Mīlestības horoskops nedēļai no 5. – 11. decembrim

Woman hands in winter gloves Heart symbol shaped Lifestyle

AUNS

Aunus gaida enerģiska un negaidītu pārsteigumu pilna nedēļa. Lai sasniegtu savus nospraustos mērķus, nodrošinieties par pacietību un neatlaidību. Ja esat vieni, nepalaidiet garām iespēju sākt jaunas attiecības, jo Venēras aizbildniecībā tās solās būt ļoti spēcīgas. Pāriem astrologi rekomendē nedaudz dažādot savu dzīvesveidu un pārsteigt savu otro pusīti. Tiem, kas šajā nedēļā taisās bildināt vai iestūrēt laulības ostā, zvaigznes prognozē visnotaļ laimīgu kopdzīvi.

 

VĒRSIS

Vēršiem zvaigznes šīs nedēļas sākumu paredz visnotaļ mierīgu. Pozitīvā enerģija un vitalitāte ļoti labi atsauksies uz veselību un pacels noskaņojumu. Nedēļas vidū ir iespējami kādi negaidīti un patīkami notikumi. Nebaidieties atvērties jauniem savu attiecību pagriezieniem. Vientuļie Vērši sestdien var gaidīt kādu interesantu iepazīšanos. Jūsu izlēmība un piesardzība palīdzēs Jums pieņemt pareizo lēmumu.

 

DVĪŅI

Šajā nedēļā veiksme uzsmaidīs tiem Dvīņiem, kas stāv uz jaunas dzīves sliekšņa. Tie, kuri ir izlēmuši nostiprināt savas attiecības vēl vairāk, ir īstais laiks izpausties. Nekautrējieties būt oriģināli un kādā negaidītā veidā iekarot sava mīļotā cilvēka sirdi. Dvīņiem, kas vēl atrodas savas otrās pusītes meklējumos, zvaigznes iesaka nedaudz atkāpties no noteikumiem. Jūsu oriģinalitāte un atvērtība palīdzēs Jums uzsākt jaunas attiecības un sajusties patiešām svarīgiem.

 

VĒZIS

Emociju pārpilnie Vēži šajā nedēļā var novest strupceļā esošās attiecības. Ceturtdiena ir visnelabvēlīgākā diena problēmu risināšanai. Zvaigznes iesaka paņemt pauzi, lai strīda karstumā nesarunātu ko lieku. Tas būs labākais veids, kā izkļūt no šīs sarežģītās situācijas. Sestdiena ir ļoti labvēlīga savas otrās pusītes meklējumiem. Intuīcija Jums pateiks priekšā, kā rīkoties, bet romantiskais noskaņojums palīdzēs izprast partneri un stiprināt savstarpējo saikni.

 

LAUVA

Lauvām zvaigznes prognozē visnotaļ laimīgu nedēļu. Domstarpības ies secen, un tā vietā Jūs piemeklēs miers un laime. Trešdien Venēra ieies Ūdensvīra zīmē, kas nozīmē to, ka prieks būs vēl izteiktāks. Nedēļas nogalē veiksme gaida tos, kas atrodas partnera meklējumos. Uzmanība un gatavība eksperimentiem jau ceturtdien var Jums atnest laimi, bet sestdien gaidiet lielus panākumus un jaunu horizontu pavēršanos.

 

Lasi vēl: Lielais mīlestības horoskops decembrim – iemīlēšanās laiks ir klāt!

 

JAUNAVA

Jaunavām zvaigznes iesaka būt daudz uzmanīgākām pret partnera jūtām. Jūsu rūpes un uzmanība palīdzēs pārvarēt nelielas nesaskaņas un pasargās no strīdiem. Iešana uz randiņu pirmdienā uzlabos Jūsu noskaņojumu, bet vakars, pavadīts kopā ar mīļoto cilvēku, stiprinās Jūsu attiecības. Tiem, kuri piekopj aktīvu dzīvesveidu, Fortūna var sagādāt pārsteigumu, jo pilnīgi iespējams Jūs gaida kāda tīkama iepazīšanās.

 

SVARI

Svariem nedēļas sākumā tiek rekomendēts neiesaistīties strīdos, jo tas var beigties visnotaļ slikti. Nedēļas vidus ir ļoti labvēlīgs laiks tam, lai kopīgi pavadītu laiku. Kino apmeklējums stiprinās Jūsu attiecības, bet vakariņas sveču gaismā piešķirs tām romantiku un maigumu. Brīvajiem Svariem ir vērts ieklausīties sev tuvajos cilvēkos, jo pilnīgi iespējams, ka viņu vārdi attiecībā par kādu slepeno pielūdzēju ir pilnīgi patiesi.

 

SKORPIONS

Skorpioniem, kas atrodas savas otrās pusītes meklējumos, zvaigznes rekomendē pārskatīt savu apģērba stilu – iespējams, Jums jākļūst nedaudz maigākiem. Venēra un Ūdensvīrs padarīs šo nedēļu visnotaļ romantisku. Maigi vārdi, apskāvieni un kopā pavadītais laiks liks Jums aizdomāties par to, ka, iespējams, ir pienācis brīdis, kad attiecības jāpārceļ pavisam citā līmenī.

 

STRĒLNIEKS

Enerģija, ko Jūs šajā nedēļā izstarosiet, piesaistīs ļoti daudz cilvēku. Ja vēl neesat satikuši savu īsto un vienīgo – nepalaidiet garām iespēju iepazīties. Lietišķā attieksme palīdzēs Jums nekļūdīties savā izvēlē. Pāros, kuros galveno lomu spēlē Strēlnieks, zvaigznes iesaka nezaudēt galvu un ieklausīties saprāta balsī, jo tā viennozīmīgi pasargās no kādas lielas ķildas. Brīvdienās veiksme uzsmaidīs tiem, kuri tikai nesen kā sākuši veidot attiecības.

 

MEŽĀZIS

Mežāžiem šajā nedēļā jābūt visnotaļ aktīviem, jo līdz trešdienai viņu zīmē atrodas Mēness, kas ļoti labvēlīgi atsauksies uz jaunu attiecību meklējumiem un jau esošo attiecību nostiprināšanu. Drosme un izlēmība palīdzēs gūt panākumus pat visbiklākajiem šīs zīmes pārstāvjiem. Savaldiet sevi un rūpīgi piedomājat pie tā, ko sakāt, lai kaut kādā veidā neaizskartu savu partneri un nekaitētu Jūsu attiecībām.

 

ŪDENSVĪRS

Arī Ūdensvīriem paveiksies tad, kad Mēness atradīsies viņu zīmē. Trešdiena – labākais laiks jaunu attiecību meklējumiem un jau esošo stiprināšanai. Jūsu šarms, asprātība un neatvairāmais izskats neatstās vienaldzīgu nevienu gandrīz nevienu pretējā dzimum pārstāvi. Ja atbalstīsiet partneri viņa avantūrās, tas kļūs par ilgu un kaislīgu attiecību ķīlu.

 

ZIVIS

Zivīm zvaigznes apsola ļoti romantisku nedēļu. Jums vajadzētu izvairīties no asiem izteikumiem un nemēģināt visu iniciatīvu uzņemties tikai uz sevi – tas noteikti neatnesīs Jūsu attiecībām komforta sajūtu. Brīvajām Zivīm zvaigznes iesaka ieklausīties savā intuīcijā un likt lietā visus spēkus, lai palīdzētu kādam, kam tas ir ļoti vajadzīgs. Sirsnīga līdzdalība un aktīvs atbalsts jau nākamajā nedēļā var atmaksāties.

 

Leave a Comment