Mīlestības nesaderība: Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuriem nav lemts būt kopā

Lauva

Vēži, Ūdensvīrs un Auns Lauvai ir biedējošākie dvēseles radinieki. Vēži ir pārāk vienkārši, lai dievinātu Ļvovu, Ūdensvīram tam nepietiek laika, un Auns padara pašu Lauvu greizsirdīgu. Lai kļūtu par Lauvas stipru pāri, šīm trim zīmēm ir radikāli jāpārskata sava uzvedība un pasaules uzskats. Izredžu ir maz, jo Lauva necieš aizvainojumu, nepatiesību un uzmanības trūkumu sev.

Jaunava

Jaunavām ir ļoti grūti saprasties ar citu Jaunavu. Jūs varat kļūt par ļoti lojāliem draugiem, bet mīlestība starp jums vienkārši nenotiek. Devu kaitina arī Zivju slinkums un iniciatīvas trūkums. Blakus Jaunavai vajadzētu būt ļoti spēcīgai gribai Zivīm. Arī ar Svariem šie cilvēki nesadzīvo, lai gan ir simpātijas – šeit svarīgi būt diplomātiskam.

Svari

Vienīgā zvaigžņu zīme, kas tev neder, ir Dvīņi. Viņa nepastāvība radīs nelīdzsvarotību attiecībās, taču pat šajā gadījumā joprojām pastāv izredzes uz veiksmīgu kopdzīvi un mīlestību. Svari ir patiesi unikāla zīme, jo tiem nav vai gandrīz nav problēmu ar 11 no 12 zīmēm.

Skorpions

Skorpioniem ir grūti ar visiem. Viņiem ir vismazāk problēmu un vislielākā apbrīna no Jaunavas, Dvīņiem un Ūdensvīra. No otras puses, šīs pašas Zīmes var jūs jebkurā brīdī pamest – īpaši Jaunava. Zvaigžņu eksperti nevar vienoties, tāpēc jums ir jāizlemj, ar ko būt labākam: ar tiem, kuri ir neatkarīgi un necietīs jūsu raksturu, vai ar tiem, kas paklausīgi izpildīs visus jūsu lūgumus.

Strēlnieks

Sliktākais, ka Strēlnieks ietekmē Vēzi un Zivis. Pirmie ir pārāk konservatīvi un mierīgi, savukārt otrie ir bezgala neaizsargāti un nespēj novērtēt Strēlnieka dinamisko dzīvesveidu. Problēma šajā gadījumā ir tiem, kas tevī ir iemīlējušies – tev ir jāpielāgojas tev, lai gan nekas neliedz tev kaut nedaudz atvēsināt degsmi.

Lasi arī: Kā atgūt spēkus saskaņā ar Zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Seši veidi, kā īstenot sapni

Mežāzis

Mežāži ir ļoti aizdomīgi un tajā pašā laikā loģiski un racionāli. Tāpēc viņi nesaprot Dvīņus un Ūdensvīrus. Mežāzim ir vissliktākā saderība ar Skorpionu, kas var likt pirmajam ienīst visu pretējo dzimumu kopumā, nevis tikai vienu no tā pārstāvjiem. Mežāži ir ļoti pieraduši pie cilvēka, tāpēc Skorpiona dēkas ​​un viņa turpmākā pazušana var padarīt Mežāzi par tādu, kuram kopumā ir svešas jebkādas jūtas.

Ūdensvīrs

Lauvas Ūdensvīram ir pārāk lepnas. Tas pēdējiem liek smieties, jo viņi vienkārši nesaprot, kāpēc cilvēki var sevi tik ļoti mīlēt. Svari, gluži pretēji, ir pārāk nedroši, kas arī Ūdensvīrā izraisa tikai smieklus. Ja šīm zīmēm izdosies izskaidrot savu uzvedību ar saprātīgiem argumentiem, tad būs zināmas iespējas mīlestībai vai draudzībai.

Zivis

Zivīm visgrūtāk ir dzīvot mīlestībā vai draudzībā ar citām Zivīm. Fakts ir tāds, ka šādā aliansē nav iniciatīvas. Tāpat Zivīm nepieciešama mīlestība un uzmanība, tāpēc Lauvas nekavējoties pazūd. Ar pārējo kopīgu valodu var atrast samērā viegli. Lauvām vai citām Zivīm nepieciešama iniciatīva un sirsnīgas jūtas, tāpat kā tev pašam. Tikai tādā veidā šādā savienībā būs iespējams dzīvot ilgu laiku.

Pārsteidzoši, ka Zvaigžņu zīmju savietojamība neticami spēcīgi ietekmē mīlestības attiecību panākumus. Mēs novēlam jums tikai tīru un bez mākoņiem mīlestību.

Leave a Comment