Mīlestības horoskops nedēļas nogalei (03.03. – 05.03.)

 

AUNS

Jūsu labākais palīgs mīlestības jomā ir Venēra, taču šajā nedēļā tās pozīcijas bija visnotaļ vājas, kas, bez šaubām, bija negatīvs faktors un liedza jums Venēras atbalstu, taču svētdien Venēra sāk iet atpakaļgaitā jeb retrogrādā, kas nozīmē to, ka jums pilnīgi noteikti parādīsies iespējas kaut ko mainīt mīlas jomā.

VĒRSIS

Jums šī nedēļa mīlas frontē iezīmējas kā ļoti pozitīva un veiksmīga, jo visu septiņu dienu garumā Mēness atrodas ļoti spēcīgā vai arī neitrālā pozīcijā, kas nozīmē to, ka palielinās seksuālā enerģija un veiksme attiecībās. 3. un 4. marts – vislabvēlīgākās dienas romantiskiem randiņiem.

DVĪŅI

3. un 4. martā Merkūra izvietojums attiecībā pret citiem kosmiskajiem būs tik pozitīvs, ka dāvās jums daudz vairāk veiksmes mīlestībā nekā parasti. Kas attiecas uz 5. martu, tad šo dienu pilnīgi noteikti arī nevajag norakstīt, jo pat neitrālais Merkūrs spēs jums dot pietiekami daudz enerģijas mīlas piedzīvojumiem.

VĒZIS

Jums šī nedēļa mīlas frontē solījās būt visnotaļ veiksmīga. Vai tā bija? Svētdien Mēness ieies Dvīņos, kas pavisam nedaudz samazinās jūsu veiksmi šajā jomā, bet visādi citādi šī nedēļas nogale solās būt zīmīga un atmiņā paliekoša.

LAUVA

Jūs varat droši paļauties uz neitrālo Sauli Zivīs, kas dos jums iespēju gan uzlabot savstarpējo sapratni, gan arī pārnest attiecības pavisam citā līmenī. Pats galvenais – nešaubieties par to, ka visu jūs darāt pareizi. Neklausieties apkārtējo padomos – tie pilnīgi noteikti jums šajā sfērā nepalīdzēs.

Lasi vēl: 5 Zodiaka zīmes, kurām 2017. gadā visvairāk veiksies tieši mīlestībā

JAUNAVA

Viss, kas jums šajā nedēļas nogalē vajadzīgs – pozitīva domāšana. Vislabvēlīgākās dienas mīlestības meklējumiem – 3. un 4. marts. Mēness atradīsies Vēršos, un tas nozīmē to, ka jūs pilnīgi noteikti varat atļauties eksperimentēt, nebaidoties par to, ka kaut kas var noiet greizi.

SVARI

Jums savas otrās pusītes meklējumus uz kādu laiku vajadzētu pārtraukt, kā arī pārstāt pārbaudīt jau esošo attiecību noturību. Saule visu nedēļu atrodas neitrālā stāvoklī, kas nozīmē to, ka jums var nākties saskarties ar dažādām problēmām un nepatikšanām šajā sfērā.

SKORPIONS

Mīlas joma šajā nedēļas nogalē var pārvērsties par īstu kaujas lauku, kurā žēlastībai nebūs vietas. Cīnieties par savu laimi tā, it kā jums bez tās nekas vairs nebūtu. Zvaigznes jums pilnīgi noteikti neiesaka atkāpties no jau nospraustajiem plāniem un mērķiem mīlas frontē.

STRĒLNIEKS

Jums panākumus mīlas lietās parasti dāvā Saules enerģija, taču Saules atrašanās Zivīs tai nedos izteikti spēcīgu enerģiju, tāpēc jums nāksies paļauties tikai uz savu harismu un šarmu. Mīlas lietās jūs pilnīgi noteikti gaida uzvaras, taču tikai tādā gadījumā, ja būsiet garā stipri.

MEŽĀZIS

Spēcīgā Mēness enerģija jums var sagādāt nepatikšanas mīlas lietās. Lielais skaits negatīvo aspektu attiecībā pret citiem kosmiskajiem objektiem vēl vairāk samazinās jūsu izredzes uz patstāvīgu problēmu atrisināšanu.

ŪDENSVĪRS

Venēra atradīsies Auna zvaigznājā, kas jums nāk tikai un vienīgi par labu, jo tas nozīmē, ka ir pienācis laiks mīlestības dzirksteles pārvērst īstā kaislē. Nekas jūs nespēs apturēt, tāpēc rīkojieties!

ZIVIS

Mēness šajā nedēļā var lepoties ar ļoti lielu spēku, tāpēc arī nedēļas nogalē pilnīgi noteikti pievērsieties mīlas lietām, jo pilnīgi iespējams, ka spēcīgais debess spīdekļa atbalsts jums palīdzēs atrast savu otro pusīti.

Leave a Comment