Mistika! Suņu pašnāvību tilts, vismaz 50 suņi miruši

Dzīvnieku psihologi ir ļoti ieinteresēti šajā dīvainajā fenomenā, kas ir apvīt ap šo tiltu. Suņu lēkšanas iemesli tiek minēti dažādi, sākot no dzīvnieku sajūsmas par došanos pastaigā līdz spokiem, kuri mitinās netālajā gotiskā stila pilī, Overtonu mājā (Overtoun House).

Daži vietējie iedzīvotāji mēļo, ka tas pat varētu būt “Overtonu mājas Baltās dāmas” gars, kas ir bijis tur vairāk kā 100 gadus un liek dīvaini uzvesties gan suņiem, gan reizēm cilvēkiem.

tilts2

Reliģijas un filozofijas skolotājs stāsta: “Es stāvēju uz šī tilta pirms 2 gadiem, kad es sajutu stingru un cietu pieskārienu, it kā kāds mani stumtu uz priekšu ar pirksta palīdzību. Kāds vai kaut kas mani mēģināja pārgrūst pāri tilta malai, gluži kā suņus.”

Kevins Mojs, 1994. gadā, no šī tilta malas nometa savu mazo dēlu, kurš tur pat arī nomira. Vēlāk arī pats Kevins centās padarīt sev galu tieši tajā pašā vietā.

tilts3

Tagad pie tilta ir piestiprināta zīme “Bīstams tilts! Vediet savu suni pie pavadas!”

Lielākoties suņi lec pāri vienai tilta malai un ir šķirnes, kurām ir izteikti gari deguni.

Ir arī cita, daudz zinātniskāka teorija, kāpēc notiek lēkšana no tilta. Pie vainas ir ūdeles, kuras izdala ļoti specifisku un spēcīgu aromātu, kas piesaista suņus tik ļoti, ka liek tiem mesties pie šīs smakas pēc iespējas ātrāk un pa tuvāko ceļu.

Tā ir ļoti interesanta vide priekš cilvēkiem, kura liek pārliekties pār margu, lai redzētu, kas notiek zem tilta. Varbūt arī dzīvniekiem tā ir tīrākā interese, kas diemžēl noved pie Nā*es.

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment