Mīlestības Horo***ps no 28. marta – 3. aprīlim

Izlasi arī: Mīlestības un saderības Horo***ps katrai zīmei

AUNS

Diez vai Tev šajā nedēļā gaida kādi spilgti notikumi mīlas frontē. Visticamāk, ka Tu labprātīgi izlemsi distancēties no pretējā dzimuma pārstāvjiem, lai tiktu galā pati ar sevi – sakārtotu savas domas un vēlmes. Tas ir vienlīdz aktuāli gan aizņemtajām, gan brīvajām sievietēm!

VĒRSIS

Šajā nedēļā par Tavu uzmanību, ļoti iespējams, cīnīsies uzreiz divi vīrieši. Nav izslēgts, ka ar vienu no viņiem Tu uzsāksi romānu, kurš kaut kādā ziņā spēs izmainīt visu Tavu būtību. Ja esi jau precējusies, tad pastāv iespēja, ka Tavs laulātais draugs piedāvās Tev Jūsu savstarpējās attiecībās veikt kaut kādas korekcijas.

DVĪNIS 

Šajā nedēļā Tavs reālais vai potenciālais partneris var Tev izteikt kādu intriģējošu piedāvājumu. Tiesa gan, ka pastāv liela iespējamība, ka tas tik ļoti Tevi samulsinās un nobiedēs, kas Tu izvēlēsies no šī piedāvājuma atteikties, taču, ja Tevī mīt avantūrisma gars, tad, iespējams, Tu tam ļausies.

VĒZIS 

Šajā nedēļā Tavs reālais vai potenciālais partneris var sagādāt Tev kādu dārgu dāvanu vai apmierināt kaut kādas Tavas materiālās vajadzības. Nav izslēgts, ka ar šo cēlo žestu viņš centīsies iziet no tās situācijas, kurā Jūs abi kaut kādu iemeslu dēļ būsiet nokļuvuši.

LAUVA

Šajā nedēļā Tu vari atteikties izpildīt kaut kādus pienākumus, kurus iesākumā pati it kā labprātīgi būsi bijusi uzņēmusies un kas kaut kādā veidā skars Tavu partneri. Nav izslēgts, ka šādā veidā Tu vēlēsies sodīt savu vīrieti par kaut kādu viņa rīcību. Ja esi brīva, tad attiecībā uz to šajā nedēļā diez vai kaut kas mainīsies.

JAUNAVA

Liela iespējamība, ka šajā nedēļā Tu ar savu partneri piedzīvosi grandiozu skandālu. Nav izslēgts, ka viņš neattaisno kaut kādas Tavas cerības vai arī nenovērtē kaut kādu Tev pašsaprotamu rīcību, kurai par labu Tu izlēmi tieši tāpēc, lai uzlabotu Jūsu abu savstarpējās attiecības. Ja arī Tu vēl esi brīva, tad šis noteikti nav tas periods, kurā kaut kas varētu mainīties.

SVARI

Arī Tev šajā nedēļā zvaigznes sola strīdus starp Tevi un Tavu partneri. Nav izslēgts, ka par konflikta iemeslu kļūs Tava tiekšanās pēc maksimālisma un nevēlēšanās uzklausīt partnera argumentus, taču nevajag pasauli dalīt melnajā un baltajā!

SKORPIONS

Šajā nedēļā Tevi gaida kāda interesanta iepazīšanās, kas var izrādīties ļoti perspektīva. Liela iespējamība, ka blakus Tev uzradīsies kāds ļoti seksuāls un pietiekami gudrs vīrietis, kas izraisīs Tevi ļoti intensīvu interesi. Ja esi jau precējusies, tad, iespējams, ka Tavs laulātais partneris Tevi ļoti pozitīvi spēs ietekmēt.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā Tavs partneris var kļūt par kaut kādu negatīvu emociju iemeslu. Nav izslēgts, ka viņš publiski uzvedīsies kaut kā ne visai adekvāti, kas ietekmēs arī Tevi un, protams, nostādīs Tevi paziņu priekšā visai neveiklā situācijā, kas arī kalpos par Jūsu lielā strīda iemeslu.

MEŽĀZIS 

Šajā nedēļā Tev parādīsies lieliska izdevība uzlabot attiecības ar savu reālo vai potenciālo partneri un pārnest tās pavisam citā līmenī. Galvenais – nebaidies ņemt iniciatīvu savās rokās un mainīt to, kas Tevi neapmierina, un atceries – ja palaidīsi šo izdevību garām, ilgi nāksies nožēlot!

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā Tev blakus var parādīties vīrietis, kas ir jaunāks par Tevi. Nav izslēgts, ka viņš Tev tik ļoti iepatiksies, ka kopā ar viņu izvēlēsies piepildīt kaut kādas savas seksuālās fantāzijas vai arī pakļausi viņu kādam psiholoģiskam eksperimentam. Ja esi aizņemta, tad nav vērts ticēt baumām, kas attiecas uz Tavu izredzēto!

ZIVIS 

Tev ar savu reālo vai potenciālo partneri šajā nedēļā zvaigznes sola nelielus kašķus. Nav izslēgts, ka šis vīrietis centīsies kaut ko Jūsu abu attiecībās izmainīt, bet Tev liksies, ka tas galīgi ir nelaikā, turklāt vēl nepareizi un pat amorāli. Esi drosmīgāka!

Leave a Comment