Mīlestības Horo***ps no 25. aprīļa – 1. maijam

AUNS

Šajā nedēļā Jūs varat censties piespiest savam potenciālajam vai reālajam partnerim pierādīt Jums viņu jūtu patiesumu un nolūku nopietnību, tomēr pastāv iespējamība, ka Jūs tam izvēlēsieties visnotaļ nepiemērotu taktiku un rezultātā būsiet spiesti viņam atvainoties par šo rīcību.

VĒRSIS

Šajā nedēļā Jums vajadzētu izvairīties no jaunu attiecību sākšanās, kā arī no jauniem potenciālajiem partneriem, jo pastāv liela iespējamība, ka Jums blakus parādīsies cilvēks, kuru ir ieinteresējušas Jūsu finanses vai arī kāds Jūsu īpašums. Tas ir vienlīdz aktuāli gan brīvajiem, gan aizņemtajiem Vēršiem.

DVĪŅI

Šajā nedēļā var gadīties, ka kāds Jums piedāvā savu roku un sirdi. Ja Jūs jau esat precējies, tad Jūs ar laulāto partneri gaida kādas svarīgas vienošanās noslēgšana, kas vēl ilgi ietekmēs Jūsu ģimenes dzīvi. Ja esat brīvs, tad šajā nedēļā ir iespējama visnotaļ perspektīva iepazīšanās.

VĒZIS

Šajā nedēļā Jūs varat saskarties ar netaisnīgu attieksmi pret Jums no sava potenciālā vai reālā partnera puses. Iespējamas subjektīvas “piesiešanās” un nepamatotas apsūdzības, kuras izraus Jūs no komforta zonas. Pacentieties šim cilvēkam pretoties un pierādīt, ka viņš savos minējumos kļūdās.

LAUVA

Šajā nedēļā Jūsu potenciālais vai reālais partneris, visticamāk, kaut kādā veidā kompensēs to, ko Jūs izdarījāt, lai uzlabotu Jūsu savstarpējās attiecības. Iespējams, ka no viņa puses tas būs kāds īpašs pateicības akts un Jūs dabūsiet kādu dāvanu vai arī apstiprinājumu tam, ka Jūsu pieliktās pūles nebija veltas.

JAUNAVA

Šajā nedēļā Jums tiek rekomendēts izbēgt no jauniem partneriem un gadījuma sakariem, jo pastāv liela iespējamība, ka beigās atradīsieties diezgan dīvainā un neērtā situācijā, kas liks Jums zaudēt šī vīrieša uzticību. Tas ir vienlīdz aktuāli gan tiem, kas vēl brīvi, gan tiem, kas aizņemti.

Izlasi arī: Maija mēneša Horo***ps visām zodiaka zīmēm

SVARI 

Šajā nedēļā Jums, visticamāk, nāksies pieņemt kādu svarīgu lēmumu attiecībā uz Jūsu mīļoto cilvēku. Nav fakts, ka Jums tam pietiks spēka, tāpēc, iespējams, ka Jūs dosiet priekšroku laika vilkšanai nevis tūlītējai lēmuma pieņemšanai. Ja Jūs šobrīd esat brīvs, tad šajā periodā zvaigznes nekādas dižās izmaiņas nesola.

SKORPIONS

Šajā nedēļā pastāv iespējamība atsākt kādus senus konfliktus ar savu potenciālo vai reālo partneri. Iespējams, ka Jūs kaut kad devāt viņam laiku, lai visu apdomātu, taču viņš tā arī nepieņēma nekādu lēmumu un neizdarīja nekādus secinājums, tāpēc Jūs tagad viņam sarīkosiet mazu scēnu. Ja esat brīvs, tad šajā periodā diez vai kas šajā jomā mainīsies.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā Jūs, visticamāk, it visā pavedināsiet savu potenciālo vai reālo partneri. Nav izslēgts, ka paaugstinātā seksuālā aktivitāte būs vērsta nevis tajā virzienā, lai gūtu baudu, bet gan tajā, lai parādītu savu varu vai apmierinātu savas intereses.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā Jūs, visticamāk, darīsiet visu iespējamo, lai uzlabot Jūsu savstarpējās attiecības ar mīļoto cilvēku. Nav izslēgts, ka Jums pret šo cilvēku pastiprināsies jūtas. Ja Jūs pagaidām esat brīvs, tad ir iespējama tikšanās, kas kļūs par pirmo soli pretī skaistai un abpusējai mīlestībai.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā ir iespējams kaislīgas aizraušanās sākums. Nav izslēgts, ka Jūs mainīsiet savus principus un negribēsiet aizdomāties par to, ka Jūsu jaunais izredzētais neatbilst Jūsu prasībām. Ja esat precējies, tad, visticamāk, ka Jums kādu svarīgu sarunu ar Jūsu laulāto partneri vajadzētu atlikt uz vēlāku laiku.

ZIVIS 

Šajā nedēļā Jums nevajadzētu savu privāto dzīvi apspriest ar draugiem, jo pastāv iespējamība, ka kāda izteiktas viedoklis spēs izmainīt Jūsu attieksmi pret potenciālo vai reālo partneri, negatīvi ietekmējot Jūsu savstarpējās attiecības. Izvērtējiet šo situāciju patstāvīgi.

 

 

Leave a Comment