Mīlestības horoskops no 16. – 22. maijam

AUNS

Šajā nedēļā Jums attiecībā uz reālo vai potenciālo partneri izdosies viss, kas iecerēts. Jūs it kā iegūsiet karti, kas dos Jums pieeju jebkurai rīcībai, kas vērsta uz to, lai nostiprinātu Jūsu savstarpējās attiecības ar šo cilvēku. Kaut kādā situācijā, iespējams, nāksies pārstāt melot pašam sev un izrādīt drosmi.

VĒRSIS

Šajā nedēļā Jums parādīsies lieliska iespēja izmainīt savu attiecību statusu, jo pastāv liela iespējamība, ka kāds piedāvās Jums satikties pa nopietno un Jūs iegūsiet ne tikai mīlas partneri, bet arī tuvu draugu. Ja esat jau precējušies, tad neuzspiediet savam laulātajam partnerim savu viedokli un palīdzību tad, kad viņam tas nebūt nav vajadzīgs.

DVĪŅI

Šajā nedēļā pastāv nejauša seksuāla sakara iespējamība. Nav izslēgts, ka Jūs izlemsiet sekot savām mirkļa iegribām un piekritīsiet intīmai tuvībai ar praktiski nepazīstamu cilvēku, taču noteikti neaizmirstiet padomāt par sekām. Tas ir vienlīdz aktuāli gan tiem, kas vēl brīvi, gan tiem, kas jau aizņemti.

VĒZIS

Šajā nedēļā Jums, visticamāk, ar cieņu nāksies pieņemt kādu situāciju, kas būs saistīta ar Jūsu reālo vai potenciālo partneri. Lai kā arī Jums viss notiekošais riebtos, nemēģiniet izmainīt apstākļus  – Jūsu otrā pusīte noteikti novērtēs Jūsu paklausību, un Jūsu attiecības kļūs stiprākas un uzticamākas.

LAUVA

Šajā nedēļā Jums attiecībās ar otro pusīti palīdzēs kāds cilvēks, kurš ir vecāks un gudrāks par Jums. Liela iespējamība, ka Jūs iegūsiet kādu ļoti vērtīgu padomu, kuram sekojot, Jūs spēsiet iziet no krīzes situācijas. Ja Jūs vēl esat brīvi, tad nav izslēgta, ka satiksiet kādu, ar kuru gala rezultātā sasaistīsiet savu likteni.

JAUNAVA

Šajā nedēļā kāds strīds starp Jums un Jūsu otro pusīti var beigties ar to, ka Jūs viņam atteiksiet seksā. Pacentieties to nedarīt – Jūsu atriebība novedīs pie pavisam citām sekām, ne tām, ar kurām bijāt rēķinājušies. Ja pagaidām vēl esat brīvi, tad esošajā periodā diez vai kas šajā jomā būtiski mainīsies.

SVARI

Šajā nedēļā Jums, visticamāk, nāksies atteikties no kaut kādiem plāniem vai nodomiem, kas varētu būt saistīti ar Jūsu reālo vai potenciālo partneri. Liela iespējamība, ka negaidīti mainīsies kaut kādi apstākļi un Jūs sapratīsiet, ka Jūsu iepriekšējās domas jau vairs nav aktuālas. Ja Jūs vēl joprojām esat brīvi, tad šajā periodā nekādas pārmaiņas privātajā dzīvē zvaigznes nesola.

SKORPIONS

Šajā nedēļā Jūsu otrā pusīte, acīmredzot, kaut ko izlems Jūsu vietā, kas Jums noteikti nebūt nepatiks. Liela iespējamība, ka Jūs kādā visnotaļ oriģinālā veidā atriebsieties savam partnerim par viņa patvaļu. Ja Jūs vēl joprojām esat brīvi, tad šajā periodā zvaigznes būtiskas izmaiņas šajā jomā nesola.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā Jums tiek rekomendēts neiepazīties ar jauniem cilvēkiem. Liela iespējamība, ka Jūsu uzmanību piesaistīs kāds divkosīgs indivīds, kurš rezultātā izrādīsies ne gluži tas, par ko uzdodas, un atnesīs Jums vienas vienīgas problēmas. Tas ir vienlīdz aktuāli gan tiem, kas vēl brīvi, gan tiem, kas jau aizņemti.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā Jums var sanākt kaut ko upurēt sava reālā vai potenciālā partnera dēļ. Nav izslēgts, ka Jums šim cilvēkiem gribēsies nodemonstrēt Jūsu jūtu un nodomu patiesumu. Nav fakts, ka šis Jūsu solis uzreiz tiks uztverts tā, kā to vajadzētu uztvert. Iespējams, ka Jūsu otrajai pusītei būs vajadzīgs laiks, lai novērtētu šo Jūsu soli.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā Jūs, visticamāk, labprātāk kontaktēsieties ar jebkuru citu, izņemot savu otro pusīti. Nav izslēgts, ka Jūs par kaut ko uz viņu apvainosieties un nolemsiet viņu sodīt, pilnībā ignorējot viņu. Ja Jūs vēl joprojām esat brīvi, tad šajā periodā diez vai kas mainīsies.

ZIVIS

Šajā nedēļā Jums ar Jūsu reālo vai potenciālo partneri nāksies pāriet citā attiecību līmenī. Visticamāk, ka tieši Jūs kļūsiet par šo pārmaiņu iniciatoru, jo būsiet noguris gaidīt, kamēr Jūsu otrā pusīte saņemsies spert pirmo soli un pieņemt Jums abiem svarīgu lēmumu.

Leave a Comment