Mīlestības horoskops no 7. – 13. martam

lejupielāde (1)

AUNS

Šajā nedēļā pirmajā plānā izvirzīsies Jūsu personīgā dzīve.

Privātās dzīves dēļ Jūs šonedēļ visticamāk būsiet gatava upurēt kaut kādus principus, ieradumus un intereses. Tomēr pirms tam vajadzētu kārtīgi padomāt – vai Jums tas dos to, ar ko esat rēķinājušās?! Tas šonedēļ ir aktuāli gan tām, kas pagaidām vēl ir brīvas, gan tām, kas jau aizņemtas!

 

 

 

Lionesse-All-About-the-Taurus-Woman

VĒRSIS

Diemžēl Vēršiem šajā nedēļā attiecības ar otro pusīti varētu mainīties ne uz to labāko pusi.

Šajā nedēļā kaut kādi no Jums neatkarīgi apstākļi var negatīvi ietekmēt attiecības ar Jūsu vīrieti. Nav izslēgts, ka pēc kaut kādiem notikumiem Jums nāksies atjaunot savstarpējo uzticību un no jauna mēģināt atrast kopēju valodu. Ja pašlaik esat brīva, tad šajā periodā diez vai kas mainīsies!

 

 

gemini-woman-compatibility

DVĪNIS

Jūsu pūles šajā nedēļā tiks attiecīgi novērtētas.

Šajā nedēļā pie Jums kaut kādā veidā atmaksāsies tas, ko esat līdz šim darījis sava reālā vai potenciālā partnera labā. Nav izslēgts, ka šis cilvēks beidzot novērtēs kaut kādu Jūsu rīcību un atmaksās Jums to ar īpašu labvēlību Jums – tieši tādā veidā, kā Jums patīk!

 

 

VĒZIS

Šajā nedēļā pacentieties nelikt lielas cerības uz savu partneri.

Jūsu vīrietis šonedēļ visticamāk liks Jums kaut ko gaidīt, un tas kļūs par iemeslu sarūgtinājumam un liekiem uztraukumiem. Nav izslēgts, ka šī cilvēka dēļ Jūs atcelsiet kaut kādus savus plānus, taču beigās tas būs velti izšķiests laiks. Ja esat brīva, tad šajā nedēļā zvaigznes nesola neko tādu, kas šo Jūsu statusu varētu mainīt!

 

taurus-man-leo-woman-compatibility

LAUVA

Jums šajā nedēļā zvaigznes sola liktenīgu tikšanos. 

Šajā nedēļā ir pastāv liela iespējamība, ka Jūs satiksiet cilvēku, kas ar laiku kļūs ne tikai par Jūsu otro pusīti, bet arī draugu un atbalstu ne tikai Jums, bet arī Jūsu tuvākajiem. Ja tomēr esat jau ar kādu kopā, tad zvaigznes Jums iesaka parunāt ar tiem cilvēkiem, kuriem Jūs uzticaties, jo šīs sarunas nesīs labvēlīgu ietekmi Jūsu savstarpējām attiecībām ar otro pusīti.

 

images (3)

JAUNAVA

Daži no Jums šajā nedēļā varētu nopietni apsvērt domu par šķiršanos. 

Zvaigznes saka, ka šajā nedēļā pastāv ļoti liela iespējamība, ka Jūs varētu gribēt pielikt punktu savām esošajām attiecībām ar savu partneri. Nav izslēgts, ka par iemeslu šim solim kalpos  Jūsu nevēlēšanās izdabāt šī cilvēka kaprīzēm un būt viņam mātes vietā. Un tomēr padomājiet – varbūt ir vērts atrast kompromisu?!

 

capricorn-man-libra-woman-compatibility (1)

SVARI

Šajā nedēļā Jūs mainīsiet ierasto attiecību modeli ar savu partneri.

Visticamāk, ka šī nedēļa būs pārmaiņu laiks, jo Jūs mainīsiet kaut kādus ieradumus, kas pārvērtīs Jūsu privāto dzīvi līdz šim Jums vēl nebijušā veidā. Nav izslēgts, ka vēlēsieties pārbaudīt, kas notiks, ja mazliet atslābsiet un zaudēsiet mazliet kontroli pār sevi!

 

 

scorpio-woman-compatibility

SKORPIONS

Šajā nedēļā Jūs centīsieties izvairīties no jebkurām pārmaiņām attiecībās ar savu partneri. 

Šonedēļ viss ritēs savu ierasto gaitu, jo Jūs noteikti atteiksieties kaut ko mainīt savā personīgajā dzīvē. Ir liela iespējamība, ka Jūs būs pārņēmis slinkums un Jūs nekādi nereaģēsiet uz Jūsu partnera centieniem izrādīt iniciatīvu, lai ieviestu Jūsu attiecības kaut kādas pārmaiņas.

 

capricorn-man-sagittarius-woman-compatibility

STRĒLNIEKS

Šī nedēļa Tev sola liktenīgu tikšanos!

Šajā nedēļā zvaigznes Jums sola abpusējas mīlestības iespējamību! Ir ļoti liela iespējamība, ka tieši šī būs tā liktenīgā nedēļa, kad Jūs satiksiet kādu, ar kuru vēlēsieties veidot ģimeni. Ja esat jau aizņemta, tad visticamāk, ka Jūs ar partneri apvienos kaut kas ļoti svarīgs, kas labvēlīgi atsauksies uz Jūsu jūtām pret šo cilvēku.

 

gemini-man-capricorn-woman-compatibility

MEŽĀZIS

Šonedēļ Jūs mīlestības dēļ būsiet gatavas nest upurus!

Šajā nedēļā Jūs nesīsiet kādu upuri, lai saglabātu normālas savstarpējās attiecības ar savu otro pusīti, bet nav fakts, ka šis cilvēks novērtēs šo Jūsu rīcību, tāpēc vēlreiz padomājiet, vai ir vērts šo upuri nest un rīkoties Jūsu interešu labā?!

 

aquarius-man-compatibility-aquarius-woman

ŪDENSVĪRS

Pacentieties šonedēļ nepieņemt neapdomīgus lēmumus.

Šonedēļ pastāv iespēja, ka Jūs varētu sastapt kādu citu vīrieti, kura dēļ Jūs iedragāsiet savās esošās attiecības. Ja šis lēmums būs nepārdomāts un spontāns, drīz vien Jūs sagaidīsiet dziļu vilšanos! Ja esat brīva, tad iespējams, ka tieši šonedēļ satiksiet savu jauno simpātiju!

 

images (4)

ZIVIS

Šajā nedēļā Jūsu dzīve izmanīsies, pateicoties kādai interesantai iepazīšanās reizei!

Šajā nedēļā Jums blakus var parādīties cilvēks, kas ar laiku mainīs ne tikai Jūsu dzīvi, bet arī pasaules redzējumu. Ja esat ar kādu kopā, tad nav izslēgts, ka Jūsu vīrietis Jums sagādās patīkamu pārsteigumu – iespējams, uzaicinās doties kopā ar viņu kādā tuvākā vai tālākā ceļojumā.

Leave a Comment