Mīlestības horoskops no 2. – 8. maijam

AUNS

Šajā nedēļā zvaigznes Jums rekomendē izvairīties no jaunām paziņām un gadījuma sakariem, jo tas viss var beigties ar finansiāliem zaudējumiem, psiholoģiskām problēmām un aptraipītu reputāciju. Ja Jūs jau esat precējušies, tad Jums kaut kāda mērķa sasniegšanai, kas būs saistīts ar Jūsu laulāto partneri, nāksies iziet no komforta zonas un kaut ko upurēt.

VĒRSIS

Šajā nedēļā Jums ir visas iespējas izmainīt savu privāto dzīvi. Nav izslēgts, ka kaut kāda Jūsu partnera rīcība kļūs par “pēdējo pilienu” un Jūs izlemsiet aiziet, lai sāktu visu no baltas lapas ar kādu, kas vairāk atbilst Jūsu prasībām. Ja Jūs pašlaik vēl esat brīvi, tad, acīmredzot, Jūs izrādīsiet iniciatīvu un centīsieties apburt kādu pretējā dzimuma pārstāvi.

DVĪNIS

Šajā nedēļā uz Jūsu privāto dzīvi ietekmi atstās cilvēks, kurš jūt pret Jums atbildību. Ja Jūs pašlaik esat brīvi, tad pastāv iespējamība, ka kāds Jūs var iepazīstināt ar Jūsu potenciālo mīlas partneri. Ja vairs neesat brīvi, tad Jūsu laulātais partneris, acīmredzot, centīsies izmainīt Jūsu abu savstarpējās attiecības, padarot tās daudz praktiskākas un paredzamākas.

VĒZIS

Šajā nedēļā nav vērts savam reālajam vai potenciālajam partnerim dot iemeslu greizsirdībai. Necentieties ar tik vienkāršu veidu pievērst šī cilvēka uzmanību un tādā veidā atsvaidzināt šīs attiecības. Nekas labs no tā nesanāks, Jūs tikai izprovocēsiet strīdu un piespiedīsiet viņu šaubīties par Jūsu labvēlību.

LAUVA

Šajā nedēļā pastāv gadījuma seksa iespējamība. Nav izslēgts, ka Jūs tādā veidā cīnīsieties ar garlaicību vai arī negaidīti izlemsiet atsvaidzināt atmiņas par senām dienām un attiecībām. Tas ir vienlīdz aktuāli gan tiem, kas vēl brīvi, gan tiem, kas aizņemti.

JAUNAVA

Šajā nedēļā Jūs savam reālajam vai potenciālajam partnerim izrādīsiet visaugstāko uzticību. Visticamāk, ka tas visnotaļ labvēlīgi atsauksies uz Jūsu savstarpējām attiecībām. Ja Jums jau ir pastāvīgs seksuālais partneris, tad pastāv liela iespējamība, ka Jums pieteiksies bērniņš.

SVARI

Šajā nedēļā Jums privātajā dzīvē ir gaidāmas kaut kādas pozitīvas pārmaiņas. Liela iespējamība, ka tās būs Jūsu apziņas augšanas vai arī dzīves redzējuma izmaiņu rezultāts. Tas ir vienlīdz aktuāli gan tiem, kas jau precējušies, gan tiem, kas vēl brīvi un meklē savas otrās pusītes.

SKORPIONS

Šajā nedēļā ir iespējama nejauša seksuāla tuvība. Nav izslēgts, ka Jūs šo īslaicīgo sakaru atļausieties izklaides dēļ vai arī tāpēc, lai it kā atriebtos savam bijušajam partnerim. Esiet uzmanīgāks – Jūsu izlaidība var kļūt par nopietnu nepatikšanu iemeslu, kā arī diez vai Jūs no šī pasākuma gūsiet kādu baudu.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā Jūsu tagadne, visticamāk, sajauksies ar pagātni. Ja Jūs pagaidām vēl esat brīvi, tad pastāv iespējamība, ka atjaunosiet attiecības ar kādu, ar kuru sen atpakaļ izšķīrāties pēc paša iniciatīvas. Ja esat iestūrējuši laulības ostā, tad pārskatiet savas vērtības un pacentieties izmainīt negatīvo situāciju, kas radusies kādu laiku atpakaļ.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā Jūs, visticamāk, izlemsiet upurēt kādus savus principus. Liela iespējamība, ka tas būs vajadzīgs, lai izrautos no kaut kāda apburtā loka un ievestu Jūsu attiecības ar potenciālo vai reālo partneri pavisam citā līmenī.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā Jums, visticamāk, nāksies tikt galā ar kādu senu problēmu, kas skar Jūs un Jūsu partneri. Liela iespējamība, ka tieši Jūs būsiet spiests ar to tikt galā, ja vien, protams, Jūs arī turpmāk plānojat ar šo cilvēku būt kopā. Ja pagaidām esat brīvi, tad šajā periodā diez vai kaut kas mainīsies.

ZIVIS

Šajā nedēļā privātajā dzīvē Jūs gaida kaut kādas patīkamas pārmaiņas, kuras Jūs paši arī ierosināsiet. Lai ko Jūs arī neuzsāktu, tas viss labvēlīgi atsauksies uz Jūsu savstarpējām attiecībām ar reālo vai potenciālo  partneri un ievērojami paaugstinās Jūsu vērtību šī cilvēka acīs.

Leave a Comment