Mīlestības horoskops no 14. – 20. martam

1. AUNS – būsi gatava seksuāliem eksperimentiem

Šajā nedēļā ir liela iespēja iegūt jaunu seksuālo pieredzi, nav izslēgts, ka pirmajā mirklī Tu varētu justies diezgan neveikli un Tevi varētu pārņemt pat kauna sajūta, taču pēc tam Tu novērtēsiet šo iespēju, atklājot jaunus šīs intīmās sfēras apvāršņus, pie tam tas ir aktuāli gan tām, kuras jau ir tikušas pie otrās pusītes, gan tām, kuras vēl ir tikai meklējumos!

2. VĒRSIS – attiecības ar otro pusīti būtiski uzlabosies

Šajā nedēļā, acīmredzams, ka pēc kaut kādiem notikumiem, Tu izlemsi iekarot kādu, kas Tev ir ļoti iepaticies vai arī centīsies uzlabot un nostiprināt attiecības ar jau esošo partneri. Ir liela iespējamība, ka Tu tajā visā ieguldīsi ļoti daudz spēka un enerģijas, eventuāli, panākot to, ko gribēji!

3. DVĪŅI – lai glābtu situāciju, nāksies izdabāt sava vīrieša kaprīzēm 

Šajā nedēļā Tev dārgi var izmaksāt ( gan finansiāli, gan emocionāli ) kaut kādas Tava vīrieša kaprīzes un neadekvātās vēlmes. Nav izslēgts, ka, lai saglabātu šīs attiecības, Tev nāksies viņam piekāpties un izdabāt viņa vēlmēm. Ja esi brīva sieviete, tad šajā nedēļā zvaigznes nesola šo situāciju mainīt!

4. VĒZIS – vēl  nekad nebūsi bijusi tik modra 

Šajā nedēļā Tev noteikti nav ieteicams tikties ar apšaubāmām personībām, pie tam – gan nepazīstamām, gan pazīstamām, jo pastāv liela iespējamība, ka Tu varētu tikt ievilkta tādās attiecībās, kas kaitētu ne tikai Tavai psihei, bet arī reputācijai, un tas ir vienlīdz aktuāli gan aizņemtajām, gan brīvajām sievietēm!

5. LAUVA – iespējams, Tev kādā jautājumā būs nepieciešama profesionāļu palīdzība

Iespējams, ka šajā nedēļā, lai nokārtotu savu privāto dzīvi, Tu pēc palīdzības vērsīsies pie kāda speciālista, piemēram, psihologa, seksologa vai pat mācītāja! Nav izslēgts, ka ir pienācis laiks izrunāties un ieklausīties kāda zinoša cilvēka padomā, pie tam tas ir vienlīdz aktuāli gan brīvajām, gan jau aizņemtajām sievietēm!

6. JAUNAVA – sava vīrieša dēļ būsi gatava uz daudz ko 

Šajā nedēļā Tev var parādīties vajadzība sava vīrieša dēļ izdarīt kaut ko labu, tomēr nav fakts, ka viņš šo Tavu iniciatīvu adekvāti novērtēs, jo var izrādīties, ka viņam liksies, ka Tu tādā veidā kaut kā centies pār viņu dominēt, kas viņam šķiet nepieņemami! Ja šajā periodā esi bez savas otras pusītes, tad pa šo nedēļu tas noteikti arī nemainīsies!

7. SVARI – pagātne apgrūtinās Tavas attiecības ar otro pusīti 

Šajā nedēļā Tev nāksies nokārtot visus rēķinus ar pagātni, jo, iespējams, ka kaut kādu laiku atpakaļ savās attiecībās ar mīļoto esi atļāvusies izdarīt ko tādu, ko viņš vēl joprojām nav aizmirsis un arī piedevis Tev, bet kaut kāda situācija šonedēļ atsauks to visu atmiņā!

8. SKORPIONS – mīļotais Tevi pārsteigs

Šajā nedēļā Tu ar savu vīrieti, visticamāk, apmainīsies kaut kādām dāvanām, kas, iespējams, būs saistīts ar kādu Jums svarīgu datumu! Ja esi brīva, tad ir iespējamība, ka šajā nedēļā zvaigznes Tev būs labvēlīgas un ļaus Tev iemīlēties!

9. STRĒLNIEKS – skaidrošanās ar otro pusīti 

Šajā nedēļā Tavs reālais vai potenciālais partneris var kļūt par negatīvo emociju avotu, jo, nav izslēgts, ka viņa neadekvātā rīcība un neskaidrie lēmumi, liks Tev atteikties no kaut kādiem turpmākajiem plāniem, kas bija saistīti ar šo cilvēku, turklāt, iespējams, ka pie šīs situācijas, Tu pati būsi bijusi vainīga!

10. MEŽĀZIS – atradīsiet apstiprinājumu saviem minējumiem par attiecībām ar partneri

Šajā nedēļā Tu saņemsi apstiprinājumu tam, ka daži no Taviem pieņēmumiem attiecībā uz partneri nebija pamatoti. Nav izslēgts, ka viņš Tev tiešām dos to, ko Tu no viņa sagaidi, pie tam ne tikai mīlestībā!

11. ŪDENSVĪRS – nāksies palīdzēt savam mīļotajam 

Šajā nedēļā Tu kaut kādā veidā atstāsti spēcīgu ietekmi uz savu reālo vai potenciālo partneri. Nav izslēgts, ka Tu viņu pamudināsi uz kaut kādu rīcību un lēmumiem, kuri palīdzēs Jums iegūt pilnīgu sapratni un pastiprinās emocionāli – psiholoģisko saikni starp Jums.

12. ZIVIS – pārmaiņas privātajā dzīvē labvēlīgi ietekmēs arī Tavu skatījumu uz pasauli 

Šajā nedēļā Tevi gaida zināmas pārmaiņas privātajā dzīvē, kas atstās svarīgu iespaidu arī uz Tavu pasaules redzējumu un būtību kā tādu, jo ir liela iespējamība, ka Tu pārstāsi slēpties no emocijām, ļausi sevi mīlēt un būt mīļotajai, gribēsi mainīties citu cilvēku dēļ, un arī šis ir vienlīdz aktuāli gan tām, kuras vēl ir brīvas, gan tām, kuras jau ir aizņemtas!

Leave a Comment