanās, romantiskas iepazīšanās un atzīšanās jūtās. Ja izmaiņas ir labvēlīgas turpmākam dzīves ceļam, viss uzsāktais kļūs par panākumiem.

Auns

Saulei un tā aspektiem aktivizējoties pirmdien, otrdien un piektdien, radīsies grūtības. Diemžēl šonedēļ Auniem būs grūti saglabāt mieru un harmoniju pārī  – nelieli strīdi var būt iemesls lielām pārmaiņām. Šo dienu tendence ir paaugstināta emocionalitāte un vārdu neuzmanība. Ja radīsies emociju pārpalikums, tad to var izmantot darot radošas lietas.

Lasi arī: No kā jums ir nepieciešams atvadīties 2018.gadā saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi: astroloģes Vasilisas Volodinas padoms

Vērsis

Venēra pravieto Vērsim rotaļīgu attieksmi un vēlmi pievērst mīļotā uzmanību. Vislabvēlīgākās dienas, lai gūtu apbrīnas skatienus, ir piektdiena, sestdiena un svētdiena. Šajā laikā Vērša šarms būs visspēcīgākais, kas palīdzēs vientuļajiem šīs zīmes pārstāvjiem atrast savu mīlestību.

Dvīņi

Mīlestībā iemīlējušies Dvīņi uzvedīsies kā grāmatu varoņi: demonstrē jūtas, karsti atzīstas mīlestībā, iet pret saprātu. Iemesls tam ir Venēra, stiprināta Svaros. Astrologi brīdina: šī zvaigžņu situācija draud ar partnera idealizāciju, dezorientāciju, pārpratumiem un, kā rezultātā, vilšanos. Domas skaidrība palīdzēs iegūt labklājību.

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 26. novembra līdz 2. decembrim – nesteidzieties apkopot rezultātus, vēl iespējamas izmaiņas!

Vēzis

Šonedēļ mīlestības sfēra ir atkarīga no Vēžu noskaņojuma. Vēžus gaida pastiprināta Venēras aspektu ietekme piektdien, sestdien un svētdien. Ja šajās dienās rodas pretrunīga situācija attiecībās ar otro pusi, ir svarīgi būt labā prātā, lai novērstu katastrofu.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment