Lielais mīlestības horoskops novembrim- esiet piesardzīgi!

milestibas-horoskops-novembrim

AUNS

Brīvajiem Auniem novembrī var izdoties uzsākt attiecības, kas, visticamāk, būs balstītas tikai un vienīgi uz seksu, jo jau iesākumā Jūs no šī sakara arī neko vairāk negaidīsiet, kas nozīmē to, ka, arī dalot ar šo cilvēku vienu gultu, Jūs viņu savā dzīvē un sirdī nelaidīsiet.

Ja Jūs jau esat attiecībās, tad periodā no 1. – 11. novembrim Jūs daudz vairāk laika pavadīsiet kopā ar savu otro pusīti, atbalstot viņa aizraušanās un kādu ambiciozu nodomu realizāciju, bet pēc 11. datuma ir iespējamas vienaldzības lēkmes un aktīva nevēlēšanās darīt to, ar ko Jūsu otrā pusīte var tikt galā pati patstāvīgi.

 

VĒRSIS

Brīvie Vērši novembrī var satikt kādu, ar kuru viņi vēlāk varēs izveidot uzticamu un ilglaicīgu savienību. Liela iespējamība, ka, liekot lietā kopīgas pūles, Jūs vispirms ar šo cilvēku ļoti satuvināsieties, bet pēc tam jau dzīvosiet kopā.

Ja Jūs jau esat attiecībās, tad periodā no 1. – 11. novembrim Jūs pilnīgi iespējams atbrīvosiet savu otro pusīti no kaut kādām iracionālām vēlmēm un tieksmes pēc neatkarības. Nāksies parādīt, ka ir vērtības, no kurām būtu vienkārši muļķīgi tik viegli atteikties. Pēc šī perioda Jūs abus apvienos kaut kādas kopīgas lietas – piemēram, braucies pie radiniekiem.

 

DVĪŅI

Brīvie Dvīņi novembrī var negaidīti piekrist attiecībām ar kādu, kurš jau labu laiku neatlaidīgi cenšas to panākt. Liela iespējamība, ka Jūs beidzot sapratīsiet to, ka šis cilvēks Jums var piedāvāt ne tikai seksuāla rakstur attiecības, bet arī uzticību, stabilitāti un atbalstu.

Ja Jūs jau esat attiecībās, tad periodā no 1. – 11. novembrim varat sastrādāt muļķības, izvēloties būt neatkarīgi, bet pēc šī perioda Jums nāksies iemācīties dzīvot ar iepriekšējo lēmumu sekām.

 

VĒZIS

Brīvie Vēži novembrī var iemīlēties cilvēkā, kurš būs vienkārši atbraucis ciemos, tāpēc, ja arī Jums ar viņu izveidosies kāda saikne, tad tas burtiski uz dažām dienām, jo pēc tam viņš pazudīs no Jūsu redzes loka. Turiet sevi rokās un neļaujieties kaut kādām jūtām, jo liekas ciešanas Jums noteikti nav nepieciešamas.

Ja Jūs jau esat attiecībās, tad periodā no 1. – 11. novembrim ir iespējams kāds ģimenes brauciens, bet pēc šī perioda nav izslēgti nopietni strīdi, kas var Jūsu attiecībās ierosināt krīzi, un Jūs vienkārši vēlēsieties no visa aizbēgt.

 

LAUVA

Brīvās Lauvas novembrī var iesaistīties šaubīgās seksuāla rakstura attiecībās, turklāt nav izslēgts, ka miesiskās baudas dēļ Jūs sasaistīsieties ar cilvēku, kurš pilnīgi noteikti Jums neder, bet Jūs pacietīsiet viņa sarežģīto raksturu un pastāvīgi ar viņu strīdēsieties. Vai Jums tas ir vajadzīgs?!

Ja Jūs jau esat attiecībās, tad periodā no 1. – 11. novembrim Jūs aktīvi organizēsiet visādus kopīgus pasākumus, bet pēc pēc šī perioda ir iespējami strīdi, kuru iemesls būs kaut kādi pagātnes grēki un pastāvīgie izteicieni par to, ka Jūs kaut kas neapmierina.

 

JAUNAVA

Brīvās Jaunavas novembrī var uzsākt attiecības, kas būs balstītas uz aprēķinu. Lielas iespējamība, ka blakus Jums uzradīsies cilvēks, kas ne tik daudz meklē tieši mīlestību, bet gan stabilitāti, un grib mainīt savu personīgo statusu. Iespējams, ka viņš Jums izteiks kādu izdevīgu piedāvājumu, no kura Jūs nespēsiet atteikties.

Ja Jūs jau esat attiecībās, tad periodā no 1. – 11. novembrim ir gaidāmi strīdi, kuriem par iemeslu, visticamāk, būs Jūsu otrās pusītes bezatbildība, bet pēc šī perioda Jūsu attiecības ar šo cilvēku kļūs stiprākas.

