Mīlestības horoskops no 15. – 21. augustam

AUNS

Šajā nedēļā Jums noteikti tiek rekomendēts necensties ar kādu iepazīties, jo pastāv liela iespējamība, ka blakus Jums uzradīsies kāds, kurš nebūs tik ļoti ieinteresēts Jūsu personībā, bet gan bankas kontā, turklāt tas ir vienlīdz aktuāli gan tiem, kas vēl brīvi, gan tiem, kas jau attiecībās.

VĒRSIS

Šajā nedēļā Jums ir gaidāmi kādi neparedzēti izdevumi, kas tā vai citādi būs saistīti ar Jūsu otro pusīti un viņa vēlmju un kaprīžu apmierināšanu. Brīvajiem Vēršiem nevajadzētu pārāk atklāti demonstrēt to, ka viņus interesē viņu potenciālā partnera labklājība. Ja Jūs to ievērosiet, Jums būs iespēja uzsākt romānu.

DVĪŅI

Šajā nedēļā Jūsu attiecības ar partneri var kļūt par paaugstinātas emocionalitātes un pat nervu sabrukuma iemeslu, tāpēc pacentieties ne pārāk asi reaģēt uz sava partnera izteikumiem un noteikti neiniciējiet kaut kādu attiecību skaidrošanu, bet brīvajiem Dvīņiem, visticamāk, šajā periodā nekas būtiski nemainīsies.

VĒZIS

Šajā nedēļā, lai uzbūvētu kaut ko jaunu, Jums nāksies atteikties no kaut kā ierasta vai arī ļoti rūpīgi lolotiem plāniem , kas tomēr nebūs saistīti ar personīgo dzīvi, taču uzskatiet to par upuri, kas pēc tam attaisnosies, turklāt tas ir vienlīdz aktuāli gan tiem, kas vēl brīvi, gan tiem, kas jau attiecībās.

LAUVA

Šajā nedēļā Jūs sagaida kāds mīlas piedzīvojums vai kūrorta romāns. Nav izslēgts, ka Jūs “atlaidīsiet sevi” un ļausiet sev gūt baudu no sakariem, kuriem nav lemts perspektīvs turpinājums, turklāt tas ir vienlīdz aktuāli gan tiem, kas vēl brīvi, gan tiem, kas jau attiecībās.

JAUNAVA

Šajā nedēļā Jums, acīmredzot, kaut kādos jautājumos nāksies piekrist savam reālajam vai potenciālajam partnerim. Nav izslēgts, ka viņš Jums piedāvās kaut ko tādu, no kā Jūs noteikti nevarēsiet atteikties, lai gan būsiet spiesti pieņemt kaut kādus Jums ne visai patīkamus nosacījumus un izlikties bezgala laimīgi.

SVARI

Šajā nedēļā Jums, iespējams, būs jātiek ārā no kaut kādas sarežģītas situācijas. Nav izslēgts, ka Jūsu otrā pusīte noliks Jūs visnotaļ kompromitējošā situācijā, un Jūs būsiet spiesti paskaidrot, ko un kāpēc darāt, bet brīvajiem Svariem šajā nedēļā nekādas izmaiņas šajā jomā zvaigznes nesola.

SKORPIONS

Šajā nedēļā Jūs gaida visnotaļ patīkamas un perspektīvas pārmaiņas privātajā dzīvē. Ja Jūs ar kādu flirtēsiet, tad pastāv iespējamība, ka tiks uzsākts romāns, bet, ja esat brīvi, tad šajā nedēļā Jūs, iespējams, sagaida tā liktenīgā tikšanās. Ja esat attiecībās, tad, acīmredzot, no savas otrās pusītes dabūsiet to, ko jau sen gaidāt.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā Jums, iespējams, neizdosies īstenot kādu plānu, kas tā vai citādi būs saistīts ar Jūsu reālo vai potenciālo partneri. Nav izslēgts, ka pēdējā brīdī kaut kas mainīsies un Jūs būsiet spiesti atkāpties, tomēr pārdzīvot par t nevajadzētu, jo pavisam drīz Jūs varēsiet darīt to, kas paredzēts.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā starp Jums un Jūsu reālo vai potenciālo partneri ir iespējami kaut kādi sīki strīdi, kas varētu būt saistīti ar finansēm vai kaut kādu nekustamo īpašumu, tāpēc izslēdziet savu merkantīlo domāšanu un nepiekasieties savai otrajai pusītei par to, kam nav būtiskas nozīmes.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā Jūs, iespējams, centīsieties izmainīt savas attiecības ar otro pusīti, izjaucot to, kas starp Jums bija, lai uzbūvētu kaut ko daudz gaišāku un perspektīvāku, tomēr centieties iztikt bez kardinālām izmaiņām. Ja esat brīvi, tad šajā periodā diez vai kas šajā jomā būtiski mainīsies.

ZIVIS

Šajā nedēļā Jūsu partneris var sākt likt Jums šaubīties par Jūsu pievilcību vai arī apsūdzēt par to, ka esat emocionāli un seksuāli vēsi, taču neapvainojaties un neizdariet pārsteidzīgus secinājumus. Ja pagaidām esat brīvi, tad zvaigznes nekādas pārmaiņas šajā nedēļā Jums nesola.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment