Vai drīkst turēt vijolītes mājās: ticējumi

Daži augi piesaista veiksmi un panākumus, savukārt citi rada negatīvu enerģiju. Vijolītes ir mīļākais zieds daudziem no mums, bet daži tautas ticējumi neiesaka glabāt šo puķi jūsu mājās.

Vijolītes ir skaisti un nepretenciozi ziedi, tāpēc daudzi cilvēki tos audzē ar lielu prieku savās mājās. Tomēr mūsu senči bieži vien piešķīra ziedam negatīvas īpašības, uzskatot, ka tas var iznīcināt laimi un nobiedēt veiksmi. Tajā pašā laikā daži ticējumi liecina, ka šis zieds dod tikai labumu un palīdz uzlabot dzīves kvalitāti. Eksperti iesaka jums uzzināt par svarīgākajiem tautas ticējumiem, kas saistīti ar vijolītēm, kas palīdzēs jums un jūsu mīļajiem pasargāties no nepatikšanām un tikt galā ar tām, kuras vijolītes mājā piesaistīs panākumus un kuras var kaitēt.

Lasi arī: Retrograda Merkurs no 2018.gada 17. novembra līdz 5.decembrim: kā izvairīties no problēmām ar naudu

Pirmkārt, tautas ticējumi neiesaka atstāt šo ziedu mājās, kur dzīvo neprecēta sieviete. Ilgu laiku vijolītes tika uzskatītas par vīrudzinējām, tādēļ, ja vientuļa dāma šos ziedus audzē savās mājās, tad tik drīz viņai nesanāks precēties. Taču cits tautas ticējums atspēko šo zīmi, apgalvojot, ka zieds var kļūt par spēcīgu talismanu mīlas piesaistīšanai. Bet lai tas tā būtu, jums par to rūpīgi jārūpējas.

Daudzi šim ziedam piešķir vampīriskas īpašības. Tiek uzskatīts, ka mājā, kur ir vijolītes, var pamanīt Vese***as pasliktināšanos, vājumu, vitalitātes sabrukumu. Nav ieteicams ziedu glabāt guļamistabā, pretējā gadījumā cilvēks cieš no bezmiega.

Dažādos veidos ziedu īpašības ir atkarīgas no tā aprūpes. Ja cilvēks pavada vairāk laika ar šo mājas augu, tas būs pateicīgs viņa saimniekam un piesaistīs labu veiksmi. Un, ja jūs turiet ziedu tikai, lai dekorētu savu māju, bet tajā pašā laikā jūs bieži to neievērojat, tas var būt aizvainots. Šajā gadījumā viņš piesaistīs problēmas, Sli**bas un nepatikšanas.

Lasi arī: Ko pagatavot sagaidot Jauno 2019. gadu: 3 ēdieni, kas piesaistīs veiksmi un labklājību

Saskaņā ar kādu no ticējumiem, vijolītes piesaista naudu un labklājību. Lai uzlabotu zieda enerģiju, ir jāapglabā viena monēta zemē. Ja ticēt, tautas ticējumam, tad drīz vien zieds piesaista bagātību un palīdzēs uzlabot finansiālo stāvokli.

Daudzos veidos augu enerģija ir atkarīga no tā zieda krāsas.

Piemēram, vijolīte ar baltiem ziediem palīdzēs atrast harmoniju un atbrīvoties no negatīvām domām, garīgajām pieredzēm, kā arī nesaskaņotām sajūtām.

Sarkanas un rozā vijolītes palīdz atbrīvoties no kaitīgiem ieradumiem, piemēram, uzbudinājuma un izšķērdības. Tiek uzskatīts, ka šāda veida vijolītes samazina ēstgribu, novērš neveselīgu ēšanu un paātrina svara zudumu. Cilvēki, kuri nezina, kā ietaupīt un bieži vien bezjēdzīgi iepērkas, vēlams turēt sarkanās vijolītes, lai cīnītos ar viņu aizraušanos ar tērēšanu.

Vijolītes ar ziliem ziediem palīdz attīstīt jaunus talantus un meklēt iedvesmu. Šis ziedu veids ir īpaši noderīgs radošiem cilvēkiem, jo ​​ziedi palīdz cīnīties pret krīzi un paātrina jaunu ideju rašanos.

Arī zilās vijolītes palīdz iztīrīt negatīvās enerģijas no mājas. Tāpēc, ja pēdējā laikā esat saskāries ar grūtībām, saskaries ar sarežģītu periodu, bieži vien strīdaties ar radiniekiem vai jums ir nepieciešama nauda, ​​tad šis zieds palīdzēs jums atbrīvoties no uzkrātajām problēmām.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment