Mīlestības vēstule uz banknotes atkal apvieno divus mīlētājus…

Kad Denīze atrada šo 20 eiro banknoti, viņa bija šokēta par to, kas uz tās ir rakstīts.

11866240_10204432722127760_2658866392878925504_n

“Kristij, tas vienmēr esi bijis tu. Nāc un atrodi mani. Megana.”

Denīze nekavējoties ķērās pie Facebook vietnes, lai censtos atkal apvienot šos divus mīlētājus. Viņa ievietoja banknotes bildi un cerēja, ka abas iesaistītās puses tiks atrastas.

Tiklīdz kā viņa bija publicējusi fotogrāfiju, tā momentā izplatījās kā ugunsgrēks. Ļoti daudz cilvēku iesaistījās tajā, lai mīlestības vēstule nonāktu pie pareizajām acīm.

Nākamajā dienā Denīze saņēma tieši to, ko bija vēlējusies. Kristijs komentēja ievietoto bildi: “Esmu sazinājies ar Meganu. Viss ir kārtībā.”

Kristijs viņu attiecību laikā esot sarakstījis dziesmu par Meganu. Tās nosaukums bija: “Tā vienmēr esi bijusi tu” – gluži kā rakstīts mīlestības vēstulē.

Par nelaimi, šis pāris izšķīrās, Megana satika kādu citu.

Tomēr Kristijs piedāvā šim stāstam laimīgākas beigas. “Līdzko es pamanīju ievietoto bildi, es viņai piezvanīju. Viņa teica, ka uz banknotes to uzrakstījusi, kad maksājusi par vienu no maniem koncertiem pirms sešiem mēnešiem. Es nezināju, ka viņa tur bija.

Viņš saka, ka viņi ar Meganu sazinoties, tomēr, tā kā viņai jau ir citas attiecības, lietas starp viņiem vairs nav romantiskas.

Avots: www.womansday.com

Leave a Comment