Mīlestības horoskops no 26. decembra – 1. janvārim

 

newyears

 

AUNS

Auniem šī gada pēdējā nedēļa mīlestības jomā solās būt stabila – kardinālas izmaiņas nav gaidāmas. Šis periods paies mierīgi, bez negatīvām emocijām un pilnīgā harmonijā ar Jūsu partneri. Šādu atmosfēru var izpostīt tikai un vienīgi ļoti nopietnas nesaskaņas, tāpēc pacentieties “ieslēgt” savu dabisko empātiju un esiet ļoti uzmanīgi attiecībā pret savas otrās pusītes garastāvokļa maiņām. Tiem Auniem, kas vēl atrodas meklējumos, lielas cerības vajadzētu likt uz Vecgada vakaru, jo pilnīgi iespējams, ka kādā ballītē satiksiet savu īsto mīlestību!

 

VĒRSIS

Vēršiem šī nedēļa atnesīs dažādas sadzīviska rakstura nesaskaņas ar mīļotajiem cilvēkiem. Emocijas var kļūt ļoti sakāpinātas, taču zvaigznes Jums iesaka likt lietā maksimālas pūles un savaldīt sevi. Atcerieties, ka strīdi vēl nevienu nav padarījuši laimīgu, un padomājiet, kādos tieši jautājumos Jūs esat pārāk piekasīgi. Brīvajiem Vēršiem ir vērts vērīgāk palūkoties apkārt, jo pilnīgi iespējams, ka Jūsu liktenis slēpjas Jūsu draugu lokā.

 

DVĪŅI

Dvīņiem pēdējā gada nedēļa gatavo vairākus romantiskos pārsteigumus. Pacentieties uz situāciju paskatīties no dažādiem skatu punktiem un pienācīgi novērtējiet sava mīļotā cilvēka pūles. Brīvajiem Dvīņiem var palaimēties satikt savu mīlestību Jaunā gada sagaidīšanas burzmā, tāpēc nebaidieties doties uz ļaužu pārpildītām vietām.

 

VĒZIS

Vēžiem šajā nedēļā vajadzētu pamēģināt nedaudz dažādot savas romantiskās attiecības. Negaidīts un neparasts randiņš noteikti palīdzēs atsvaidzināt Jūsu jūtas un piešķirs attiecībām avantūrisma dzirksti, tāpēc uzņemieties iniciatīvu un uz priekšu – pretī piedzīvojumiem! Vēžiem, kas vēl nav sastapuši savu otro pusīti, ir vērts ieklausīties savu radinieku padomos – pilnīgi iespējams, ka kāds no viņiem Jūs iepazīstinās ar Jūsu likteni.

 

LAUVA

Lauvām šī nedēļa var atnest vilšanos attiecībās. Morālā manipulācija var sagādāt Jums ļoti nepatīkamas sajūtas, taču, ja godīgi izstāstīsiet savai otrajai pusītei to, kas tieši Jūs uztrauc, situāciju būs iespējams labot. Brīvajām Lauvām vajadzētu vērīgāk paskatīties uz nesen iegūtajām paziņām, pacenšoties viens otru labāk iepazīt.

 

Lasi vēl: 3 Zodiaka zīmes, kuru pārstāvji 2017. gadā negaidīti uzlabos savu finansiālo stāvokli

JAUNAVA

Jaunavām kopā ar savu otro pusīti šajā nedēļā var nākties risināt kaut kādus sadzīves jautājumus, svētku burzma Jūs pilnībā būs ierāvusi sevī, taču kopīga Vecgada vakara plānošana noteikti stiprinās Jūsu attiecības. Jaunavām, kas atrodas savas otrās pusītes meklējumos, zvaigznes iesaka nesteigties notikumiem pa priekšu un sagaidīt vispirms Jauno gadu!

 

SVARI

Svariem šī nedēļa mīlestības jomā var kļūt par īstu izaicinājumu. Jums var nākties pieņemt kādu sarežģītu lēmumu un no tā neatkāpties. Pacentieties būt godīgi paši pret sevi un nebaidieties skaļi izteikt savas pretenzijas, jo tās ir pilnībā pamatotas. Brīvie Svari jau pirmajās 2017. gada dienās var gaidīt tikšanos ar savu iespējamo otro pusīti.

 

SKORPIONS

Skorpioniem šī nedēļa var izrādīties emocijām piesātināta. Nestabilitāte var novest pie pastāvīgiem strīdiem un nesaskaņām. Labot šo situāciju palīdzēs Jūsu prasme piekāpties un rūpēties ne tikai par sevi, bet arī par partnera emocionālo komfortu. Brīvie Skorpioni pavisam drīz sagaidīs liktenīgo tikšanos!

 

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem zvaigznes šajā nedēļā iesaka kaut ko pamainīt savās romantiskajās attiecībās. Spontāns brauciens vai kāda negaidīta dāvana palīdzēs Jums no jauna pamodināt piedzīvojuma garu Jūsu pārī. Nebaidieties būt neparedzami – tas noteikti nāks par labu Jūsu kopdzīvei! Brīvajiem Strēlniekiem avantūrisma gars un tieksme pēc visa neparastā jau pavisam drīz palīdzēs sastapt lielo mīlestību!

 

MEŽĀZIS

Mežāžiem šajā svētku periodā par vislabāko mīlestības izpausmi kalpos partnera atbildības sajūta un palīdzība, taču arī tad, ja Jums liekas, ka Jūs darāt daudz vairāk, nesteidzieties izteikt savas pretenzijas un konfliktēt. Iespējams, ka Jūsu mīļotais cilvēks ir aizņemts ar kāda pārsteiguma gatavošanu, bet Jūsu vārdi viņu vienkārši aizskars. Mežāžiem, kas vēl nav satikuši savu otro pusīti, noteikti nav vērts uzreiz mesties jaunā romānā, jo patiesās jūtas pie Jums atnāks nedaudz vēlāk.

 

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem šī nedēļa atnesīs diezgan daudz sīku likstu un nesaskaņu ar mīļoto cilvēku. Nesastrīdēties pa īstam Jums palīdzēs humora izjūta un prasme ātri un bez apvainojuma visu aizmirst. Pacentieties savai otrajai pusītei veltīt pēc iespējas vairāk laika un uzmanības, tad arī no konfliktiem nebūs ne miņas. Brīvajiem Ūdensvīriem zvaigznes iesaka savu mīlestību meklēt ceļojuma laikā!

 

ZIVIS

Zivīm šī svētku nedēļa sola dažas visnotaļ negaidītas iepazīšanās, no kurām viena var novest arī pie strīda ar Jūsu mīļoto cilvēku. Novērst šo konfliktu Jūs varēsiet tikai ar godīguma un patiesuma izrādīšanu jūtās. Brīvajām Zivīm satikt savu mūža mīlestību palīdzēs kāds sens draugs.

 

 

Leave a Comment