Mīlestības horoskops no 18. – 24. jūlijam

AUNS

Šajā nedēļā Jūsu partneris var Jums sagādāt kādu krāšņu dāvanu vai arī sniegt finansiālu palīdzību, lai Jūs īstenotu kādu savu ideju. Ja Jūs pagaidām esat brīvs, tad ir iespējama tikšanās ar cilvēku, ar kuru nākotnē Jūs saistīs ļoti dziļas jūtas un materiālās intereses, turklāt dzīvot ar viņu kopā Jūs arī uzsāksiet diezgan ātri.

VĒRSIS

Šajā nedēļā Jums ir ļoti ieteicams atturēties iepazīties ar jauniem cilvēkiem, jo pastāv liela iespējamība, ka kāds Jūs centīsies ievilkt attiecībās, kas ir pretrunā ar Jūsu ētikas un morāles principiem. Ja esat jau attiecībās, tad Jums šajā nedēļā sava mīļotā cilvēka dēļ var nākties kaut ko upurēt.

DVĪŅI

Šajā nedēļā Jūsu partneris Jums var uzrīkot greizsirdības scēnu un, tā kā Jūs viņam dosiet visnotaļ labu iemeslu šaubīties par Jūsu uzticību, viņam uz to būs visas tiesības, tāpēc esiet uzmanīgāki! Ja pagaidām vēl esat brīvi, tad šajā periodā diez vai kas šajā jomā mainīsies.

VĒZIS

Šajā nedēļā pastāv iespējamība, ka Jūs kādam atteiksiet. Nav izslēgts, ka tas, kurš centīsies Jūs apburt vai arī atzīsies Jums mīlestībā, Jums būs tik nepatīkams, ka Jūs pat netaisīsieties izskatīt viņa kandidatūru potenciālā partnera lomai. Ja Jūs jau esat attiecībās, tad Jums ar partneri šajā nedēļā var nākties pārvarēt kaut kādas sadzīves vai emocionālās grūtības.

LAUVA

Šajā nedēļā Jums blakus var parādīties cilvēks, kuram būs prieks par Jums rūpēties, viņš izdabās visām Jūsu kaprīzēm un dāvinās dāvanas, taču var izrādīties, ka viņš būs jaunāks par Jums, tāpēc neko vairāk kā vieglu pieķeršanos Jūs pret viņu nejutīsiet, vismaz pagaidām nē, turklāt tas ir vienlīdz aktuāliem gan tiem, kas vēl brīvi, gan tiem, kas jau attiecībās.

JAUNAVA

Šajā nedēļā Jums var uzrasties jauns pielūdzējs, kurš centīsies Jūs ieinteresēt ar dārgām dāvanām un to, ka var palīdzēt Jums atrisināt kaut kādas problēmas. Ja esat jau attiecībās, tad Jūsu partneris, iespējams, šajā nedēļā ļaus Jums iegādāties kādu vērtīgu lietu vai arī pats to sponsorēs.

SVARI

Šajā nedēļā Jums noteikti tiek rekomendēts nelaist sev tuvumā kaut kādus nepazīstamus un mazpazīstamus cilvēkus, jo pastāv liela iespējamība, ka kāds indivīds centīsies Jums nodarīt fizisku un psiholoģisku kaitējumu, turklāt tas ir vienlīdz aktuāli gan tiem, kas vēl brīvi, gan tiem, kas jau attiecībās.

SKORPIONS

Šajā nedēļā starp Jums un Jūsu partneri ir iespējams visnotaļ iespaidīgs konflikts ar neparedzamām sekām, tāpēc pacentieties izvairīties no strīdiem, jo skandāls var beigties diezgan slikti. Ja esat brīvs, tad šajā periodā zvaigznes nekādas izmaiņas šajā jomā nesola.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā Jūsu uzmanību, visticamāk, mēģinās noturēt uzreiz vairāki pretējā dzimuma pārstāvji, taču, ja Jums jau ir partneris, tad tāda apkārtējo indivīdu interese par Jums var izprovocēt strīdu, toties, ja esat brīvs, tad varat izvēlēties viscienījamāko pretendentu.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā zvaigznes Jums iesaka izvairīties no gadījuma sakariem, jo spontāns sekss ar kādu no malas Jūs neizklaidēs un nepalīdzēs atriebties Jūsu bijušajam, turklāt tas ir vienlīdz aktuāli gan tiem, kas vēl brīvi, gan tiem, kas jau attiecībās.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā noteikti nav vērts demonstrēt savam partnerim raksturu. Jo pieticīgāks un mīļāks Jūs būsiet, jo mazāka iespējamība, ka komunikācija ar šo cilvēku pārvērtīsies nebeidzamā strīdā ar necenzētiem izteicieniem. Ja pagaidām vēl esat brīvs, tad diez vai šajā nedēļā šajā jomā kaut kas mainīsies.

ZIVIS

Šajā nedēļā Jums ļoti objektīvi vajadzētu novērtē reālā partnera vai cilvēka, kurš vēlas ar Jums būt kopā rīcību. Ir vērts spriest pēc tā, ko viņš jau ir paspējis izdarīt Jūsu labā, nevis gaidīt neiespējamo, pretējā gadījumā pastāv gan konfliktu, gan vilšanās iespējamība, turklāt ne tikai partnerī, bet arī sevī.

Leave a Comment