Mīlestības horoskops nedēļai no 31. oktobra – 6. novembrim

theres-a-new-breed-of-fckboy-disguising-himself-as-the-nice-guy

AUNS

Esiet dabiski uzvedībā, apģērba izvēlē un manierēs, jo izlikties noteikti nav vērts, un tad Jūs ievērosiet to, cik pievilcīgi Jūs šķietat pretējam dzimumam, turklāt tas pats attiecas arī uz tiem Auniem, kuri jau ir atraduši savu mīlestību. Ja Jums rodas kādas domstarpības, tad nemelojiet viens otram – pacentieties vienoties par visu un panākt savstarpēju sapratni, jo tas padarīs Jūsu attiecības vēl stiprākas.

VĒRSIS

Ja esat iemīlējušies un vēlaties saprast otra cilvēka attieksmi pret Jums, pacentieties pavērot viņu no malas, jo tas Jums dos patiešām daudz informācijas. Zvaigznes Jums šajā nedēļā paredz to, ka Jūsu ceļā var parādīties kāds, kurš Jūs viennozīmīgi savaldzinās, tāpēc esiet vērīgi, turklāt Jūs taču zināt, ka cilvēka ārējais izskats un dvēsele nav viens un tas pats!

DVĪŅI

Jums šajā nedēļā, nedomājot par apkārtējo viedokli, vajadzētu apmierināt savas intereses un vēlmes, tāpēc, ja Jūs pret kādu izjūtat simpātijas, nebaidieties pieiet šim cilvēkam klāt un to pateikt, taču tiem Dvīņiem, kuri ir attiecībās, vajadzētu pacensties ņemt vērā savas otrās pusītes prasības, tāpēc mēģiniet rast kompromisu.

VĒZIS

Jūs šajā nedēļā viennozīmīgi parādīsiet savu labāko pusi – izmantojiet savas labākās īpašības, lai pievērstu interesantu un pievilcīgu cilvēku uzmanību, kā arī dāvājiet mīļas dāvanas saviem tuvākajiem un pārsteidziet viņus – tas noteikti padarīs atmosfēru Jūsu mājās daudz patīkamāku!

LAUVA

Attiecībās ar mīļoto cilvēku pacentieties atrast zelta vidusceļu, jo katram no Jums ir sava personīgā telpa un to noteikti vajadzētu ņemt vērā. Brīvdienas, respektīvi, 5. un 6. novembris, dos iespēju vientuļajām Lauvām un Lauvenēm satikt savu mīlestību, tāpēc šajās dienās pacentieties atrasties sabiedrībā un vienkārši “mirdzēt”!

JAUNAVA

Vienveidība attiecībās sāks Jūs nomākt, tāpēc biežāk ieprieciniet savu mīļoto cilvēku ar dažādām dāvaniņām, bet, pirmkārt, jau ar uzmanības apliecinājumiem. Izrādīt interesi, ja Jums kāds ir iepaticies, vajadzētu arī tām Jaunavām, kuras vēl brīvas, jo tikai tādā veidā Jūs panāksiet kaut kādu atbildes reakciju no otras puses.

SVARI

Iemīlēšanās Jums ir diezgan dabisks stāvokli, tāpēc neslēpiet to, jo Jūsu patiesums gala rezultātā spēs atbruņot un izkausēt pat “ledus” sirdi, bet tie Svari, kuri jau ir attiecībās, mieru radīs tieši mājās, lai arī kā viņiem reizēm tur nepatiktu.

SKORPIONS

Tie Skorpioni, kuri meklē mīlestību, var saskarties ar grūtībām, jo Jūs var pienācīgi nenovērtēt, taču lietas būtība neslēpjas Jūsu augstajās prasībās, bet gan tajā, ka Jums vēl mazliet ir jāpagaida – zvaigznes saka, ka Jūsu mīlestība tepat blakus jau ir, vēl tikai pavisam mazliet, bet tie Skorpioni, kuri jau ir attiecībās, šajā nedēļā lieliski tiks galā ar visām ikdienas problēmām.

STRĒLNIEKS

Ja Jūs pacentīsieties, tad šajā nedēļā kāda jauna iepazīšanās var pārvērsties par attiecībām, taču tas notiks tikai un vienīgi pēc Jūsu iniciatīvas, tāpēc, lai šis cilvēks izprastu Jūsu interesi, biežāk smaidiet un sauciet viņu vārdā. Šajā nedēļā gan brīvajiem, gan jau aizņemtajiem Strēlniekiem pilnīgi noteikti nebūs jāsūdzas par uzmanības trūkumu no pretējā dzimuma puses.

 

Lasi vēl: Apkārtstaigulis vai uzticamais? Uzzini, kāds attiecībās ir katras Zodiaka zīmes pārstāvis

 

MEŽĀZIS

Neskatoties uz to, ka ārā ir visnotaļ auksti, mājās un sirdī Jums pilnīgi noteikti būs silti un mājīgi. Jūs pilnīgi noteikti piesaistīsiet mīlestību un arī savstarpējā sapratne ģimenē uzlabosies, turklāt pilnīgi iespējams, ka pēkšņi uzradīsies jūtas, kas atkārtoti “aizdedzinās” dzirksti Jūsu partnera sirdī!

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem šajā nedēļā var nākties izvēlēties starp kādu, kurš viņus piesaista tīri ārējā izskata ziņā, un kādu, ar kuru viņi patiešām varētu izveidot attiecības, taču tie, kuri jau ir attiecībās, var saskarties ar strīdiem. Zvaigznes Jums iesaka mainīt attieksmi pret konfliktu, un tad tas arī pazudīs, jo tad, kad Jūs beidzot pārstāsiet redzēt problēmas visādos sīkumos, viss nokārtosies pats no sevis.

ZIVIS

Lielu lomu attiecību veidošanā spēlēs savstarpēja palīdzība un atbalsts, tāpēc nokārtojiet attiecības ar cilvēku, kurš Jums interesē, sniedziet viņam palīdzību un pieņemt palīdzību arī no viņa puses. Tas ļaus Jums viņā atmodināt pozitīvas domas par Jums. Tām Zivīm, kuras jau ir attiecībās, būs iespēja pierādīt savas jūtas arī ar rīcību, nevis tikai ar vārdiem.

Leave a Comment