Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 8. maija līdz 14. maijam – smaids atvērs visas durvis

Lauva

Venēra palīdzēs Lauvām kļūt stiprākām enerģētiski, taču ne tādā veidā, kā dažas citas zīmes. Šī iemesla dēļ zvaigžņu vērotāji iesaka pievērst uzmanību  vienkāršiem vingrinājumiem, lai stiprinātu biolauku. Ar tiem Lauvas varēs kļūt pievilcīgākas un pamanāmākas pretējam dzimumam. Šonedēļ mīlas sfērā būs daudz pozitīvu emociju. Pēc zvaigžņu karšu lasītāju domām, šajā periodā vairāk laika vajadzētu veltīt mīlas lietām, īpaši tām Lauvām, kurām ir ilgstošas ​​attiecības.

Jaunava

Šis ir piemērots brīdis, lai kopīgi risinātu ikdienas problēmas. Tas ļoti stiprinās mīlestības attiecības. Periods no 8. līdz 14. maijam ir lielisks, lai piedotu bijušajam vai bijušajam, kā arī sāktu jaunu dzīvi. Tikušas vaļā no liekās slodzes, Jaunavas ātrāk varēs atrast savu dvēseles palīgu. Mazliet pacietības šeit nenāks par ļaunu. Zvaigžņu karšu lasītāji iesaka savu mīlestību meklēt starp laipnāko zīmju pārstāvjiem. Ar viņiem Jaunava sazināsies vispatīkamāk.

Svari

Šonedēļ mīlestībā diezgan paveiksies tā dēvētajām kardinālajām zīmēm, pie kurām pieder arī Svari. Šis ir viņu laiks, viņu ieeja uz skatuves. Ir pienācis laiks pārņemt kontroli pār mīlas sfēru un piesaistīt pretējā dzimuma uzmanību. Venēras ietekme būs ļoti spēcīga un radoša, kas nozīmē, ka ir pienācis laiks rīkoties. Planēta sniegs Svariem pārliecību, kas viņiem neapšaubāmi palīdzēs iepazīšanās laikā ar pretējo dzimumu.

Skorpions

Skorpioniem, lai sasniegtu labākos rezultātus mīlestībā, nāksies novērsties no domām par darbu un nekādā gadījumā to nepieminēt sarunā ar sev tīkamu cilvēku. Pretējā gadījumā sapņi par attiecībām un kopīgu nākotni paliks nepiepildīti. Skorpioni bieži tiek saukti par  zīmēm, kas nepiedod apvainojumus. Tas ir steidzami jānoņem. Ir svarīgi dot cilvēkiem otru iespēju un nekādā gadījumā viņiem neatriebties. Pretējā gadījumā mīlestības veiksme pazudīs un ilgi neatgriezīsies.

Strēlnieks

Strēlniekiem vajadzētu uzmanīties no emocionāliem vampīriem, jo ​​šonedēļ viņi, iespējams, vēlēsies darīt vairāk laba un atvērt sirdi citiem, ko toksiski cilvēki var izmantot savām savtīgajām interesēm. Nostiprinātā Venēra palīdzēs Strēlniekam visas nedēļas garumā. Tiekoties ar pretējo dzimumu, zvaigžņu karšu lasītāji iesaka būt neatlaidīgiem, taču uzmanīgiem, jo ​​pārmērīgs spiediens var atbaidīt potenciālo partneri.

Lasi arī: Mans vīrs tikko tika apglabāts, kad mana vīramāte ieradās, es uzreiz nesapratu, kas viņai no manis vajadzīgs

Mežāzis

Mežāžu šarms un harizma neatstās vienaldzīgu nevienu. Uz mīlestības panākumu fona šīs zīmes cilvēkiem var rasties jauni ienaidnieki. Rituāli pret ļauniem cilvēkiem palīdzēs Mežāžiem izglābties no nevajadzīgiem kariem un problēmām. Domas par iepriekšējām attiecībām un sliktajām atmiņām aizies aizmirstībā. Venēra uzlabos Mežāža mīlestības izjūtu, lai šie cilvēki varētu droši paļauties uz intuīciju. Ja ir vēlme atrast mīlestību, tad ātri jāatbrīvojas no domām par pagātni.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir viena no  spilgtākajām zīmēm. Šonedēļ viņu pievilcība būs vēl lielāka. Viņus gaida lielas mīlestības uzvaras un daudz laimes. Daudzi varēs pāriet uz jaunu attiecību līmeni, atrisināt nepatikšanas un nesaskaņas, kas radušās ar partneri. Tie Ūdensvīri, kuri demonstrēs savas pozitīvās īpašības citiem, varēs gūt panākumus personīgajā dzīvē. Mīlestības meklējumi ir visur: internetā, draugu lokā, darbā.

Zivis

Gaidāmā nedēļa Zivīm sagādājusi daudz patīkamu pārsteigumu. Venēra, kas ir viņu patrone, tiks nostiprināta Vēzī, kas dos viņiem papildu spēku, ko viņi varēs izmantot mīlestības meklējumos. Zivis, kuras jau ir mūsu dvēseles palīgs, spēs pacelt attiecības jaunā līmenī. Nekas viņiem netraucēs izveidot personīgo dzīvi un uz visiem laikiem atbrīvoties no vientulības. Ja jūs to nevarat izdarīt, jums nevajadzētu vainot visu uz mīlestības lāstu un ļauno aci. Visticamāk, tas ir no ticības trūkuma sev.

Eksperti iesaka atcerēties gudras patiesības, kas palīdzēs piesaistīt mīlestību savā dzīvē. Tie ir aktuāli vienmēr un jebkuros apstākļos neatkarīgi no planētu noskaņojuma. Novēlam veiksmi mīlas lietās, labi pavadīt laiku un veiksmi flirtā.

COMMENTS

Leave a Comment