Mīlestības horoskops nedēļas nogalei (24.03. – 26.03.)

AUNS

Jūs varat rēķināties ar veiksmi romantisko plānu ziņā. Pacentieties pēc iespējas vairāk laika pavadīt kopā ar savu mīļoto cilvēku. Ja pret jebkādām pārmaiņām savos plānos attieksieties pozitīvi, viss izdosies! Brīvdienās būtu vēlams doties kādā kopīgā izbraucienā.

VĒRSIS

Planētu izvietojums nav jums īpaši labvēlīgs, tāpēc jums šajā brīvdienās vajadzētu censties izvairīties no konfliktiem ar savu mīļoto cilvēku, taču tajā pat laikā veltīt viņam daudz vairāk laika. Varat doties kādā romantiskā randiņā vai kopīgā izbraucienā.

DVĪŅI

Arī jums nevajadzētu cerēt uz lielu veiksmi mīlas lietās, tāpēc pret savas otrās pusītes jūtām attiecieties īpaši uzmanīgi. Nepieņemiet nekādus impulsīvus lēmumus un nepadodieties negatīvismam. Pavadiet šīs brīvās dienas kopā ar savu mīļoto cilvēku klusā un mierīgā mājas atmosfērā.

VĒZIS

Jums šajās brīvdienās vajadzētu rūpīgi kontrolēt to, ko sakāt un darāt, jo planētu izvietojums attiecībā pret jūsu zīmi nav visnotaļ labvēlīgs un jums ir jāmēģina izvairīties no konfliktiem un strīdiem ar savu otro pusīti, kas nozīmē to, ka šīs brīvās dienas vislabāk būtu pavadīt vienatnē ar savām domām.

LAUVA

Planētu izvietojums jums ir labvēlīgs, tāpēc varat cerēt uz veiksmi. Pacentieties savam mīļotajam cilvēkam veltīt pēc iespējas vairāk laika, taču mājas apstākļos. Iespējams, ka jūs sagaida kāds mazs pārsteigums no partnera puses.

Lasi vēl: Es atbrīvojos no aknes nedēļas laikā!

JAUNAVA

Jūs sagaida veiksme mīlas lietās, kas nozīmē to, ka visi jūsu romantiskie plāni var tapt realizēti. Pacentieties izprast savu otro pusīti un neizprovocējiet konfliktsituācijas. Pavadiet šīs dienas kopā.

SVARI

Arī jums šajā nedēļas nogalē vajadzētu rūpīgi kontrolēt savus vārdus un rīcību, jo planētu izvietojums nav jums labvēlīgs. Neizprovocējiet strīdus! Patiesībā jums šīs brīvdienas tiek rekomendēts pavadīt vienatnē ar savām domām, ļaujot mīļotajam cilvēkam nedaudz atpūsties no jums.

SKORPIONS

Jums šis ir visnotaļ labvēlīgs laiks mīlas lietās. Jūs varat droši paļauties uz veiksmi. Dodieties kādā izbraucienā kopā ar savu otro pusīti, jo tas pilnīgi noteikti stiprinās jūsu attiecības un palīdzēs vienam otru labāk iepazīt.

STRĒLNIEKS

Planētu izvietojums šajās brīvdienās jums ir labvēlīgs, kas nozīmē to, ka varat nebaidīties no tā, ka kaut kas neizdosies. Atcerieties to, ka uzmanīga attieksme pret savu otro pusīti ir laimīgu attiecību ķīla. Varat doties kādā nelielā kopīgā ceļojumā.

MEŽĀZIS

Jums nekādi panākumi mīlestībā netiek solīti. Pacentieties visiem spēkiem izvairīties no strīdiem ar savu otro pusīti. Ja nepieciešams – piekāpieties! Arī tādā gadījumā, ja taisnība tomēr ir jums! Pavadiet šīs brīvdienas mājās un atpūtieties nedaudz viens no otra.

ŪDENSVĪRS

Izvairīties no problēmām attiecībās šajā nedēļas nogalē jums palīdzēs pozitīvisms. Pacentieties it visā saredzēt labo pusi un neļaujiet kaut kādiem cilvēkiem no malas iejaukties jūsu attiecībās. Pavadiet šīs brīvdienās mājās kopā ar savu otro pusīti. Tas palīdzēs jums labāk izprast vienam otru un atsvaidzinās jūsu attiecības.

ZIVIS

Jūs gaida veiksme, taču tajā pat laikā centieties izvairīties no konfliktsituācijām ar savu mīļoto cilvēku, jo pat vismazākais sīkums var izraisīt pamatīgu strīdu un novest pie nepatīkamām sekām. Pavadiet šīs brīvdienas kopā, dodieties apciemot kādus tuvus cilvēkus!

Leave a Comment