 

SVARI

Brīvie Svari novembrī var satikt kādu, kura mērķis pilnīgi noteikti nav nopietnas attiecības. Ja Jūs to pieņemsiet, uzsāksiet kaislīgu romānu bez jebkādām savstarpējām saistībām, taču, ja intrigas Jums nav pieņemamas, tad Jums vajadzētu izvēlēties draudzīgu un nekaitīgu flirtēšanu.

Ja Jūs esat attiecībās, tad periodā no 1. – 11. novembrim Jums regulāri būs jāpavada sava otrā pusīte kaut kādos braucienos, pielāgojoties viņa grafikam, bet pēc šī perioda tas viss Jums var apnikt, kā rezultātā Jūs varat sākt aizstāvēt savas intereses un tiesības rīkoties ar savu laiku patstāvīgi.

 

SKORPIONS

Brīvos Skorpionus novembrī gaida tikšanās ar kādu, kurš gribēs izmantot kādu no viņa spējām vai personības iezīmēm, lai sasniegtu savus ambiciozos mērķus, taču, ja Jūs tam tiešām piekritīsiet, tad arī paši no šīm attiecībām gūsiet ne mazums labuma, kā rezultātā pat varēsiet realizēt arī dažas no savām ambīcijām.

Ja Jūs esat attiecībās, tad periodā no 1. – 11. novembrim Jums nāksies izdabāt savam mīļotajam cilvēkam, lai iegūtu ko tādu, ko bez pazemības nav iespējams dabūt, bet pēc šī perioda Jums abiem parādīsies kopīgs mērķis, kas kaut kādā veidā būs saistīts tieši ar materiālo labumu gūšanu.

 

Lasi vēl: Mīlestības horoskops- ko par Tevi stāsta mīlestības planēta Venēra!

 

STRĒLNIEKS

Brīvie Strēlnieki novembrī var uzsākt dienesta romānu, turklāt nav izslēgts, ka Jūs ar šo cilvēku atradīsieties visnotaļ nevienlīdzīgās pozīcijās. Ja Jūs spēsiet savās mīlas lietās nejaukt iekšā ambīcijas, tas būsiet laimīgi.

Ja Jūs jau esat attiecībās, tad periodā no 1. – 11. novembrim varat pieņemt lēmumu kardināli mainīt savu dzīvi, uzsākot pilnīgi jaunu etapu, kurā iegūsiet visu to, ko esat vēlējušies, bet pēc šī perioda Jums var nākties saskarties ar dažu cilvēku nosodījumu.

 

MEŽĀZIS

Brīvajiem Mežāžiem novembrī būs lieliska iespēja satikt savu otro pusīti, tomēr pastāv liela iespējamība, ka Jūs no sākuma būsiet diezgan izvairīgi, jo nevēlēsieties zaudēt personīgo brīvību, un tikai pēc tam atzīsieties tajā, ka esat iemīlējušies, pielaižot šo cilvēku sev tuvāk.

Ja esat attiecībās, tad periodā no 1. – 11. novembrim, lai izvairītos no strīdiem, nāksies rast kādu kompromisu, bet pēc šī perioda Jūs, acīmredzot, kaut kādā maznozīmīgā lietā piekāpsieties savam mīļotajam cilvēkam, lai pēc tam uzvarētu.

 

ŪDENSVĪRS

Brīvie Ūdensvīri novembrī var satikt kādu, kuram ir potenciāls kļūt ar viņu dzīves jēgu, taču iesākumā šis cilvēks Jūs kaitinās, liks justies neērti un biedēs ar savu kaisli.

Ja Jūs jau esat attiecībās, tad periodā no 1. – 11. novembrim Jūs gaida pastāvīgi kašķi, bet pēc šī perioda Jūsu otrā pusīte, iespējams, piespiedīs Jūs ievērot kaut kādus noteikumus.

 

ZIVIS

Brīvās Zivis novembrī var uzsākt attiecības ar kādu, kurš, iespējams, ar kādas viltības palīdzību panāks to, ka iemīlaties. Nav izslēgts, ka Jūs smalki pavedinās, un Jūs pat nepamanīsiet, kad būsiet jau piekrituši romānam, turklāt savu manipulatora talantu viņš izmantos arī pēc tam, tāpēc esiet piesardzīgi!

Ja esat attiecībās, tad periodā no 1. – 11. novembrim ir iespējami strīdi, kuru iemesls būs otrās pusītes vēsās izturēšanās dēļ un nevēlēšanās risināt problēmas, bet pēc šī perioda situācija uzlabosies un Jūsu attiecības tiks pārceltas pavisam citā līmenī.

Leave a Comment