Mīnuss 5 kg 7 dienās – ideāls ēšanas plāns, kas palīdzēs Tev kļūt slaidākai!

1. Augļu diena

2

Visas dienas garumā ēd tikai augļus – vari ēst jebkurus, izņemot banānus! Vislabāk svara zudumu veicina arbūzi, Tu uzreiz sajutīsies vieglāka un slaidāka, taču tad, kad nav arbūzu sezona, Tu vari uzturā lietot jebkurus citus augļus ar vienu izņēmumu – banāniem!

2. Dārzeņu diena

3

Otrajā dienā ēd dārzeņus – svaigus, tvaicētus, vārītus, izņemot pupiņas un kukurūzu! Pārsteigums! Šajā dienā Tu pusdienās vari ēst vārītus kartupeļus ar sviestu!

3. Dārzeņi + augļi

Visu dienu baudi jebkurus dārzeņus un augļus. Pagatavo svaigu dārzeņu salātus, pievienojot tiem citrona sulu un asos čili piparus – tas ir ļoti garšīgi, turklāt paātrinās tievēšanas procesu. Jā, un kartupeļus šajā dienā vairs nedrīkst!

4. Banāni + jogurts

Nebrīnies! Šajā dienā jau var un vajag ēst banānus, jo Tavs organisms prasa pēc papildus minerālvielām, bet banānos ir daudz kālija. Visas dienas laikā Tu var apēst 8 banānus, izdzert 8 glāzes vājpiena un lieto jogurtu ar zemu tauku saturu. Vienkārši pasaka, nevis diēta!

5. Vista + tomāti

4 (1)

Visas dienas garumā Tavam uzturam jāsastāv no vistas un svaigiem tomātiem. Ja ir iespēja un vajadzība, vistu var aizstāt arī ar tītaru. Obligāti dzer daudz ūdens – uz katru apēsto tomātu 1 glāze tīra ūdens. Tādā veidā organisms tiek attīrīts no liekajiem sāļiem un skābēm.

6. Vista + dārzeņi

Dienas ēdienkarte – vista un dārzeņi pēc Taviem ieskatiem. Protams, ka bez kartupeļiem un pupiņām!

7. Zupas diena

Pagatavo burvīgu zupu, kuru vari ēst visas dienas garum un sadedzināt atlikušās kalorijas.

2 lieli sīpoli, 1 cukīni, 1 paprika, tomāti, selerijas un garšaugi – tie ir visi zupas komponenti!

 

Lai notievētu, pilnīgi pietiek ar to, ka Tu vienmēr atceries šo savu mērķi. Tiklīdz Tava rokas sniedzas pretī produktiem, kas nav iekļauti šajā ēšanas režīmā, atceries to, kā dēļ Tu uzsāki šo diētu!

Lai 7 dienas noturētos šajā režīmā, gribasspēka pietiks jebkuram cilvēkam, un rezultāts būs tā vērts! Šādas diētas laikā kuņģis atpūšas, un normalizējas cukura līmenis asinīs.

Ir pienācis laiks iegūt figūru, par kuru vienmēr esi sapņojusi, tāpēc pamēģini šo vienas nedēļas ēšanas plānu un pastāsti par to arī saviem draugiem!

 

 

Leave a Comment