Mīlestības horoskops no 8. – 14. augustam

AUNS

Šajā nedēļā Jūs savam partnerim varat uzrīkot kādu testu, tomēr nav fakts, ka tā rezultāti Jūs iepriecinās, tāpēc būtu vēlams nogaidīt ar eksperimentiem un neprasīt no viņa kaut ko nereālu. Ja Jūs pagaidām vēl esat brīvi, tad šajā periodā diez vai kas šajā jomā mainīsies.

VĒRSIS

Šajā nedēļā attiecībās ar reālo vai potenciālo partneri Jums nāksies ņemt iniciatīvu savās rokās un panākt no šī cilvēka to, ko Jūs jau ļoti sen vēlaties, taču ja runa iet tikai par seksu, tad pastāv lielas vilšanās iespēja.

DVĪŅI

Šajā nedēļā starp Jums un Jūsu partneri prioritāšu atšķirību vai mirkļa iegribu dēļ var izvērsties kāds konflikts. Kādam no Jums nāksies piekāpties, tomēr nav fakts, ka Jūs abi būsiet gatavi upurēt savas intereses, tā kā šis strīds noteikti var ievilkties uz ilgāku laiku. Ja esat brīvi, tad šajā periodā diez vai kas būtiski mainīsies.

VĒZIS

Šajā nedēļā Jūs gaida kāds visnotaļ priecīgs notikums, kas tā vai citādi būs saistīts ar Jūsu privāto dzīvi. Ja Jūs vēl joprojām esat brīvi, tad nav izslēgta abpusējas mīlestības iespējamība, bet, ja esat jau attiecībās vai precējušies, tad šis ir ļoti labvēlīgs laiks bērniņa ieņemšanai.

LAUVA

Šajā nedēļā pastāv iespējamība iepazīties ar kādu ļoti satriecošu, bet despotisku personību. Jums ir izredzes uz romānu, taču tad Jums nāksies piekāpties un nedominēt. Ja Jūs jau esat attiecībās, tad šajā nedēļā Jums, iespējams, nāksies atzīt laulātā partnera pārākumu un piekrist kādam no viņa lēmumiem.

JAUNAVA

Šajā nedēļā Jums blakus var parādīties cilvēks, kurš potenciāli būs gatavs gandrīz uz visu Jūsu labā. Ja Jūs spēsiet viņu noturēt, tad Jums ļoti ilgu laiku nekas nebūs nepieciešams. Ja esat jau precējušies, tad, iespējams, ka Jūsu partneris Jūs pārsteigs un dāvās Jums pozitīvas emocijas.

SVARI

Šajā nedēļā Jums būs ļoti grūti vienoties par kaut ko ar savu partneri. Liela iespējamība, ka Jūs viens uz otru par kaut ko apvainosieties un kā šķīrējtiesnesis Jūsu attiecībās iejauksies kāda trešā persona. Ja Jūs esat brīvi, tad šajā nedēļā pastāv iespēja iemīlēties, taču pagaidām tas būs tikai vienpusēji.

SKORPIONS

Šajā nedēļā Jūsu partneris var atteikties Jūs atbalstīt. Iespējams, ka viņš izlems, ka kaut kādai situācijai Jums ir jāiet cauri bez apkārtējo palīdzības vai arī viņam vienkārši būs slinkums. Ja vēl joprojām esat brīvi, tad esošajā periodā šajā jomā diez vai kas mainīsies.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā Jūs gaida pastiprināta seksuālā aktivitāte, kas novedīs Jūs pie diezgan neordināriem un riskantiem soļiem. Visticamāk, Jūs būsiet gatavi uz visu, lai kāda konkrēta persona nokļūtu Jūsu gultā, turklāt tas ir vienlīdz aktuāli gan tiem, kas vēl brīvi, gan tiem, kas jau attiecībās.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā Jūsu partneris var uzvesties visnotaļ dīvaini vai pat nepieņemami. Nav izslēgts, ka Jūs viņu par to sodīsiet, jo nevarēsiet viņam tik viegli piedot to, ka viņa dēļ nonācāt ļoti neveiklā situācijā. Ja Jūs vēl joprojām esat brīvi, tad maz ticams, ka šajā periodā kaut kas būtiski mainīsies.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā pastāv emocionālās stagnācijas iespēja, kas padarīs Jūs nejūtīgu pret pretējo dzimumu. Iespējams, ka Jūs uz laiku izvēlēsieties pārtraukt jebkura veida saziņu, lai pārdomātu kaut kādu situāciju, kas būs saistīta mīlestības jomu, turklāt tas ir vienlīdz aktuāli gan tiem, kas jau attiecības, gan tiem, kas vēl brīvi.

ZIVIS

Šajā nedēļā Jums, iespējams, būs jāsaskaras ar spēcīgu kārdinājumu. Nav izslēgts, ka Jūs iepazīsieties ar cilvēku, kurš ar Jums vēlēsies intīmu tuvību, tomēr kaut kādu iemeslu dēļ Jūs atteiksieties no šīs iespējas, turklāt tas ir vienlīdz aktuāli gan tiem, kas vēl brīvi, gan tiem, kas jau attiecībās.

Leave a Comment