Mīlestības horoskops no 19. – 25. septembrim

AUNS

Auniem zvaigznes šajā nedēļā iesaka apbruņoties ar pacietību, jo tuvie cilvēki un draugi viņus var pamatīgi nokaitināt. Kā ar to tikt galā, ir jāizlemj Jums pašiem, jo problēmas būs jebkurā gadījumā. Mīlestība Jums šajā nedēļā var kļūt par diezgan lielu slogu, taču nav vērts krist panikā, jo viss notiek tieši tā, kā tam jānotiek.

VĒRSIS

Šīs zīmes pārstāvjiem zvaigznes šajā nedēļā pēc iespējas biežāk iesaka izvairīties no ierastajiem teicieniem – “nezinu”, “tad jau redzēs” un “vēl neesmu izlēmis”, jo nenoteiktība rada neskaidrību un aizvilina no Jums veiksmi, tāpēc esiet akurātāks un vienmēr runājiet ļoti tieši, neslēpjot nekādas detaļas no sava mīļotā cilvēka. Viltus solījumu un meli var pielikt punktu Jūsu attiecībām.

DVĪŅI

Brīvajiem Dvīņiem šajā nedēļā labāk būtu izvairīties no jaunām paziņām, tāpēc, lai iepazītos, labāk izvēlēties citu laiku. Visa būtība slēpjas tajā, ka cilvēki, kuri šajā periodā ienāks Jūsu dzīvē, sev līdzi var atnest vienīgi vilšanos. Ja Jūs jau esat iemīlējies, attiecībās vai laulībā, tad pacentieties tam, kuru mīlat vai kurš Jums nav vienaldzīgs, dot mazliet vairāk brīvības, pretējā gadījumā – Jūs gaida problēmas.

VĒZIS

Jums zvaigznes iesaka raudzīties nākotnē. Kopīga lietu plānošana apvienos Jūs un Jūsu otro pusīti, kam nākotnē būs ļoti labas sekas. Uz jebkuriem jautājumiem nemeklējiet ātras atbildes, jo tās nāks vēlāk, kad zvaigznes uzskatīs, ka ir laiks. Īsāk sakot, atpūtieties un peldiet pa straumi, taču esiet modri mīlas lietās.

LAUVA

Lauvām zvaigznes šajā nedēļā ir sagatavojušas ļoti labas ziņas. Viena no tām – pretējā dzimuma uzmanība tikai pastiprināsies, kas gala rezultātā palīdzēs Jums atrast savu otro pusīti vai vismaz labi pavadīt laiku. Visā pārējā – klausiet savai sirdij, jo tieši tā Jūs aizvedīs pie laimes. Protams, loģiku nevajag pilnībā izslēgt, tāpēc, pirms pieņemt kādu lēmumu, padomājiet divreiz.

JAUNAVA

Atbrīvojieties no visa, kas nodara Jums pāri. Zvaigznes saka, ka šī ir tā nedēļa, kad Jums ir jāaiziet no visām negatīvajām emocijām. Ja Jūs nezināt, kā aizmirst mīļoto cilvēku, ar kuru Jums, acīmredzot, nebija pa ceļam, ir vērts griezties pēc palīdzības pie kāda speciālista. Šī nedēļa Jums viennozīmīgi palīdzēs atbrīvoties no visa liekā.

SVARI

Svariem zvaigznes šajā nedēļā saka, ka mīlestība Jūs gaidīs tepat aiz stūra, taču pats galvenais – pabeigt visas iesāktās lietas. Ja Jūs, piemēram, vēlaties iepazīties ar Jums iepatikušos cilvēku, tad nepadodieties. Nebaidieties no neveiksmes – baidieties par to, ka Jūs varat nemēģināt noķert savu veiksmi, jo panākumus šajā nedēļā gaida tos Svarus, kuri nebaidīsies paņemt to, ko ir pelnījuši.

SKORPIONS

Jums zvaigznes šajā nedēļā iesaka veltīt laiku draugiem, mīļajiem un radiniekiem. Romantiskie randiņi šajā periodā neietekmēs Jūs negatīvi, taču arī nekādu laimi tie neatnesīs. Novērsieties no problēmām mīlas lietās un palīdzēt tiem, kam tas ir nepieciešams. Šīs nedēļas mīlestības horoskops Jums noteikti iesaka ņemt vērā šo padomu, turklāt šajā nedēļā Jūs noteikti vadīs sirds.

STRĒLNIEKS

Strēlnieki un mīlestība ir ideāla septembra beigu kombinācija. Iepazīties Jums šajā nedēļā būs vieglāk kā parasti, tāpēc izmantojiet šo iespēju, lai patīkami pavadītu laiku un meklētu savu otro pusīti. Zvaigznes Jums šajā nedēļā iesaka pēc iespējas mazāk laika pavadīt vienatnē, tāpēc ejiet cilvēkos, dzīvojiet pilnvērtīgu dzīvi un neskatieties atpakaļ.

MEŽĀZIS

Mežāžiem zvaigznes šajā nedēļā iesaka tik ļoti nepriecāties par katru mazāko panākumu mīlestībā, tāpēc ka visas šīs nedēļas uzvaras būs iedomātas un nepatiesas. Paskatieties apkārt un pacentieties nepazaudēt savu nosvērtību un ticību gaišākai nākotnei, pretējā gadījumā – no problēmām neizvairīties.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem zvaigznes šajā nedēļā iesaka rīkoties, jo ir pienācis laiks īstenot savus sapņus un nebaidīties no nezināmā. Sargieties no gļēvulības, kas Jūs novedīs tikai un vienīgi pie nepatikšanām un vilšanās. Ja Jums ir tāda iespēja, tad pacentieties visu nedēļas nogali veltīt mīlestībai vai tās meklējumiem.

ZIVIS

Zivīm šajā nedēļā mīlestības jomā nebūs ko “ķert”, tāpēc veltiet savu laiku darbam vai hobijiem. Strīdus ar otro pusīti atrisiniet ļoti diplomātiski, taču skaidri, neļaujiet sevi vadīt. Šī nedēļa Jums būs ļoti svarīga, jo tieši šajā periodā Jums tuvie cilvēki parādīs savu patieso seju – mīl viņi Jūs vai tikai izliekas.

Leave a Comment